Encsi888 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Encsi888 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
a szeretet magasabb szintű tapasztalat része
2012. dec. 01. szombat 11:52
/Meditáció - halálfélelem/

Az utolsó mondathoz szolnék hozzá, mivel én is így gondolom hogy letudják a probléma megoldást a szeretettel. A bölcsek szerint is akkor van vége a szenvedésnek mikor teljesen elegünk van belőle (beteltünk) , ilyenkor nem szeretettel nézünk az adott helyzetre. Szerencsére volt tapasztalásom e témával kapcsolatban. Hihetetlen mennyiségű haraggal és bezártság érzéssel "lett vége". :) A válaszod köszönöm, de nem utazgatok a múltba, a jelent a múlttal alakítottam, viszont a jövőt most alakítom. :) Ha úgy hozza a jövő, visszautazok majd a múltba....

Rájöttem :)
2012. dec. 01. szombat 11:35
/Meditáció - halálfélelem/

Érdekes, mert 2 hete nem jártam itt, és ezalatt pont azt "tanultam" meg, amit itt leírtál. :) Egybeesések... Egyébként nekem nem volt cél hogy kilépjek a testemből vagy bármilyen spirituális élményem legyen, hisz meditáció nélkül is mutat az élet "dolgokat". Egyszerűen csak azért meditáltam, hogy az elmém tisztítsam (talán) , de szinte egyből átestem a "ló túlsó oldalára" akaratlanul is. Túl intenzív élményekben volt részem. Már abbahagytam a meditációt, úgy döntöttem tudni fogom mikor készültem fel rá. :) köszönöm a választ.

minden érted van!
2012. nov. 08. csütörtök 09:56
/Mi történik velem?/

Bár nekem ilyen intenzív tapasztalásom nem volt, neked is annyit tudok súgni, hogy minden ami körülvesz, vagy történik veled, minden a te javad szolgálja! Mikor hatalmába kerít a félelem, csak jusson ez eszedbe, ez egy lehetőség, hogy átformáld a félelmet, haragot, kiszolgáltatottságot. Alakítsd ki a magabiztosságot, hogy CSAK te irányítod az életed, bármilyen külső hatás érted van, hogy fejlődj. Ez egy óriási lehetőség. És van egy bölcs idézet is: Akiket a legnehezebb szeretni, azoknak van a legnagyobb szüksége a szeretetre. Ezt is érdemes bevésni a tudatalattiba hogy megfelelő időben kikukucskáljon :)

minden érted történik
2012. nov. 08. csütörtök 09:42
/Változás vagy megrekedés?/

Mindenki máshogy tapasztalja meg ezt az utat, de szerintem igen, mindenki átélt már kisebb-nagyobb bizonytalanságot, de ez egy lehetőség, ilyenkor lehet átalakítani magabiztossággá. Erre ne tekints "rossz"ként! ne keresd hogy merre kell menned, minden a maga idejében eljön. ( a tudás, irányadás, stb... ) minden érted történik, minden ami körülvesz, érted van ott. Az pedig hogy egyszerűen csak VAGYOK--- ó milyen bölcsesség. merülj el benne, csak legyél, érezd hogy létezel a jelen csodálatos pillanatában. Egyáltalán nem távolodsz önmagadtól :) minden úgy jó ahogy van. :)