Vi teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Vi teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
jelzés
2014. szep. 17. szerda 14:04
/Álomfejtés/

Szia Michaelita!Szeretném jelezni mi történt az álom után.Márciusban megkérték a lányom kezét! 09.27-én a jövő héten lesz az esküvő :-) Valószínű ezt jelentette az Én teliholdas csodás álmom! Szia

Köszönöm szépen!!!!
2014. jan. 30. csütörtök 13:19
/Álomfejtés/

Köszönöm szépen!!!!

segítsetek megfejteni
2014. jan. 27. hétfő 11:20
/Álomfejtés/

Sziasztok!Nagyon érdekes álmom volt, még most is teljesen valósághűen él bennem és valamiért nagyon fontos nekem. A domb mögött jött fel a telihold hatalmas és fényes volt,ragyogott.Nem egy holdat láttam hanem kettőt egymást kissé takarták. A barátaimnak kiáltottam-Nézzétek milyen csodálatos!Ezzel együtt nagy nyugalom és békesség érzése volt bennem.
Nagyon érdekel a jelentése. Napok óta foglalkoztat.Előre is köszönöm! Vi

Ez nagyon szép, szinte hihetetlen.Milyen messze vagyunk már
2013. aug. 15. csütörtök 13:40
/A megbocsájtás szertartása(ez nagyon jó)Afrikában valamit jobban csinálnak....../

Ez nagyon szép, szinte hihetetlen.Milyen messze vagyunk már ettől a kultúrától!
Nehezen tudtam megbocsájtani,pedig én is hasonló módon próbáltam felidézni ,előhozni partnerem jó cselekedeteit gondolatban.Úgy gondolom nem akart bántani akarattal csak hát ő ilyen, el kell fogadni megbocsájtani és elengedni. Nem könnyű, miért keressük mindig a miérteket?Miért olyan nehéz elengedni,hiszen már tudjuk,hogy tovább kell lépni.

Kedves linus12! Köszönöm a biztatást. Nehéz volt egy ilyen
2013. júl. 31. szerda 13:28
/Elhagyott a férjem!/

Kedves linus12!
Köszönöm a biztatást. Nehéz volt egy ilyen lépést megtenni. Nem csak magam miatt tettem,hanem a gyermekeimnek is példát mutathatok,hogy nem kell szenvedni mindent feladni. Mindig legyen erőd energiád,hogy egyedül is megállod a helyed,az életed irányítója Te vagy.
Sokan nem merik ezt bevállalni,inkább keseregnek és a megszokásból nem lépnek ki.

Sziasztok! Elolvastam a hozzászólásokat-rengeteg a
2013. júl. 30. kedd 13:56
/Elhagyott a férjem!/

Sziasztok! Elolvastam a hozzászólásokat-rengeteg a fájdalom.Teljesen megértem. A párkapcsolatok felbomlásának oka itt a megcsalás. Az én történetem kicsit másabb. 3 évvel ezelőtt váltunk el 28 év házasság után.Jól éltünk, szerettük egymást még most is él a szeretet.Valószínű a kapcsolatunk alatt soha nem volt megcsalás,de mégis minden elromlott. Persze nem egyik hétről a másikra.Sokat örlődtem azon vajon mi az oka,hogy a párom inkább az alkoholt választotta mint a családját. Mindenben segítettünk neki-próbáltuk kihúzni a gödörből de ő nem volt elég erős.Tudjátok milyen rossz a társas magány?Milyen a tehetetlenség érzése? Milyen az mikor érzed,hogy miatta fognak a gyerekek eltávolodni tőlünk?Milyen az amikor minden ünnep kiszámíthatatlan és az ő állapotától függ?Ha nem ivott a világ legjobb férje volt.Rájöttem, hogy csak úgy segíthetek rajta, hogy külön válnak útjaink.Most sokkal jobb a kapcsolata a gyerekekkel.Dolgozik is néha,persze most is iszik de sokkal kevesebbet.Nagyon szeretnék új kapcsolatot,ismét szerelmes lenni érezni,hogy van egy párom de nagyon nehéz.A férfiak kalandokat keresnek, függetlenségre vágynak.
Amiért elkezdtem írni, tulajdonképpen az, hogy nem csak a megcsalás miatt mennek szét a kapcsolatok.Amikor az ember úgy érzi így nem tudod tovább így élni és ki kell lépni-új életet kell kezdeni 50 évesen ,az is nagyon nehéz.Hozzád illő társat keresni pedig még nehezebb.Soha nem gondoltam volna, hogy ez történik velünk.Megbocsátottam a férjemnek,azt gondolom ő is nekem.Egyikünknek sem könnyű de nem bántam meg.Bízzatok ti is abban,hogy lehetőséget kaptok egy másfajta élet megtapasztalására, nagyon nehéz lesz de megerősödünk benne és sokat tanulunk ezáltal.Üdv Vi

Szuper!!!!!!:-)Olyan mint egy mese és a mesékben hinni kell!ÉLD
2013. júl. 02. kedd 08:27
/A csodák útját járom...../

Szuper!!!!!!:-)Olyan mint egy mese és a mesékben hinni kell!ÉLD AZ ÉLETED! Vi

társ nélkül
2013. jún. 27. csütörtök 12:23
/Miért lopnak a férfiak?/

Lassan 3 éve élek társ nélkül. Önmagam megismerésére használom ezt az időszakot sokat tanultam, fejlődtem.Megbecsülöm minden pillanatát de, már egyre gyakrabban veszem észre, hogy türelmetlen vagyok, elbizonytalanodok majd ismét erőt kapok és tudom,hogy társra találok.