spico teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

spico teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
az elhagyott a férjem nem igaz
2014. nov. 09. vasárnap 12:44
/Elhagyott a férjem!/

Az itt leírtak sok igazságmagot hordoznak, mindenki részéről.
Az elhagyott a férjem nem helytálló, mert az elhagyás energetikailag több szinten történik, amiben kölcsönös energiák játszanak közre mindkét féltől.
Számomra megdöbbentő, hogy mennyi „jó Nő van itt” és ezek az „alacsony gondolkodású férfiak”, akik nem vállalják fel családi kötelességeiket, máshol keresik a szeretetet, ami persze valamilyen formában szinte mindig kapcsolatos a szexel.
Mintha csak az számítana nekik.
Vannak egyetemes törvényszerűségek amiket az embernek elfelejtettek megtanítani, mert az őseink sem tanulták meg.
Ilyenek:
Az ember folyamatosan változik és (remélhetően) fejlődik életében.
Az egyetlen, ami biztos az a változás maga.
A fejlődéshez (szükséges) tapasztalatokon megyünk át, s legtöbbször ezek megterhelőek, vagy kihívóak. A nihil (hétköznapokba való süllyedés) nem hoz magával olyan tapasztalatokat, amik megmutatják miben kell fejlődnünk, vagy változnunk. Az élet célja, megtanulni magát a szeretetet minőségét. Az nem megy „jólétben”, csak akkor történik, ha olyan pofonokat kapunk, amik mutatják benső hiányainkat és félelmeinket. Ezek egy része lehet sorsdöntő és sorsválasztó, amiken végig kell menünk, hogy megértsük a lényegét.

Nincs olyan, hogy egy kapcsolat végig megadja azt, amiben az elején hittünk. Az univerzumban mindennek van kezdete, „virágzása” és elmúlása – vége.
A szeretet két fázisból ál, az egyik a kibontakoztatása, és teljes és maximális megélése – megtapasztalása. A másik az elengedés!
Hiszen ha nem engedjük el, akkor nem a másikat szeretjük, hanem a másik birtoklását és személyiségének – fejlődésének magunkhoz kötését.
Az igaz szeretet mindig elengedő és energetikailag a másikat tápláló! A másiknak akarja a legjobbat. Legyen az munka, életcél vagy életfeladat, lelkiség, testiség (szex), vagy érzelmi létállapot.
Minden kapcsolatot folyamatosan kell ápolni, és fejlődni benne, hagyni és segíteni a másik fejlődését.
Nők nagyon sokszor elkövetik a hibát, hogy a gyerekekre helyezik a hangsúlyt és eltávolodnak a férfitól. (betanult kötelesség) A Nő befogadó a férfi a Teremtő. A férfi nem tud teremteni, ha nincs termékeny talaj, amit a nő biztosít. S hiába van befogadás, ha a férfi nem teremt, vagy nem tud teremteni.
Ezeket tanuljuk a kihívások által.
A férfinak fontos a teremtésének befogadása, a Nőnek fontos kellene lennie, hogy termékenyen befogadjon, mert csak akkor jön létre az energia viszony, melyben mindkét fél „hazatalálhat” önmagában, és megvalósíthatja – megélheti önmaga minőségét.
Erre sokan nincsenek felkészülve és nem is tudnak róla, mert egy csomó terhet és téves mentális és érzelmi programokat hozunk magunkkal, amik sejtszinten be vannak kódolva, hogyan működjünk. Pl. a félelem, szokások, gondolkodásmód, stb. keresztül.
(ajánlom a Gyógyító Kód című könyvet)
Ha egy nő elhanyagolja a férfi befogadását (szex) az jelenti az érzelmi befogadás elhanyagolását is, mert a szív csakra és a nemi csakra egységben képes csak teljességben működni.
Ezek jó része spirituális tudás.
A Nők évezredekig el voltak nyomva a férfiak erőszakossága és dominanciája által, a férfiak évezredekig nem tudták, hogy a férfiasságnak mi a lényege.
A Nőkkel is elfeledtették, hogy mekkora érzelmi és intuitív potenciáljuk van bennük a lelkük mélyén elnyomva.
A Nők egy része, kb. 15 – 30% változó súlyossággal olyan hatalmas terheket hordoz, és annyira el van választva saját testétől és lelkiségétől, hogy képtelen testétben szexuális (lelki) élvezetet megélni, súlyosabb esetben a testével be sem tud fogadni egy férfit. Az ilyen kapcsolatba kerülő férfinek ez egy pokol.
Hasonlóan, sok nőnek szó szerint pokol egy kapcsolat, olyan férfiak mellett, akik dominánsak, lelkileg vagy testileg erőszakosak és elnyomás alá kerülnek. A variáció sokféle lehet.
Egyszerűen eljött az idő, mikor mind a férfinak, mind a nőnek újra kell tanulnia az univerzum esszenciáját.
Ehhez kapunk egyre több problémát és tönkretett életet vagy párkapcsolati robbanásokat, mert (csak) ezek mutatják bensőnkben levő hiányainkat, amiket fel kell emelni a tudatosságba és fénybe.
Tehát a nőnek a férfi kell legyen a NAP-ja és a férfinak a NŐ kell legyen a HOLD-ja, amit bevilágíthat.
Nagyon sok férfi beteggé válik, mert nem kapja meg ezt. Sok Nő beteggé válik, mert nem vállalja fel Nőiességét.
Nincs olyan szabály, hogy a férfit a farka viszi, mert ez csak egy negatív téves mentális hozzá állás.
A szexualitás az egyik legnagyobb erő ebben a fizikai létben, ez az, ami az Isteni minőségbe vezet, ha valaki felemeli a korona csakráján keresztül. Ehhez ennek az energiának az éltetése kell mindkét részről.
A Nő a világ legfantasztikusabb csodája, ha ezt magában hordozza, (megnyitja) mint képességet. (nem véletlen van a nőnek hosszabb orgazmusa)
A valódi orgazmus sosem (csak) testi, hanem a testen keresztül ható magasabb dimenziójú energia csatorna!
Van mikor a férfi hanyagolja el magát, és a Nő nem kapja meg azt a szexuális törődést, amire a Nő vágyik.
A szex nem az ágyban kezdődik, hanem ott teljesedik ki.
A szexualitás egy olyan kapcsolódás, mely a szemben tükröződik és a szívben érezhető abban a pillanatban, mikor két ember lelkiségében összekapcsolódott.
Mikor eljutottunk a karmikus láncolataink tapasztalatainak kiteljesedéséhez, akkor találjuk meg az ikerlángjainkat. Addig a kapcsolatok leginkább a fejlődésünk szerepét töltik be és nem a kiteljesedett szerelem fényét adják.
A szerelem nem a másik emberen múlik, vagy nem egy másik ember az okozója, hanem egy benső minőség, ami szívünkben van. Ha ez magas szinten él bennünk, akkor vonzzuk be azt aki ennek a minőségnek az „ellenpárja” és megvalósulhat a teremtésünk által.
Mert mindent MAGunkban teremtünk meg!
A férfiak sokszor elkövetik a hibát, hogy a NŐT nem helyezik az életük oltárára és nem kezelik úgy, hogy a Nője igazán Nőnek érezze magát.
Ez az életben levő játékok halmaza, egy színház, melyben a szerepeket csak tanuljuk és járjuk a karmikus köröket addig, míg meg nem valósítjuk azt a benső minőséget, amiben a férfi igazán férfi lesz és a nő igazán nő lesz.
Mindenki olyan „tapasztalatokat” kap, amik ezeket mutatják, ha tudata és szíve nyitott.

Áldás!

a válaszolgatások
2014. szep. 04. csütörtök 23:39
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

olvasva az itteni felvetéseket,,,, néha csak csodálkozom mennyire benne élünk még az ÉN-ünkben,,
felvetés, hozzászólás,, érvelés, "ha egyezik az enyémmel akkor azonosságot érzek, ha nem akkor ellen lehet mondani,,,," stb. stb... ahány lélek annyi világ,,,, és ki veszi észre, hogy a gondolatok, vagy akár az érzések, igazán nem mi vagyunk,, mert a lényeg ezen formavilágon túliak,,,,, semmi nem mi vagyunk, ami a forma struktúráját magára ölti....

Itt van Hawkins gondolat menete, hogy érzékeltessem:
" Minden elme szüntelenül véleményt alkot mindenről, még akkor is, ha semmit sem tud az adott dologról. A vélemények haszontalanok, nincs valódi értékük, és tulajdonképpen a tudatlanság következményei. Veszélyt jelentenek tulajdonosaikra nézve, mert érzelmi töltetük révén nézeteltéréshez, viszályhoz, veszekedéshez, és sarkos szembeállításhoz vezetnek.
Véleményekhez ragaszkodva nem haladhatjuk meg az ellentéteket.
Amikor az elme áthatol önimádata falán, felismeri, hogy a szó igazi értelmében nem képes megismerni semmit. Az elmének csak ismeretei vagy elképzelései lehetnek valamiről. Valójában nem ismerheti meg, mert erre csak az képes, ami azonos az ismerttel.
Minden egyéb elméleti vizsgálódás és feltételezés.
Az elmén túllépve nincs mit megismerni, mert a valóságban az Én Minden, Ami Létezik. "
(David R. Hawkins)

Áldás nektek.. Szeretéssel: Péter

kérés
2014. aug. 28. csütörtök 23:31
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

Kedves Névtelen,
felvennéd velem a közvetlen írás lehetőségét? kerestem mindenhol de nem találom,,,
Áldás!

a lehorgonyzás
2014. aug. 28. csütörtök 23:30
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

Semmi nem bombázza szét,,, neked kell megnyitnod a benső csatornádat hozzá,
ebben a dimenzióban, az illúziók világában vagyunk, a kérdés milyen szintre emeljük,
a kilépéshez transzformáció kell, ami a teljes feladást és átadást igényli,,, az én-ről való lemondást, és az ego elengedését.
Ha viszont ebben a valóságban akarod magad jól érezni (mi a jó?? mindekinek más), akkor azt lehet megteremteni. (eljátszani)
Ehhez a szerelmet és a szakrális kapcsolat fázisát tartom az EGY-ségbe lépés legmagasabb szintjének, ami a MAGban van.

nem tudom hogy lehet közvetlen választ irni, kerestem ezen a weboldalban, de sehol nem találom a lehetőséget közvetlen kapcsolatra,,,

Áldás! Péter

nárcisztikus személyiségzavar
2014. aug. 28. csütörtök 23:12
/Elszakadni nem könnyű/

Kedves Marianna!
A leírásodból több aspektus bontakozik ki. Először is nem vagy életed hatalmában, nem veszed kézbe mi és hogyan történjen. Ez nem hibáztatás, tapasztalatból beszélek.
Tudni kell, hogy a nárcisztikus személyiségzavar egy összetett dolog, és nem csak tisztán jelentkezhet, hanem más energetikai kapcsolódások is megjelenhetnek. Az embernek (léleknek) szokásosan sok játszmája van hogy tapasztalati útját bejárja életében. Ezek igen megterhelőek lehetnek, és emberi játszmákban nyilvánulnak meg. Mikor a lélek sok terhet hoz batyujában, akkor ugyan ritkán, de ez akár pokol is lehet, és ezt most szó szerint is veheted. Ezek a karmikus lenyomatok amiket magunkkal hozunk. Ebben a lélek magával hozza azokat az erőket, amik energetikailag kötik az előző életeikhez. Nem csak nárcisztikus személyiség van, hanem a borderline is hozzá tartozik, vagy a skizofrén alkat, hogy mikor melyik, az csak mérlegelésen múlik. Ezek nagyon összetettek, és igazán nincs is rá szakértő, mert azok csak a fiziológiai oldalról közelítik és látják a problémát. Az ilyen személyhez való kötödés hátterében sokszor, előző életekbeli szerelmi vagy más "lélek szerződés" is jelen lehet.
A szeretet maga nem tárgy függő, tehát az igaz szeretetnek nincs és nem is lehet objektuma, az csak a szívünk fényéből áramlik, feltétel nélkül.. Ez persze egy magas szint, mikor a "Szent szívben" vagyunk.
A valóságban, azért vagyunk itt, hogy a szeretetet tanuljuk,,, a fejlődésünk útján.
Ehhez még sok alacsony rezgésű megéléseken megyünk át.
Mikor nem tudunk valamiből kilépni, abban az energetikai kötödés soha nem jó, és lehúzó, de a szerelemben levő felvállalás és tudatos választás a fejlődést szolgálja, hiszen a párunk által fejlődünk, az adja a legjobb lehetőséget erre. De mikor egy kapcsolat elérte a feladatát, már nem fejleszt, csak lehúz energiákban, (energia vámpír) akkor azt nem célszerű mesterségesen lélegeztetni.
El kell engedni szeretettel, és a fénybe küldeni....
már csak magad miatt is,,, ha az igaz szeretetet akarod megvalósítani.
Ez alól csak akkor van érdemleges kibújás, ha valóban a Társad, és fel kell emelni a lehúzó erőket, és megvalósítani egy szent kapcsolatot.....
( a szeretet hosszúúúúúúúúúúúúú távon mindig hat, -rámehet az életed - de csak ha mi magunk a szeretet állapotában vagyunk.)
Ez akár párhuzamos valóságban (dimenzióban) is folyhat, vagyis, az életfeladatotokat végzitek, de nem tudtok kikerülni az alacsony érzelmi energia rezgés tartományából.
Ha valakinek olyan mélységű a személyiség zavara, akkor ez sokszor igen nehéz.... hogy kitartasz-e vagy sem, azt csak te érezheted, és a te felelősséged, a párod felé, de önmagad felé leginkább.....
A szerelmi kötést, a lélek szerződését, igen nehéz feloldani, de lehetséges,, persze önmagadra, és nem a másikra... (nagyjából mindig csak magunkkal dolgozhatunk csak)
De a legnehezebb és a legtöbb energiát a nárcisztikus és hasonló jellegű személyiségzavarok adják, ami pokollá teheti az életet. Ha ehhez még egy gonosz erő vagy átok is járul, azt senkinek nem kívánom megélni. (ez valós)
Az egyetlen amit tehetsz, hogy nem hagyod magad lehúzni, leválasztod és vissza szerzed erődet, és életenergiádat,, amit csak tudatossággal és szeretettel teheted, vagy éred el.
Még írhatnék ezekről de késő van és igen terjedelmes a téma.
A LÉNYEG, A SZERETETBEN KELL LENNÜNK. Ezt könnyű mondani, de hidd el lehetséges, persze keményen meg kell érte dolgozni. Aki a szeretetben él, az azt sugározza ki magából és azt kapja vissza..... Az univerzum mindenre válaszol és mindent meg ad,, amit mi sugárzunk ki magunkból....
Végül is MINDEN az ÖNISMERETÜNKRŐL szól,, és a tudatszintünkről.
Ahová helyezed a tudatot ott vagy!
Ha van igényed, vannak ehhez gyakorlati eszközök is.
Az első, hogy tisztítsd ki magad energetikailag, és válaszd le magad a lehúzó erőktől....
ez akkor is szükséges ha kitartasz benne, és akkor is ha más utat választasz....
akár így akár úgy, de a fejlődéshez tiszta energia kell, mert a szeretet nem teremthető meg alacsony rezgésszinten levő érzelmi állapotban.
Áldással és szeretéssel! Péter

lelki esszencia
2014. aug. 08. péntek 01:01
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

Kedves névtelen úton levő.

egy vétlen google keresés dobta ki ennek a fórumágnak a tartalmát, már le is akartam zárni, hogy minek jött fel, de a szemem megakadt a szövegen, és minél többet olvastam, annál érdekesebbnek találtam... Ez egy több éves anyag itt, azt se hiszem, hogy még élő egyáltalán.
Engem nagyon megérintetek a mondataid, mert nem gondoltam volna, hogy van valaki aki ezt a lelki hozzá állást vallja.
AZt szeretném hozzá tenni, hogy amiről Te írsz sokaknak igen ellentmondásos, és nehezen elfogadható, mert a tudatossági szintben levő különbözőségek nagyok. Ez a lelki megközelítés, sokaknál az egot éleszti, s nem értik, mi az igaz esszencia benne, abban ami a mélységében található. A tudatosság szintjei sok lépcsőzetességben találhatóak, nincs fix törvényszerűség és a tuti, ebben a földi 3 dimenziós világban, amiben a dualizmus alapvetően bontja az EGYséget miből kiszakadtunk. A lélek útja kifürkészhetetlen, s tapasztalatait járja itt. Amiről Te írsz, az olyan magasrendű, amiben a lélekminőség, már leveti, vagy feladja önmagát, (egot) s átadja MAG-át az EGYségnek, mely csak a szívben történhet meg.
Érdekes volt olvasni, hogy mennyire nem érzékelték ezt a hozzászólók. Te keresztények vallod magad, de valójában ez a minőség nem ettől függ, a lélek minőségének semmi köze a vallásokhoz, vagy bármilyen más "betanult formákhoz". A fény a szívben VAN, és a teljes szeretet csak a forrásból áramlik, minden mástól elvonatkoztatva. Így a férfi - nő kapcsolata szent, abban az értelemben, hogy egy szakrális kapcsolat egy kapcsolódás az Istenemberi létállapotba. Ezt csak igen kevesen érik el, - kapják meg, hiszen a kapcsolatok alapvető célja a tapasztalatok általi fejlődés, a másik által és a másikért.. s mindenki az igazit keresi, ami tulajdonképpen nincs.... Magunk spirituális fejlődése hozza létre azt a rezgést, amiben az egyén olyan benső transzformációt tud megvalósítani, hogy a szakrális kapcsolat "lehetővé valósul".....
Nem tudom, hogy egyáltalán ez a régi fórumot még olvasod-e, ha van rá mód szívesen megosztanék veled más írásokat közvetlenül. Ha olvasod légyszi jelentkezz,,, új vagyok itt, nem tudom van-e lehetőség közvetlen kommunikációra... Áldás!