Abszol út teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Abszol út teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Remélem még olvasod..
2014. máj.. 08. csütörtök 18:39
/Kényszerbetegség vagy szellemvilág?/

Occam vagyok.
Kicsit benézted... A kényszerességgel nem uralkodni akarsz,hanem megvédeni magad,ösztönös cselekvés, a harcod már tudatos,csak az a baj hogy külső reakcióddal harcolsz,valami ellen amit nem ismersz.
Túl sok a figyelem,statikus lesz tőle az elméd, gondolom azellen szeretnéd megvédeni magad az érintgetés/földelésekkel,az állandó szellemi munka és felesleges. Úgyis az áll a háttérben,hogy (Elég jó vagyok-e, vajon jól csinálom-e)... Persze hogy elég jól,csak valaki ezt a múltban kétségbevonta, ez lehet egy tudatlan szülő,nagybácsi,suli vagy barátnő,vki aki nem mérte fel a képességeidet. Le kell szakadni a kollektív megfelelési kényszerről.
Nem mások véleménye számít... önmagadnak képes vagy-e megadni azt az elismerést amit megérdemelsz főleg ha mindent megtettél egy-egy helyzet vagy siker érdekében. Te sem vagy szupermen,vannak határaid.
Én is voltam kineziológusnál 4 gócot talált,kicsit mélyek voltak a sebeim nem bíztam senkiben,inkább menekültem,magam elől viszont nem lehet.Pont ez tanított meg rá, hogy egyedül én vagyok képes felépíteni magam csak így boldogulok, az igazi erő ebben van...
Sebeket könnyű szerezni,ha az ember kicsi,gyúrható és még nem fejlődtek ki az eszközei amivel megvédheti magát, én megfigyeltem magamon ilyenkor nyúlok vmi keményebb példához.Önvédelemből.
Valakit magamban mindig nevelek.Ez sem jó!

A harcról én is sokat tudnék mesélni,gondolom te is ellenállásba ütköztél,majd írd meg ha erre jársz.

Szellemek..
2014. máj.. 07. szerda 21:25
/Neked milyen különleges képességed van?/

Nincsenek képességeim,de egyszer történt velem is egy baleset,amit nem tudok hova tenni...
Meghalt egy kedves ismerősöm és rá egy hétre megéreztem egy "hívást"... éppen otthon ültem,de akkor kiálltam az ablakba és nagyon távolról és föntről "éreztem" a hangját,azt is tudtam,hogy segítők állnak körülötte és azt is hogy izgatott.. Megkérdezte, jól vannak-e a szerettei, érzetem,hogy örül,azután elment. Mintha ösztönösen cselekedtem volna, azt is éreztem, mintha rajtam kívül más is válaszolna (gondolom az én segítőm).. Annyit tudni kell rólam,hogy időnként a szívcsakrámat nyitogatom,kapcsolódom amikor nem kéne,de a képességektől és a szellemektől baromi messze vagyok.
Azt sem értem ki adott erre az egészre engedélyt,olyan voltam mint egy forródrót, pocsék érzés..
Fogalmam sincs mi történt,ha valakinek van vmi ötlete szívesen venném..

Mi az az ijesztőbb képesség?
2014. máj.. 07. szerda 21:11
/Neked milyen különleges képességed van?/

Kivele, ne kímélj!

Mindjárt rosszul leszek...
2014. máj.. 07. szerda 21:01
/Neked milyen különleges képességed van?/

Bocs, de olvastam a hozzászólásaidat és ennél te többet tudsz. Ismeretek kellenek, hogy miért nem kell félnünk nem tyúkanyó ösztönök...