Pearl147 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Pearl147 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Álmok és fogak
2013. jan. 08. kedd 13:27
/Mi az álom?/

Kedves Blogindítók,

életemben többször is foglalkoztattak az álmok, talán azért, mert volt néhány olyan prediktív álmom, amelyek csakhamar a valóságban pontosan az álom szerint megtörténtek. Kérdésem két visszatérő álom típusomra vonatkozik. Az egyik, amelyet kb. egy éve többször is álmodtam, házzal-lakással kapcsolatos. Mindig házban voltam (nem a sajátomban) és rendezkedtem, vagy költöztem de folyamatosan valamilyen belső átalakítás, pakolás történt és nagy volt a felfordulás. Gondolom, adná magát a válasz, hogy ez a belső rendrakásra utalhat. Ugyanakkor a munkahelyváltás, esetleges költözés is sokat foglalkoztatott akkoriban.

A másik visszatérő álom az utóbbi időben a fogaimmal kapcsolatos. Mindig is fontosnak tartottam a fogaim karban tartását, ezért nagyon rég óta nem is fájt a fogam. Ugyanakkor az utóbbi időben - a valóságban - egymás után kezdtek megfájdulni a bölcsességfogaim, és komoly kínokat álltam ki emiatt. Emellett a fogak, a fogsor kihullása, a fogak porrá törése, az a kép, hogy kinyitom a szám, és folyamatosan (vég nélkül) hullanak a fogaim és annak töredékei a tenyerembe.. visszatérő álommá vált. Valós helyzetemben pedig nagyon sok romlás történt, nagyon hosszú idő - és több éves gondolkodás, hezitálás - után ott hagytam a munkahelyem, s sajnos már nyolcadik hónapja nem találok újat, pedig eddig - talán nem szerénytelenség - elég sikeres pályafutásom volt és szerettem volna magasabb szinten folytatni.

Elnézést, hogy így egymásba mostam az álmot és a valóságot, de úgy gondolom, a kettő ez esetben összefügghet.

Várom gondolataikat,

üdvözlettel

Kártyavetés neten
2013. jan. 08. kedd 13:04
/Kártyavetés/

Mennyire megbízható az, ha a neten kártyázunk, ji-kingezünk stb.? Végső soron nincs a kezünkben a kártya, nem érintjük meg stb.?