marcigazdi teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

marcigazdi teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
hitek
2010. szep. 24. péntek 10:37
/Miért van szemüvege a Dalai Lámának?/

A blog témája kiváló példa is lehet hogy hogyan alkothatunk egy dologról mindenféle hitet...
És melyik igaz? Mi igaz?
érdekes :-))
persze ez amolyan okoskodás részemről is :-)
Csaba

Sziasztok, örülök a
2010. szep. 24. péntek 08:45
/Helyem a világban/

Sziasztok,
örülök a témának érintett vagyok benne én is.
6-8 éve kezdődött málam ez a változtatás iránti igény érdeklődés, több területre volt lehetőségem bekukkantani, néha mélyebben, néha csak a felületi szinten.
Az utóbbi évben felgyorsult minden, olyan technikára bukkantam, amivel elképesztő könnyen és hatékonyan lehet felismerésekre szert tenni, nézopontot változtatni, és ami a legfontosabb elengedni a dolgokat.
Eleinte fura volt mikor összeálltak a dolgok, rájöttem (néha rádöbbentem) összefüggésekre. És..igen a környezetem kezdett furcsán nézni rám(vagy én a környezetre...)
Mit, miért teszünk, tettünk, mi mozgatja a vágyainkat, mit tekintünk értéknek, milyen életszituációkat teremtünk magunknak stb... Nagyon anyagias világból hírtelen átkerültem egy más szintre.
Ebben a tempóban néha magam is azon kaptam hogy majd én tudom és megmondom hogy mi is a jó... Lássátok meg emberek mit is teszünk...tesztek !!!!! ÁÁÁÁáá :-)))
Na persze gyorsan le is szoktam róla.
Mindenki épp ott tart ahol lennie kell, azon a szinten amit be tud fogadni a felemelkedése során. És a hitem erről az, hogy ez így jó.
Az információk eljutnak akihez kell és akkor amikor kell.
Mindenki önmaga dönt.
Szerencsés vagyok amúgy a dolgaimban, a régi korlátozó hitek többségét sikerült átlépni, elengedni, könnyen sikerül "alkalmaszkodni" is - csak egy másik nézőpont kérdése :-)
Mondjuk a munkám területén és kapcsolati téren vannak elakadások.
A régi "anyagias" és amúgy sikeres foglalkozásom kevésbé tudott lekötni az utóbbi időben.
Kapcsolatok... hmm... érdekes... néha nehéz bekapcsolódni a klasszikus társasági beszélgetésekbe... inkább csak csöndben szoktam lenni, ami fura a régi önmagamhoz képest amit a környezetem "elvárt" :-))
Persze így is nagyon érdekes, ismerős tükröket, identitásokat fedezek fel, és érdekes látni amikor villongnak nekifeszülnek egymásnak ilyenkor :-))
Ugyanakkor kissé megnehezíti a "normál kapcsolat" kialakítását számomra (illetve jelenleg így hiszem)
Ti hogy álltok vele?