Zille teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Zille teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Köszönöm kedves Hermess! Már letisztítottam a szívcsakrámat,
2010. febr. 23. kedd 14:06
/Hogyan engedjük el életünk nagy szerelmét?/

Köszönöm kedves Hermess!
Már letisztítottam a szívcsakrámat, 20 %-on működött!! Már jobban vagyok! :-)

Köszönöm Kavics22! Számomra ez a VÁLASZ és nem a másik
2010. febr. 23. kedd 13:56
/Hogyan engedjük el életünk nagy szerelmét?/

Köszönöm Kavics22!
Számomra ez a VÁLASZ és nem a másik gyászának a kifigurázása. Nem azt várom, hogy együtt zokogjatok a vállamon, hanem, hogy ki hogyan élte meg és élte túl!!!

Azt mondta valaki, hogy miként gondolom, hogy elengedni, hiszen nem a tulajdonom. Én sosem tartottam a tulajdonomnak! Tisztában vagyok azzal, a ténnyel, hogy van Ő és vagyok Én! Viszont amikor két ember összekerül, fölveszik egymás rezgését (Karmatörlő lehet pfujjolni!!), kialakul egy mély vonzódás és akkor már Mi leszünk.

A blog nyitó szövegben nem mentem bele szaftos részletekbe, hogy miért vált perspektivátlanná a kapcsolatunk. Nem azért, mert már nem szerettük/szeretjük egymást. Hanem azért mert az élethelyzetünk nem kedvez a folytatásnak. Ez egy kényszerhelyzet, és azért nem tudjuk folytatni, mert egyszerűen NEM LEHET!

Attól még nehéz és fáj! Aki ezt nem élte át, az még sose szeretett igazán!!! Ehhez a véleményemhez ragaszkodom!
Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy ha valaki a földön fekszik, segítséget kérve akkor leócsároljuk, belerúgunk és rávilágítunk, hogy milyen béna, hogy egyáltalán odakerült és még arra se képes, hogy felkecmeregjen. Ha tudná, megtenné!!!

Szia Karmatörlő! Akár hiszed akár nem, jót vigyorogtam a
2010. febr. 20. szombat 21:45
/Hogyan engedjük el életünk nagy szerelmét?/

Szia Karmatörlő!
Akár hiszed akár nem, jót vigyorogtam a válaszodon. Nem sikerült felbosszantanod, vagy elkeserítened. Jó fej vagy, csak mond, hol sikerült a lelked köré ilyen vastag falat húzni? Ki volt az a szerencsés/szerencsétlen aki ezt tette Veled?
Amúgy utálom és mindig is utáltam a leányregényeket és a romantikus sorozatokat.... Különben nem rossz dolog drámázni, egyszer ezt is ki kell próbálni az életben. Valahol Te is ezt csinálod, csak úgy, hogy megpróbálsz provokálni másokat. :-*