Occam teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Occam teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Esetemben nem a harag vagy a " lenyomás" volt a lényeg
2014. jan. 14. kedd 17:15
/Öngyilkosság/

hanem a mögöttes információ. Aki akarja félreteszi a stílusomat és a mondanivalómra koncentrál, aki arra van kihegyezve az csak azt fogja látni.
Rinpócse nem véletlenül kapott az utazás lehetőségén, az is menekülés neki (kíváncsiság hátha az előző jobb volt) , mindegy csak ezzel ne kelljen szembenézni. Aki nem ismeri fel mi a valódi szándék, az még nem volt hasonló helyzetben, az nem tud megfelelő tanácsot adni, nem tud segíteni. Vagy még önmagára is vak.
Egyetlen életben benne van az összes gondot okozó érzelmi lenyomat, aki akarja kibonthatja apránként, tehát minek utazni, gondolom mert ez most nagy divat. Rábízzuk.

Rinpócse!
Ahol nincs tűz ott nincs élet!
tehát a kérdésedre a válasz: NEM
Minél hidegebb valami annál közelebb áll a pokol fogalmához, és sajnos ez a helyzet ezzel a honlappal kapcsolatban is.
Sok a hűtés a csendesítés, a lájtos és közhelyes általános információ. Kevés saját tapasztalat, konkrétum vagy egyéni megnyilvánulás, így nem csoda ha lassan kiüresedik.
Nem az én dolgom.
A tükör jó annak aki szeret hárítani. Nem élek vele.

Én itt végeztem. Sziasztok.

Jó arc vagy...
2014. jan. 14. kedd 09:13
/Öngyilkosság/

Legalább valaki érti.
Őrangyalunk sem születik le mellénk testbe, hogy rázza az öklét ha valamit rosszul csinálunk!
Majd én is észben tartom. ;)

BÉKE

Hát ezt is kár volt!
2014. jan. 11. szombat 19:56
/Öngyilkosság/

De örülök, hogy majd te a helyes irányba fordítod azzal, hogy elmondod neki mi vár rá odaát ha kinyírja magát... nyilvánvalóan a sok általános infóval amit összeolvastál.
Meg ha már olyan szerencsétlen, hogy egyedül nem jön rá mi jó neki, annak ellenére hogy itt körbe van véve infókkal majd te elmondod a megfelelő terápiát is. Még akkor is ha ezzel a saját önállótlanságát erősíted benne.
Valljuk be ezzel inkább önmagadnak tetszelegsz, míg ő csak a kinyújtott kezed látja.
Tudod mi a valódi felelősség?
Amikor elismerem, hogy bajban van, de a hülye kérdéseire nem válaszolok, nyavajgásaira nem reagálok, megvárom amíg letisztul... ( Mert tudom mire megy ki a játéka )

Élem az életem ezzel mutatom, hogy így vagyok rendben
" ( te is így leszel ) "
ha látom, hogy meg van benne az alázat akkor képes elfogadni a segítséget ÖNMAGÁTÓL!
Ami az én szerepem az egészben, hogy BÍZOM BENNE!
Miért? Mert van egy saját útja...

Miért fél a büntetéstől?
Mert bűntudata van.
Miért van bűntudata?
Mert valamikor a múlban valaki bűntudatot ébresztett benne, amikor fel akart szólalni, ki akart állni önmagáért, és a saját életét akarta élni a saját szabályai, tehetsége érzelmei mittudomén milyei szerint...
Önkifejezés elfojtása ha lehet már a gyerekkorban...
Magyar betegség.
A gyógyszer?
Fel kell vállalni még azon az áron is hogy másokat megbánt vele.
Miért?
Mert nem lehetünk mindig jók és kedvesek a mások szemében, ha fejlődni akarunk.

Mindannyiunknak szép napot!

Hát ezt kár volt...
2014. jan. 09. csütörtök 21:24
/Öngyilkosság/

Csak nehogy csüngés legyen belőle. A hasonszőrű szeretetéhes és önállótlan lények pont olyan kedves és naiv személyt keresnek aki azonnal ugrik a fájdalmukra, és ahelyett, hogy valóban megoldást keresnének a végtelenségig képesek szipolyozni az illetőt. Akár a végleges lehúzásig!
Az ilyen öngyilkosokból lesznek a "temetőlakók".
Mindenkinek meg kell tanulni hátat fordítani és felismerni a másikban valójában kit akar megmenteni. (És kinek lehet segíteni!!!)
Régen nem pátyolgatták a depósokat, most sem azt kéne, hanem olyan helyzetek elé állítani ahol megismerheti a saját erejét. Áldozatból erőszakos,hogy azután beálljon a helyes közép! A harag is lehet egyfajta felhajtóerő, és én nagyon tudok haragudni ha ilyeneket olvasok!
Szóval bízom benned...

Képzelj el egy vörös szemeteskocsit
2014. jan. 06. hétfő 14:57
/Öngyilkosság/

ráírva hogy TRANZIT, na arra kell felkapaszkodnod. Ha lekésed mehetsz a menyországba csöngetni,
az angyalkák már a kapuban szétrúgják a segged. Érthető, felejtsd el, menj vissza a kocsihoz az elvisz Lángosbugyorba, ne törődj vele ott Elvis a király.

Emlékszem, pár hónapja éppen sorban álltam az egyik bankban
2014. jan. 04. szombat 21:02
/A magas tudatszintű ember hatása másokra/

én elég érzékeny vagyok az energiákra, nem is szeretem a közösségi helyeket, és itt is alig vártam hogy menekülőre fogjam, amikor egyszer csak a hátam mögül hihetetlen nagy és tiszta energiát éreztem. Teljesen beterített körülöttem is mindent, még az arcom is kisimult, hátrafordultam és 1 pasit láttam állva csukott szemmel éppen kifújta a levegőt. nekem ez bőven elég volt...

Jézussal az a gondom, hogy ha igaz a pletyka és szíriuszi volt, akkor komoly felsőbbrendűségi komplexussal küzdött, gyerekkorában gyakran csúnyán vissza is élt a kapott energiáival, nem volt ember, szíriuszi lévén a szeretet- megbocsátás is jobban ment neki a sok asztalborogatás után, szóval így nem csoda ha le akarták húzni. Én nem szeretek semmit túlbecsülni, részemről ő csak saját magát váltotta meg azon a kereszten a tanítása csak azaz út volt, vagy folyamat ami mindannyiunkban benne van. Ok és okozat törvénye. Az univerzum törvénye.
Tanult rossz - Ismétlés - Felismerés - Megbocsátás. Itt a pont.

Hiteles tanító, esetleg példakép?
2014. jan. 04. szombat 19:59
/Ki az a hiteles tanító, példakép, akit követhetünk?/

Nem is tudom... bírom Pókembert, olyan szépen ugrik.
Másfelől meg ha a fiam megkérdezi van-e nálam egy ezres, simán letagadom!
Aztán adok neki egy kétezrest ;)

Időnként én is paranoiás vagyok, mert annyira félek...
2014. jan. 01. szerda 13:47
/Kényszerbetegség vagy szellemvilág?/

a kívülről jövő mocsoktól és rossztól, hogy kézmosásokkal és érintgetésekkel akarom magamat tisztán tartani. Meg akarom védeni magam azzal, hogy irányítom az energiáimat, tök fárasztó és teljesen lehetetlen. Az azelőtt is jól működött, hogy én beleavatkoztam volna, szóval amikor erre ráébredek elengedem magam.
Azt kell szem előtt tartanod, hogy kívülről csak az ragadhat rád vagy okozhat kárt, ami már eleve ott volt benned. Az önféltés meg ugyanolyan káros, keményen magadra idézed vele a másik oldalt.
Így lesz a rumli egyre nagyobb, ahogyan az igényed a rendre is, ha megelégeled jöhet a szembenézés. A sok negatív energia ilyenkor elősegíti a végleges tisztulást.
Ezért jó a rossz. Erősebbé tesz. Tehát nincs mitől félni...

Mindennapi tevékenységek során a hétköznapokban is ez történik, csak akkor nem figyelünk rá és amire a tudat nem figyel az számára nincs is, ez ad védelmet neki.
Te már öntudatra ébredtél azért figyelsz, felesleges. Tudatos bizalom kell.