czjudit teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

czjudit teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Álom az álomban
2009. szep. 21. hétfő 13:27
/Álomfejtés/

Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni megfejteni a legfrissebb álmomat... Egész nap gondolkodom, de egyszerűen nem tudom mit jelenthet.

Azzal kezdődött, hogy egyszer csak hangos dudálást, vagy dobolást (nem tudom meghatározni a hangot) kezdtem el hallani felváltva a bal majd a jobb fülemmel, és ez ment pár percig, közben nem láttam álmot, (bár próbáltam "nézni" honnan jön a hang) csak nagy sötétség volt. Hanyatt feküdtem és ugyanazt a pozíciót láttam az álmomban is, ugyanis azt álmodtam, hogy álmodok és az álmomban van ez a hangos dübörgés, kiabáltam a mellettem fekvő férjemnek, hogy rosszat álmodok, és hogy nem tudok megmozdulni, segítsen. Úgy éreztem, mintha nem lennék ura a testemnek, mintha odaragasztottak volna az ágyhoz és nem tudok megmozdulni, hiába akarok. A férjem próbált felemelni, de nem ment, ekkor hirtelen felébredtem az álmomban. Utána igazából is felébredtem és még akkor is nehezemre ment a mozgás és a megfordulás az ágyban.
Remélem érthetően sikerült leírnom az álmomat. Ha valakinek van valami ötlete, lécci írja meg!
Köszi Judy

szintén...
2009. máj.. 05. kedd 13:57
/Miért?/

Ha hiszed, ha nem velem is pár éve történt hasonló eset, autóval mentem valahová és egy erdős résznél egy kutya tök nyugodtan kisétált elém az útra és megállt velem szemben, én persze féééékeztem ahogy bírtam, és mikor megálltam kb. fél méterre előtte, belenézett a szemembe és teljesen úgy nézett rám mintha éppen mondani készülne valamit, olyan volt a tekintete, mint aki nem örül neki hogy megálltam.... nem is tudom leírni azt az érzést ami elfogott. Azóta is keresem rá a magyarázatot, hogy mi lehetett a kutya szándéka.... mit akart tudatni velem...

Sziasztok! Ahogy elkezdtem olvasni a gondolatsort, eszembe villa
2009. márc. 11. szerda 16:24
/Őrangyal/

Sziasztok!

Ahogy elkezdtem olvasni a gondolatsort, eszembe villant, hogy nem is olyan rég én is ugyanígy keltem. Az volt az első, hogy a nevemen szólított az én angyalom. Addig amikor "fel akart ébreszteni", csak egy lökést éreztem, mintha nógatnának, hogy "na keljél már fel", ez többször előfordult (amikor a kislányom kb. 1 hónapos volt, olyan hulla fáradt voltam, hogy egyszerűen nem ébredtem fel arra, hogy mellettem bömböl, akkor is az angyalom "rázott fel", hogy sír a gyerek...). Amikor a nevemen szólított az ráadásul nem is reggel volt, hanem éjjel. Valamire fel akarta hívni a figyelmemet, de akkor valahogy nem fogtam fel...

Kislányom mostmár 8,5 hónapos, és nála is látni, hogy kommunikál az asztrális világgal, amikor 1-2 hónapos volt, akkor tisztán látni lehetett, hogy még inkább azzal a világgal "tud" kommunikálni, mosolygott az angyalkáknak, "beszélt" hozzájuk. Mára ez már nem annyira feltünő, lehet, hogy csak megszoktam azért nem tűnik fel. De remélem nem fogja elfelejteni a "látást". Egy látó barátom azt mondta, amikor megszületett, hogy nagy az esély rá, hogy médium lesz a kislány. Én szeretném spirituálisan nevelni, persze, úgy hogy az útját ő tudja majd megtalálni.
Kérdezném tőletek, hogyan tudnám úgy nevelni, hogy ne felejtse el ezeket a dolgokat? (pl. ha oviba megy, vagy a többi felnőtt azt mondja neki, hogy nincs is ott amit ő lát.) Elég ha mindig megerősítem az igazát abban amit lát, elmond?