Gayai teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Gayai teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Ez az eddigi legérdekesebb előrejelzés amit olvastam.
2017. nov. 09. csütörtök 17:18
/Te is belelátsz a jövőbe?/

Oroszország az új kriptovalutájuk miatt erősen fejlődésnek fog indulni, főleg hogy a két erős Brics országnak régóta terve, hogy visszavezesse a világot az aranyalapú gazdaságra, leváltva ezzel az olajdollárt.

Az ufók régóta jönnek mennek, több forrás is jelzi, hogy nemsokára az emberek előtt is megmutatják magukat. Az hogy kört formálnak az égen bizalomkeltésből azt jelzi. Ettől még lehetnek a rossz táborból sajnos.

A migránsokról többek közt a Nyirkai jóslat is beszámol és 2018-ra helyezi a választások utáni országunk kettészakadását durva polgárháborúval miattuk. Állítólag az új kormány be fogja engedni őket az Eu-s támogatás miatt és 7 tranzitzónát is kialakít. A jóslat szerint a terroristák és a háttérhatalom egyik nagy arcának a fészke lesz itt a gyenge államvezetés és védelem miatt. Ennek hatására leszünk komoly célpont az eu-s országok számára is, elég sokan berágnak ránk..

"Még a Bika hátáról is ide lőnek"

A fél ország el fog tűnni, aki pedig megmaradt annak újra kell majd kezdenie az alapoktól, földművelés, építés stb. katasztrófa.

Nemrég olvastam egy asztrológiai előrejelzést arról, hogy most lépett a Jupiter a skorpió jegyébe és 1 évig benne is marad felhozva a sötét és ösztönös részeket mindenkiben, akárcsak 12 évvel ezelőtt a tv székház ostrománál ugyanez a bolygóállás volt.
Ehhez hozzájön még, hogy nemrég beléptünk a Gyermekek korából az Állatok korába, ahol "Ember embernek farkasa"
tehát ez is stimmel..

A gonoszról sajnos tudom, hogy az Ahrimán inkarnációja aki ebben az években fog a újjászületni a földön vagy már itt is van..
Béla is inkarnálódik, mert kelleni fog az erős szellemi vezető, de az még arrébb van mire belenő a feladatba.

nagyon érdekelne az időrend, persze gyanítom hogy abban a sorrendben tálaltad elénk ahogyan megálmodtad, de azért jó lenne biztosra menni. Ha valami részlet még eszedbe jut, vagy álmodtál mellé újakat jó lenne olvasni. :)

Nincs semmiféle veszély...
2015. márc. 23. hétfő 14:25
/Te hogyan kezeled a félelmeidet?/

amire felhívhatná a figyelmet.Úgy kezelem ho szembenézek velük.A veszély érzete is félelemből fakad.történések vannak,élet van...