Kata21 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Kata21 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Egynapos tanfolyam
2009. júl. 02. csütörtök 10:42
/Önismereti és meditációs tréning/

Eddig két tanfolyamon vettem részt, a kétnaposon és az egynaposon.
Otthon meghallgattam a Sirály csomagok jó pár hanganyagát, elvégeztem a meditációkat.

Talán az utóbbi egynapos tanfolyamot kevésbé tudtam befogadni, és kevésbé tudtam magamat átadni, de így is mindig minden impulzus Sanyitól tanít és fejleszt engem.

Sanyinak nagyon sokat köszönhetek, a puzzle egy-egy darabjai helyrecsúsztak, és a világban elfoglalt helyemet, önmagamat is jobban és könnyebben el tudom fogadni. Egyéb spirituális vagy hagyományos pszichológiai utak eddig nem voltak kellően meggyőzőek és befogadhatóak számomra, ezért szeretném folytatni ezt az utat.

Mindenféle kinövések
2009. máj.. 04. hétfő 17:25
/Betegségek lelki oka/

Esetemben nagyon érdekes dolgot vettem észre: mindig valami "kinövés" jönnek rajtam. 2005-ben egy kicsit derékszögben eltört a karrierem, és azóta mindig van valami új. Vannak pattanásaim-holott 32 éves nőként ez már nem túl normális-, lett egy nagyon nagy Bartholini cisztám, amely kívülről is jól látható, szinte már pinponglabda nagyságú ciszta a szeméremtesten (nem tudom,hogy műtessem-e meg, vagy valamit változtassak az életemen), ezen felül nőtt egy óriási lipómám a derekamon (ezt pár hete műtettem ki), az év elején meg egy órási bütyök nőtt a lábfejemen, egy nagy csontkinövés.....azt hiszem mindegyikben van egy közös jelleg.Egyéb szervi bajom nagyon ritkán van, nem fáj semmim, nincsenek problémáim. Már találtam egy könyvet a testi tünetek értelmezéséről, de abban sem találtam meg a megoldást.
Köszi a segítséget.