Szellemek járnak a lakásomban? | Önmegvalósítás.hu

Szellemek járnak a lakásomban?

Hozzászólások

30 hozzászólás
valore képe
Hát....
2009. június 03. szerda, 22:17 | valore

Szia kedves Andi!
Hát, én nem vagyok egy félős nő....de szerintem én is beparáztam volna....
Mi a csuda lehet ott? Ha nem huzat...az első tippem az, hogy az asztrálszférákból van egy látogatód.....vagy több...
Vajon milyen helyen laksz? Volt esetleg valaki, aki meghalt abban a házban? És valamiért nem tud elszakadni a környezetétől? És a kopogtatásával szeretne valamit jelezni?
Esetleg egy nem kívánatos lény talált meg éppen Téged? Milyen érzéseid vannak azalatt, amikor ezek a dolgok történnek?
Ez ugyanis lehet rosszindulatú dolog is ( nem huhogok, de fő az elővigyázatosság ) Nem voltál mostanában beteg? Jó az idegrendszered? Rosszindulatú asztrál lények ugyanis előszeretettel merítenek energiát, egy szakadozott aurából! Gondold csak meg....ha nincs meg a megfelelő energetikai burkod, akkor milyen jó kis táptalaj lehetsz neki/k. Te pedig egyre kimerültebbé válhatsz!
Javaslatom: Töltsd fel magad energiával, vagy töltesd fel valaki mással, akiben teljesen megbízol. Akkor bátrabb és összeszedettebb leszel. Próbáld elzavarni, aki ezeket okozza! Legalábbis én magamból indulok ki, jobban szeretem a láthatót és az angyalokat....:) Én elzavarnám! Ha nem megy a dolog, szükséges szerintem egy alapos tér tisztítás! És, ha még így sem megy, tisztíttasd meg a teret! Ha pedig, mindenáron szeretnéd megtudni, hogy ki az aki jelez Feléd, ha lehet, ne egyedül tedd, hanem egy szakértővel, aki objektív.
Én azért égetnék fehér gyertyát is, vagy aranyszínűt és tömjént is.
Természetesen, lehet, hogy semmi komolyabb probléma nem áll e dolgok mögött......és tényleg csak feltupírozom a dolgokat....kérlek Téged nézd el ezt nekem. Én alapvetően óvatos vagyok ezen a területen.
Szép estét kívánok Neked
Valore

Kirsikka képe
pedig...
2009. június 10. szerda, 13:16 | Kirsikka   Előzmény

Hát velem is történt már hasonló! És szellem volt az illető. Elmentem egy nőhöz, ő mondta, viszont később láttam is. Módosult tudatállapotban (ayahuasca), aztán meditációban is. Egészen addig én is féltem tőle, és hiába mondták hogy küldjem el. Míg a félelem az erősebb, addig nemsikerül. Meditációban álltak előttem (többen) és cirógatták a fejemet. Nagyon jó volt, végtelenül megnyugtató, pihentető. Mióta nem félek, és esetleg kaparászik, megkérem, hogy hagyjon aludni és kész. Az igaz, hogy a bútorok recseghetnek sokmindentől, de az is igaz, hogy a szellemek visszatérhetnek és akarhatnak valamit. Vagy csak egyszerűen kötődnek a helyhez. Mint ez a bácsi. Ha neki életében az a fa fontos volt, miért ne óvhatná utána is? A fa is élőlény, nem anyag...

pontosítás
2009. június 14. vasárnap, 11:05 | Bochecha   Előzmény

sziasztok!

belekotnyeleskedek a beszélgetésetekbe. :) szerintem nem 40, hanem 49 nap. A Tibeti Halottaskönyv (Bardo Thödol) által leírt szertartást, aminek az a célja, hogy átvezesse a halottat a "másik oldalra", hét hétig végzi a láma, akit felkért a halott családja annak elvégzésére.

ha a halott tudata el tudja engedni a ragaszkodásait, akkor megvilágosodik, és nem tér vissza a szamszárába (körforgásba, újjászületések sorozatába), ha nem, akkor pedig visszatér (ez a gyakoribb...).
Azt, hogy sikerült-e kilépnie a szamszárából, a szertartást végző láma tudja, amikor végez a szertartással...

szeretettel:Bochecha

pl. kérheted védőangyalod segítségét...
2010. július 25. vasárnap, 20:40 | Szabó_Péter   Előzmény

pl. kérheted védőangyalod segítségét...

Lehet, hogy szatír vagy halott
2012. február 21. kedd, 22:20 | Panka2011   Előzmény

Lehet, hogy halott és üzenni akar valamit, csak Te tudsz segíteni neki, ha Te látod őt. Máskor is láttál szellemet?
De hátha élő ember, és leskelődik!
A szüleid mit szólnak?
Társasházban laksz vagy családiban?

Szellemlények
2012. szeptember 01. szombat, 15:40 | olahcsaba   Előzmény

Vagy a Te életedben volt személyek lelkei bolyonganak, olyanok akikhez lazább, szorosabb szál fűz. A másik lehetőség, hogy a szellemek a lakáshoz tartoznak, akkor ők meg a kellékekhez ragaszkodnak. Mindenképpen, a szellemek a haszontalan ragaszkodás önmarcangoló áldozatai.

Kérdés, hogy a Te konrét szellemeid ténylegesen zavarnak-e megszokott napi tevékenységedben. Ha igen, számos módszer létezik távoltartásukra. A legismertebb a foghagymafűzér. Néhány fej foghagymát kell összefogni és az ajtó- vagy ablakfélfára szegezni. A másik, ami tulajdonképpen ugyanez a módszer, csak nem foghagymával, hanem levendulával. Léteznek még un. varázsigék is, amit javasasszonyoktól vagy más szakitól meg lehet beszerezni. Panka2011 hozzászólására visszatérve, nem lehet tudni, hogy az ő szellemi élők-e vagy inkább holtak.

A Te helyedben egyáltalán nem foglalkoznék velük. Hadd járkáljanak! Ráérnek.

A sok tapasztlás nem gond...
2012. augusztus 27. hétfő, 17:08 | olahcsaba   Előzmény

Kedves Lóránt! Szerintem mindez a sok tapasztlás nem gond, ha Neked nem gond. Sok hollywoodi filmben láthatunk hasonlókat, pl. teleportáció, magnetizmus, kiberjelenségek, különféle transzállapotok stb. Ezek napjainkban már szinte hétköznapi jelenségnek számítanak. Lehet, hogy érdemes utánanézni a Neten, bár az sem kizárt, hogy elég simán magadévá tenni őket. Részemről boldog lennék, ha láthatnék egyszer egy gömbvillámot.

továbbsegíteni
2015. április 22. szerda, 15:23 | egy kis akárki   Előzmény

Szia!
A legfontosabb, hogy tudd, ugyanolyan csodálatos lény, mint mi mindannyian, csak el van akadva egy nagyon nehéz állapotban, halálakor nem tudott elszakadni mindenkitől, mindentől, valamiben elakadt (mint mi mindannyian milliószor életünkben, csak ennek akkor komolyabb következményei lehetnek, ha nem megy tovább a halála utáni időszakban, mint egy elakadt lemez ugyanaz kattog bennük pont a probléma amin megakadtak, semmi mást nem látnak-éreznek csak a fájdalmat, nagyon nehéz mégcsak megérezniük is hogy lehet kiút), és most kezd segítséget kérni. Ilyenkor történik ez, és valóban nagyon ijesztő és félelmetes, ezek nagyon rossz energiák amiben benne ragadt, és ráadásul csak az élőkön keresztül jut energiához, mivel földi teste már nincsen, ez különösen rossz érzés tud lenni. De ne félj, nem akar bántani, nem tehet róla, ez egyszerűen csak így működik.
Ha látod, érzed megint, akkor először is a fentiek tükrében, szeretettel gondolj rá, mint ugyanolyan lényre, segítő szándékkal, beszélhetsz hozzá, bőven elég gondolatban, elmondhatod hogy megijedtél, féltél, elmondhatod ki vagy, hogy itt te laksz, stb, bármit ami eszedbe jut, és hogy kaphat segítséget, ha kér. De akkor viszont keresd is meg neki, ha ezek után is érzed a jelenlétét, mert ez esetben tényleg már ott tart, hogy segítséget fogadjon el, és ugyanolyan fontos, hogy ő jó helyre kerüljön, mint bármelyikünk problémái. Olyat keress, aki látja, érzékeli őket, tud velük kommunikálni, látja, pontosan miben akadt el, és tud segíteni neki azt megoldani, és tovább tudja kísérni innen a fénybe. Ne olyat, aki segít elküldeni, mert az nem megoldás: neki főleg nem, attól még nem kerül a helyére, nem oldódik meg a problémája, és ez lenne a lényeg, de valószínűleg neked sem, ha már nálad jelentkezett…
Ha regisztrálsz és bejelentkezve írsz, fel tudjuk venni a kapcsolatot, ha szeretnéd, ha nem boldogulsz, ha kérdeznél. De kezdd a fentiekkel. Legfontosabb a szeretet, megérteni, hogy ugyanolyan lény, csak épp nagyon rossz helyzetben van, akkor máris nem fogsz halálra válni ha érzékeled – ez már részben segít is, legalább neked, és onnan már könnyebb kiindulni a megoldáshoz.
Zs

Feliratkozás Hírlevélre