Online testsúlyszabályzó program | Önmegvalósítás.hu

Online testsúlyszabályzó program

2011. jún. 01. 00:00
2011. aug. 31. 00:00
Kezdődik: 2011. jún. 01. szerda 00:00
, tanfolyam, Arató Mónika

Hat hetes on-line programunkba bekapcsolódva a saját céljaidtól hajtva, saját ütemedben nyerheted vissza vágyott testsúlyodat és vonzó alakodat.Programunk kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megértsük, miért híztunk meg, és hogyan hangoljuk át magunkat mentálisan és fizikailag a számunkra optimális testsúly eléréshez.
Szenzációs érzés, amikor régi kedvenc ruháidba újra gond nélkül beleférsz, energikus, vidám, erős vagy, és egyre jobban nézel ki!
Hogyan segítünk ebben neked? Három szakember, a HoliCoach csapat munkatársai állnak a rendelkezésedre, hogy megkapd mindazt az információt és lelkesítő erőt, ami ahhoz kell, hogy el tudd érni a vágyaid.
Velünk megtudod, hogyan érdemes kitűzni a célodat, hogyan szabadulj meg azoktól a lelki terhektől, rossz emlékektől, ami miatt a plusz kilókat felszedted. Segítséget kapsz ahhoz, hogy átalakítsd a gondolkodásodat és a szokásaidat, annak érdekében, hogy újra elégedett legyél önmagaddal.
Ha visszatérsz az ember számára ideális – 2,5 millió éven át tesztelt – evolúciós táplálkozáshoz, tested újra erős, egészséges és vékony lesz. És nem csak egy szezonra, ugyanis ez az életforma nem jelent éhezést, kalóriacsökkentést vagy az élvezetekről való lemondást. Tehát hosszútávon tartható, egészségépítő étrendről van szó.
Ha mindennap foglalkozol 20 percet a testeddel, aktív mozgás és önmasszázs segítségével, nemcsak a kilóid ugranak le gyorsabban rólad, de így hamarosan már simán beleférsz a fürdőruhádba, sőt, valószínűleg egy újonnan vásárolt bikiniben fogsz feszíteni! És addigra az összes ismerősöd a példádat fogja követni, mert a szemük láttára történt valódi átváltozásod, aminek egyáltalán nem bonyolult a receptje.

A program keretén belül mindehhez kapsz tőlünk:
•célkitűző, lelkesítő és gondolatátformáló anyagokat, és videókat
•általános táplálkozási tanácsokat, tippeket
•egy hetes mintaétrendet
•ajándék recepteket egészséges ételekhez
•jóga videókat, ami megmutat számodra egy 20 perces hatékony programot, amit úgy állítottunk össze, hogy támogasson ideális testsúlyod beállításában, és könnyű legyen akár naponta is elvégezni. A jógaprogram tartalmaz egy bemelegítő részt, egy intenzív mozgásos részt, egy hatékony önmasszázst, amit jól tudsz alkalmazni a zsírpárnák leolvasztására a kényes pontokon, és egy relaxációs részt, amely segít visszaállítani a pulzusodat.
•e-mailben támogatást nyújtunk a számodra. Ha kérdést intézel felénk saját haladásoddal kapcsolatban, akkor 48 órán belül megküldjük személyre szabott válaszunkat

Az eredmény:
•jobb közérzet
•vonzóbb alak
•alacsonyabb testsúly
•feszesebb bőr
•csökkenő narancsbőr
•nagyobb önbizalom
•sikerélmény

Akik mindebben támogatnak téged:

Arató Mónika: Tanító, gyógyító, coach. Különböző programokat tart (négyszemközti ülések, workshopok, tanfolyamok, on- line kurzusok, stb.), melyek célja a boldog és sikeres élet megteremtése és a Teljesség elérése.

Mezei Elmira: Táplálkozási tanácsadó. Több, mit tíz éven át tanfolyamokat tartott Angliától Indonéziáig, Európa és Ázsia több pontján. 2007-től Magyarországon publikál, tanfolyamokat, főzőiskolákat vezet, illetve egyénileg is támogatja a tudatos táplálkozásban a hozzáfordulókat.

Ujj Sándor: Jógaoktató. Sándor szakértelmével mutatja meg, hogy a jóga megérintheti szokásainkat, jellemünket, fejleszti testi képességeinket, frissíti érző lényünket, megfényesíti gondolatainkat, értelmünket és elevenné teszi először belső, majd külső kapcsolatainkat is.

Az online testsúlycsökkentő wellness program részvételi feltételei:

Az online programba június 1-től folyamatosan be lehet kapcsolódni. A program részvételi díja 2 X 15 000 Ft, azaz 30 000 Ft, amelyet két részletben lehet kifizetni. A részletekről jelentkezésedet követően e-mailben küldünk tájékoztatást.

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@teljessegviraga.hu

Az e-mail tárgysorba kérjük, írd be a jelszót: vonzó

Előadó: Arató Mónika


Kezdődik:
2011. jún. 01. szerda 00:00

Vége:
2011. aug. 31. szerda 00:00
Elérhetőség
Beküldte: | 2011. jún. 01. szerda - 15:58

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre