mjshn teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

mjshn teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Érdekes kérdéseket tettél fel, amelyeken (is) el kell gondolkodn
2012. máj.. 17. csütörtök 19:11
/Célok nélkül/

A macskádat csókoltatom, gondoltam, hogy mindig Neki van igaza! :)

Érdekes kérdéseket tettél fel, amelyeken (is) el kell gondolkodnom. Ami biztos, hogy nem a párkapcsolati oldalról vannak gondjaim. Jelenleg úgy látszik érzelmileg mindketten megadjuk és megkapjuk azt a másiktól amire vágyunk. Ahogy Te is írtad, az érzelmek első rendű, rangú terepe egy párkapcsolat, amivel úgy látszik mindketten egyetértünk. (már Ő és én, nem Te és én:) )

Köszönettel:

mjshn

A kérdés jogos! :) 35 éves vagyok. Köszönöm kedves
2012. máj.. 17. csütörtök 19:05
/Célok nélkül/

A kérdés jogos! :) 35 éves vagyok.
Köszönöm kedves szavaid!
Hasonló jókat Neked is!

Köszi!
2012. máj.. 11. péntek 16:00
/A kezdet/

Ez a nóta bizony nekem is eszembe jutott már nem is olyan régen! :)

A vágy csökkenése
2012. máj.. 11. péntek 15:53
/Blokk a szexben az ex után/

nálam is megvolt. Egy viszonylag hosszú időn keresztül. Már legalábbis, ami a korábbi igényeimet illeti. Hónapokon keresztül nem tudtam gondolni komolyan arra, hogy valakivel, bárkivel bármit is kezdjek. Nem mellesleg nem is lettem volna rá képes.
Sem a vágy, sem az akarat nem volt meg bennem hozzá.
Aztán jött valaki aki meg tudta mozgatni a fantáziámat és ki tudtam nyílni felé, hagytam hogy betöltse a tudatomat, és hagytam, hogy a vágy kialakuljon.

Említettél még pár dolgot, amire szeretnék reagálni.
Ne gyógyszerezz! Nem fog segíteni. Megtapasztaltam én is, nem is olyan régen, hogy a gyógyszerek mit műveltek velem. Ugyanez vonatkozik az alkoholra, meg az összes többi tudatmódosítóra.
Miután berúgtam egyedül, csendes magányomban jöttem rá, hogy bár aludni többet tudtam, mint előtte, a másnap nem volt jóleső.
A gyógyszerek pedig egy olyan embert faragtak belőlem, aki mint egy zombi járt kelt tudat nélkül a nagyvilágban. Sok minden ment el mellettem akkor, amit nem tudtam észrevenni.
Sokáig azt hittem én is, hogy ezek segíteni fognak. Sokáig azt hittem, hogy elvesztem az eszem, megőrülök, és rám tört sokszor a "nem bírom tovább" érzés. Megtapasztaltam a fentieket és rájöttem, hogy ezt bizony ki kell bírni. Erősebb leszek tőlük, még ha akkor nagyon rossz érzés volt is, és alkalmasint akár visszavonhatatlan dolgok jutottak eszembe.
Most azonban itt vagyok, Neked írok, és elmondom, hogy ne tedd. Senki nem ér meg ennyit, aki nem Te vagy.
A szakítás elég kemény tud lenni. Pláne, ha még vannak pozitív érzések Benned a másik iránt. De döntöttél. Büszke vagyok Rád! Bátor vagy, felvállaltad. Ha nem is most és most ne is, de jönni fog valaki aki mellett nem lesz szükséged gyógyszerre, vagy bármi másra, hogy a terheket el tudd viselni. Ő lesz a gyógyszer!
Kitartást! Hidd el megéri!

A folytatás...?
2012. ápr. 27. péntek 17:25
/Sorsszerű kapcsolat?/

Michaelita! Köszönöm! :)

Érdekes ez a kapcsolat. Érdekes, hogy az elején mennyit kell küzdeni érte. Egyetlen találka meghiúsúlhat ezer és egy dolog miatt. A gyerek, a főnök, a munkahelyi gondok, egy betegség.
Kénytelen vagyok vagy legalábbis lennék ezekbe a dolgokba beletörődni, de nem megy. Tudom, hogy türelmesnek kellene lennem, de az sem megy.
Bizonytalan és rendkívül bonyolult ez a helyzet. Nagyon nehezemre esik azt megérteni, hogy rajtam kívülálló dolgok esetleg olyan módon befolyásolják ezt a kapcsolatot, amelyet nem szeretnék. Ragaszkodni nem ragaszkodok, mert azt nem is olyan régen megtapasztaltam, hogy hova vezet. Egyszer elég volt.
Ahogy az is, hogy aggódom. Szinte betegesen és tudom, hogy ez nem jó. És nem tesz jót. Sőt csak ártok vele. Neki is, de magamnak meg főképp.
Szeretnék végre férfi lenni. Szeretnék végre felnőni. Szeretnék végre nem kapaszkodni hanem szeretni, függőségek, illúziók nélkül. Azt az embert, akit Benne eddig megláttam, és aki megtetszett. Nem pedig azt, akit én képzelek a helyére.

Szia Erika!
2012. ápr. 24. kedd 18:09
/Egy félresikerült élet helyrerakása/

De igen, igazad van. Félelmetesebb volt látni, ahogy az a dolog, amiről azt hittem biztonságot ad, még sem volt az. A baj, hogy mindig, de mindig másokra támaszkodtam. Sosem saját magamra. Ezt a leckét megtanultam. És igyekszem korrigálni, helyre rakni.

Szia kisassz!
2012. ápr. 24. kedd 18:06
/Egy félresikerült élet helyrerakása/

Köszönöm a soraid. Remélem megértettem mindent amit írtál.
A szülőkkel a helyzetem - jelenleg - rendeződni látszik. Talán jó úton. A exemmel már tudok nem foglalkozni. Nem érdekelnek a dolgai. Nem érdekel mit tesz, és főképp nem érdekel, hogy velem mit tett. Magamtól is rájöttem, hogy az összes eddigi kapcsolatom - így az is amit vele folytattam - azért ment tévútra, mert a leckét nem tanultam meg, sem először, sem sokadszor. Ugyanazokat a hibákat követtem el, szinte mindegyikben. Nagy teher, amelyet most kezdek valahol a helyén kezelni. És szeretném lerakni. Nem akarom magammal tovább cipelni. Nem akarom a sors által most elém rakott újabb lehetőséget elmenni. Fiatal vagyok, de annyira már sajnos nem, hogy ezt is veszni hagyjam.
Azt jelenleg nem tudom, hogy az általad említett segítség lesz-e az az ember, akit most igyekszem megismerni és azért megszeretni, mert olyan amilyen. Nem pedig, azért, mert elképzeltem valakinek, akiről később kiderül, hogy mégsem az akinek hittem.
Nem akarok letérni arról az útról amelyen elindultam. Azt végig kell járnom. Azonban itt van ez az ember, aki tényleg teljesen váratlanul és hirtelen elém lépett a ködös múltból és nem akarom, hogy megint elmenjen. Ezt a két dolgot kicsit nehezen rakom jelenleg össze. Az utamat és az új embert az életemben. Vagy lehet, hogy pontosan ez lenne az az út, amelyre ráléptem. Nem tudom. Sok még bennem a bizonytalanság, a kérdés. Kérdezni megtanultam. Csak válaszolni nem tudok még a saját kérdéseimre biztosan. És legfőképp helyesen.
Nagyon ki tudnék nyílni felé. De nem vagyok benne biztos, hogy helyes lenne. Még. Azonban elveszíteni sem szeretném, ahogy fent írtam... Ehhez is talán idő kellene, hogy megértsem őt és azt amit a sors akar nekem ezzel mondani? Vagy pedig a kérdésemre a válasz már bennem lenne? Nem tudom.

Köszönet
2012. ápr. 16. hétfő 18:25
/Egy félresikerült élet helyrerakása/

Köszönöm!
Ugyanakkor, nem tudom honnan merítsem hozzá az erőt. Ezt is meg kell még találnom...