Kaptam, de nem kértem! | Önmegvalósítás.hu

Kaptam, de nem kértem!

2012. június 12. kedd, 11:13 | Látogató

Az elmúlt időszakban nagyon sok rossz dolog történt velem. Előtte sose volt olyan, hogy ennyi rossz szakadjon a nyakamba. Fura volt, ezért elmentem valakihez, akit többen is ajánlottak. Ő azt mondta, hogy nem véletlen, mert valakinek a negatív gondolatai hosszú időn keresztül irányultak felém, és egy baljós átok formájában lecsapódott. Látta rajtam, és azt mondta, ameddig nem szabadulok meg tőle, addig nem ér véget a negatív periódus.

Meditációban pucolgatom le magamról, remélem ez megoldja a gondom.

A kérdésem a következő: Ha ezt vissza küldöm a feladónak, az vajon mennyire gonosz cselekedet? Vagy nekem ehhez nincs jogom? Vissza fog ütni?
De hisz én magamtól nem akarok senkinek rosszat.. Ő csak az általa generált rosszat kapja vissza. Ahhoz nekem semmi közöm. Igya meg ő a levét a rosszindulatának és gondosz tetteinek.
Vagy nem?

Domoszlai Katalin képe
Kaptad, mert dolgod van vele
2012. június 12. kedd, 19:52 | Domoszlai Katalin

Karmakör úgy kezdődik, hogy A ad egy pofont Bének. Bé visszaadja. Ezzel ki is egyenlítődhetne a dolog. Az történik viszont, hogy A ad egy pofont Bének egy adott leszületésben. Következő leszületésben annyi a sztori, hogy A-nak kijár egy pofon, amit meg is kap. Ő persze ártatlannak éli meg. Visszaadja, hiszen nem kérte.

Ennek így soha nem lesz vége!

Akkor van vége, ha elfogadjuk, tettünk olyat, amiért ez a pofon ( átok okozta balsors ) kijár. Előző életbe történő utazás szépen megmutatja ki kicsoda.

Tehát ha visszaküldöd, a negatív energia fennmaradásához járulsz hozzá. Ha bármilyen dologban szükséged lenne arra, hogy kérd Isten vagy másik ember bocsánatát, nem fogod megkapni. Sőt. Az életedben annyira nehéz helyzetbe kerülsz, hogy nem leszel képes bűntelen maradni. Ez van, ha a visszaküldést választod.

Ezzel szemben rábízhatod a Teremtőre az adott ember karmáját. Választhatod az elfogadást és a megbocsátást. Ha megbotlasz, ennek a karmáját kapod, megértenek és megbocsátanak majd neked.

Ennek a tudatában válassz.

,,Kaptam, de nem kértem!"
2012. június 12. kedd, 20:42 | Éva.

Szerintem ilyen nem létezik. Mindent,amit ,,kapunk" annak jó oka van. Az ok pedig nem kívül keresendő,hanem bennünk,magunkban. Úgy gondolom nagyon nem ,,értő" személytől kértél tanácsot,aki valakire rá akarja fogni a te problémáid okát,valakire aki rajtad kívül áll. Ha te ezt elhiszed,hogy neked ezért mennek rosszul a dolgaid,akkor máris becsaptad magadat,és semmi nem fog változni. Semmilyen varázslattal, talizmánnal,egyéb elterelő hadműveletekkel.

Szerintem rossz tanácsot kaptál,ami nemhogy érted lenne,hanem épp,hogy ellened.
Ha ebben vagy,hogy neked valaki árt,és azért a problémák,akkor sohasem fogsz rájönni azok igazi okára.
Azok ugyanis benned vannak,nem rajtad kívül,és ezért benned kéne megkeresned a valódi okokat,nem ilyen badarsággal elkendőzni a magadba nézést.

Vess számot a problémáiddal sorban,és ha őszintén magadba nézel rá fogsz jönni azok eredőire.
Ha segítségre van szükséged,itt az oldalon megkaphatod. De akkor el kéne mondanod,hogy mik azok a negatív dolgok,amik az utóbbi időben sorban értek téged. Aztán szép lassan kiderül majd,hogy az ok mind ott volt benned:)

fehercsongor képe
Amelyik behatásra nem vagy fogékony,
2012. június 13. szerda, 10:08 | fehercsongor

az nem gerjeszt benned hatást . Ha észleled , akkor a saját sarad tisztázd és oldd föl az ügyben , és akkor nem lesz benned antenna ,ami veszi az adást . Választhatod azt is , hogy mintegy tükörként működve visszaküldöd neki , de az már a te küldeményed , te felelsz a tartalmáért . Egyszerűbb az "Okos enged ,szamár szenved " megoldás ,esetleg azzal a gondolattal párosítva , hogy a negatív szándékú befolyásolási kísérlet a világ rendje szerint visszaszáll a feladónak , és ha bennem semmi sincs ,ami fogékonyít rá , akkor a teljes csomag vissszaszáll neki , mivel áthaladva rajtam egyedül ő marad akihez kötődik a küldött energia és információ . Reikinél pl. csak jó ,tehát a világ rendjével összhangban levő célok , szándékok esetén működik az energiaátadás , és ha nincs fogadókészség ,akkor visszaszáll , ami egy intelligens , gyógyító energiánál nem hátrány a küldőre nézve . Üdvözlettel : felacso
U . i . : Most nincs.

Hatar Beatrix képe
Teljesség hiánya
2012. június 14. csütörtök, 9:43 | Hatar Beatrix

Minden, ami a világodban van azért Te, felelsz! Azt, hogy ezt ki kezdte, ki tudja?
Lehet, ha tudatosan rá látnál az egészre, épp te vagy az, aki kezdte ezt a játszmát akár több élettel ezelőtt!
Itt a lehetőség szembenézni és megoldani a helyzetet!
Amit kapunk, azt nem véletlenül kapjuk. Mert helye van bennünk, mégha nehéz is a felszínes személyiségünknek ezt elfogadni.
Légy nyitott és nézz szembe azzal a tanítással, amit hordoz számodra ez a helyzet!
A személy kiléte teljesen jelentéktelen ő csak egy "eszköz" ami megmutatja számodra, mik a te hiányosságaid!
Én nem vele foglalkoznék, hanem magammal!

szeges képe
Nincs feladó...
2012. június 24. vasárnap, 13:08 | szeges

...így nincs is hova visszaküldened... :))
Ha mégis lenne, az Te magad vagy! Néha bizony jó lenne másokra terhelni a saját sarunkat, de előbb-utóbb be kell látnunk, hogy a hiba a mi készülékünkben van!
Ne kiálts ki senki mást bűnbaknak szerintem. inkább gondolkodj el kicsit azon, hogy mi dolgod van a gyanúsítottal... :))

Kaptam,de nem kértem.
2012. június 25. hétfő, 19:16 | Julianna Katalin (útkereső)

Kedves Katalin.
Sokszor elég egy ki nem mondott szó is,csak egy gondolat.p.l.d.De kövér,vagy olyan mint egy piszkafa.Megcsalta a férjét (FELESÉGÉT)Sajnos,minden negatív gondolat hatásos.
Meditálj,imádkozz,kérd,hogy bocsásson meg neked és én is megbocsájtok bármit is követtem,vagy követett ellened.Utána megkönnyebbülsz,hiszen ezzel saját magadnak is megbocsájtottál.A bensőd is lassan megtisztul és jól érzed magad.Engedd el a félelmeidet.

üdv:Katalin.