Domoszlai Katalin teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Domoszlai Katalin teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Önbizalom
2016. jan. 15. péntek 08:45
/Gyerek-Önbizalom/

Fontosak az iskolai élmények, viszont ha ekkora önbizalom hiány van, hogy attól fél, nulla pontot kap, minden egyes alkalommal, amikor dolgozatot írnak, akkor az ok jóval mélyebb.

Azt érzem, hogy nem pusztán a dicséret és a biztatás a megoldás. Szükség van a dicséretre, mégpedig abban a formában, hogy konkrétan, tényszerűen a saját fejlődését értékeljük, önmagához képest, elkerülve a másokhoz viszonyítást, összehasonlítást.

Amit még érzek az az, elő kellene venni azokat az alap élményeket, nagy töréseket, ami azt az érzést generálták, semmire sem vagyok képes.

Elsősorban magát a válást. Ha tudatosan, vagy tudat alatt van az egyik szülő részéről olyan elvárás, a gyerek majd a kapcsolatot összetartja, de mégis elváltak, akkor beég a gyerekbe, semmire sem vagyok képes. Megbuktam mint család összetartó és pont.
Ha nem volt ilyen elvárás, akkor is ott van egy olyan mechanizmus, a gyerek annyira szeretne abban hinni, a szüleivel minden rendben van, mert innen meríti a biztonság érzetét, hogy inkább "bevállalja" azt az életérzést, a baj velem van...

Sajnos ezt erősíti, ha azt kapja, higgy magadban és akkor majd a többi gyerekkel megversenyeztetve jobb eredményt érsz el...

Ez maga az alap élmény.

Azt érzem, sokkal inkább vigasztalásra van szüksége. Romlik a teljesítmény, amikor válás van. Együttérzés többet segít, keress olyan élményeket, ahol kudarcot vallottál, oszd meg vele, hogyan dolgoztad fel. Ezt megteheti az apa is. Átadni azt az érzést, ha utolsó a versenyben, akkor is szerethető és elfogadható.

jó cikkek a témában:

http://modszerkocka.hu/jol-dicserni/

http://varazsbetu.hu/beszelgessunk/hogyandicserjen/index.php

http://www.ertsunkszot.hu/dicseret-aminek-erteke-van/

Terápiás tapasztalatom az, hogy az iskolai élmények megismétlik azt, ahogy a testvérek egymáshoz kapcsolódnak, ahogy a szülők elvárásokat támasztanak, jutalmaznak és büntetnek. A gyerek egy kész mintarendszerrel megy az iskolába, az első hat-hét év tapasztalatai már meghatározóan hatnak. Összegezve, az alap mintákat kell felszínre hozni. Ezeket a gyerek szívesen megmutatja, játékos formában, lerajzolja, vagy eljátssza plüss állatokkal, babákkal. Lehet játszani iskolást, ha rá bírod erre venni :-) Ki fog bukni, mivel akadt el.

http://domoszlaikatalin.freeweb.hu/

A halálvágy
2015. okt. 26. hétfő 09:52
/Vágyom a halált!/

A halálvágy eredete egy vállalás, onnan ered, hogy a családban valaki meghalt, aki vágyik a halálra helyette akar meghalni. Hogy helyet adjon neki.

Maga az Élet elutasítása, a Halál utáni vágy tévedésen alapszik.

Igazából ez tévedések sora.

Mert tény, hogy a fizikai halál után a köztes létben lenni nagyon jó. Mégis visszatérünk, leszületünk újra. Mert a vágyak visszahoznak ide. Karmakörből való kilépés a vágyakon alapuló kötelékek felszámolásával lehetséges, két módon, az egyik megélni, a másik elengedni a vágyainkat.

A Hellinger családállítás két fő alapesetét mutatja meg a halál utáni vágynak. Létezik ennél jóval több, eset függő. Az egyik, gyakori ok, amikor a szülő hal meg, idő előtt. Mit értek idő előtt? A gyermek 21 éves kora körül válik felnőtté, ha a szülő jóval korábban meghal, plusz a családban több gyerek van, egy gyerek tévedésből, szeretetből felvállalja
- tudat alatt - az "inkább én megyek el, Te maradj" sorsforgatókönyvét. Mert a szülőre nagyobb szükség lenne a családban mint őrá. Felvállalja akkor is, ha egyke, mert szüksége lenne a szülőre és menne utána. Tévedésen alapszik a vállalás, mert másik embert nem tudunk sem megváltani, sem visszatartani.

Másik eset, amikor testvér hal meg. Kiemelném az abortuszok fontosságát, mert számos esetben megtörtént, viszont titok az élő testvérek számára. Ha nem titok, akkor is elakadhat a családban a történtek feldolgozása. Mert lelki szinten mit él át egy gyerek, aki tudat alatt vagy tudatosan tudja, érzi, mi történt? Azt éli át, hogy a családban helye van annyi gyereknek, ahány él. Itt jön a tévedés, a bűntudat, azért halt meg, aki meghalt, mert ennyi itt a hely, innen jön a következtetés, ha meghaltam volna, ha meg sem születtem volna, ha én nem lennék itt, élhetne, tehát az oka annak ami történt, én vagyok. Nincs jogom élni, nem jár, hogy örülhessek az életemnek.

A sorsforgatókönyv hat, amíg az adott ember ragaszkodik az áldozati szerephez. Mert az egó elkezd kompenzálni. Sikertelen kísérletek sora bizonyítja, nincs kiút, a látszólag érthetetlen okból szenvedő ember belefárad a kitörési kísérletekbe. Ezután jön az, hogy az egó kompenzál az áldozati szerep előnyeivel. Milyen előnyei vannak az áldozatiságnak?

A különlegesség érzése.
Én vagyok én, én én, aki itt a legjobban szenved.
A téma indító arról ír, imádkozik, hogy a szenvedésnek legyen vége.

Itt ismét felismerhetünk egy komoly tévedést. Bármilyen formában adunk energiát, figyelmet egy életminőségnek, erőt adunk annak, létezzen. Ha a szenvedéssel azonosulunk, azért imádkozunk, vége legyen, ezt az állapotot fenntartjuk.

Miért nem imádkozik valaki azért, hogy konkrét útmutatást, segítséget kapjon Istentől?
Miért nem imádkozik azért, hogy kioldódjon a blokkok sora, ami az életöröm megélését akadályozza?

Mert megtörték a kudarcok.
Mert az egó úgy gondolja, tudja, hol lenne neki jó, képtelen feladni az akaratát.

Mert Isten és az ember közé beékelődött az Apa-kép. Az anyagi világhoz való kapcsolódáshoz, a Föld Anyához való viszonyulásban pedig ott van az anya gyerek viszony problémáinak, hiányainak sora. A világ úgy bánik velem, ahogy a szüleim tették. Ennyi jár.

A mély problémák mögött vannak spirituális és vannak pszichológiai okok.
Más módszer oldja a spirituális krízist és más oldja a pszichológiai okokat.

A pszichológiai okok feloldása a halálvágy letevésével kezdődik. Nyilvánvaló, hogy azok a módszerek, amik tompítanak, sikertelenek. Ha a fejedre akar esni egy kő, keveset segít, ha lecsiszolják az éleit. Más hasonlattal, kínzóan erős fény elől eltakarhatod a szemed, vagy dughatod a fejed struccként a homokba. Az Ok ott marad.

Spirituális krízis alap dilemmája a miért vagyok itt kérdése. Maga a kérdés feltevés tévedésen alapszik. Mert a kérdés az, Vagyok?

Megvilágosodott tanítok tanácsa, hogy segíthet olyan technikák elsajátítása, amivel sikerül különválasztani magunkat a szenvedéstől. A szereptől, amivel azonosultunk. Vagyok és van a szerep, van a szenvedés, ami elmúlik. Ha engedjük.

Még egy lehetséges ok, a tévedésből vagyok itt kérdésére. Meghatározó egy gyerek számára és később, a felnőttkort is áthatja, ahogy megfogant és ahogy megszületett. Vannak családok, akik úgy tesznek, ó, mi normális család vagyunk, az élet az ilyen, letagadják, titkolják a fogantatás körülményeit és vannak szülők, akik elmondják, megosztják, nehezebb esetben a gyerek fejéhez vágják, miattad szenvedek, szenvedünk.

Zárt karmának nevezik, nevezzük azt a leszületést, ahol az egó nem tudja az adott szerepet, sorsforgatókönyvet meghaladni. Tény, nincs az a módszer, ami ilyen esetben segíthetne.
A segítők akkor tudnak segíteni, ha az adott emberben a lelki erő, az öngyógyító erő erősebb, mint a romboló hatások. A vágy a gyógyulásra erősebb, mint a vágy a halálra, a kiszállásra, az elmenekülésre.

http://domoszlaikatalin.freeweb.hu/

Mit kerestek a Világomban?
2015. márc. 26. csütörtök 09:51
/Mi a jelentősége a meditáció alatt megjelenő képeknek?/

Mivel ismétlődő jelenség, jelentősége van.

Az az érzésem a kérdés feltevéseddel kapcsolatban, hogy az egódat szeretné maga a meditáció megnyitni a Szellemi Vezetésed felé. Kezelheted ezt a meditációs tapasztalatot úgy is, hogy ez a segítség nyújtásának egy formája. Ha megváltoztatod a hozzáállásodat, mégpedig úgy, hogy nyitottá válsz az üzenet befodadására, akkor a meditációban megjelenő emberek által kiváltott érzéseket, gondolatokat tudod tudatosítani.

Másik gondolat, ami felmerült bennem az az, hogy meg kell tanulnod meditatív tudatállapotban maradni akkor is, ha az egó erős érzelmi rekakciót ad.

Ez a megfigyelés technikája. Észreveheted, hogy aki megfigyeli a tapasztalatokat, a benned élő Bölcs változatlan, a figyelmed iránya szabja meg, mi jelenik meg a Világodban.

Mivel még maga a meditáció is elég sok egó csapdát hordoz, azt javaslom, hogy fejleszd azt a területet, ami lemaradt a vizualitás képessége mögött. Ez maga a megértés. Ugyanis látni annyit jelent, legyen ez külső, a külvilágból beérkező ingerek befogadása, vagy pedig belső látás, meditáción keresztül, hogy látod, de nem érted. Maga a megértés tanulási folyamat, ahol létrejön a kapcsolat a Belső Bölcsességgel, ami a tiéd. Van amikor ez külső formát ölt. Világossá és érthetővé válik, amivel találkozol.

Azt javaslom, szabj irányt magának a meditációnak, mielőtt meditálsz.

A másik lehetőség maga a buddhista út, ami a gondolati ürrességre fókuszál, minden felbukkanó jelenséget megfigyel és elenged.

Ezzel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy a múltban megélt helyzetek feldolgozatlansága, az ott keletkezett érzések elfojtása miatt a tudatalatti amikor megnyílik, azért hogy kitisztulhasson, a felszínre törő érzések kizökkenthetnek, elsodorhatnak.

Tény, abban az esetben, ha a megélt tapasztalat meg kell hogy változtasson, a tanítást meg kell érteni és be kell fogadni, akkor is ha ez fáj és tény, hogy még a szokatlanul erős, jó érzéseket is blokkoljuk.

Bővebben a meditációról a weboldalamon olvaszhatsz:

http://domoszlaikatalin.freeweb.hu/category/meditacios-tipusok-es-hatasuk/

a második cikk az oldalon.

Munkámban fontosnak tartom azt, hogy a spirituális útkereső emberek első körben azokat az akadályokat, blokkokat oldják, amik a saját szellemi vezetésükhöz való kapcsolódást gátolják.

Lelki ok
2015. márc. 17. kedd 09:00
/Száj szárazság lelki háttere/

Amikor belekerülünk egy élethelyzetbe, az érzéseink egy részét elfojtjuk.

A betegség azt jelenti, hogy a testünk segítségével át kell élnünk azt, amit elhárítottunk. Feloldani a lelki okot úgy lehet, ha felhozzuk a tudatalattiból azokat az érzéseket, amiket elfojtottunk és feldolgozzuk őket. Ezzel visszavesszük magát a feladatot.

A betegség elmúlik, ha szükségünk van életmód változtatásra, táplálkozásban, folyadék bevitelben stb rátalálunk, ráérzünk arra, ami segít.

Konkrétan a szájszárazság mire utalhat?

A nyálmirigyek működése blokkolt. Ez belső probléma, a folyadék hiány a szájban arra utal, nem tudod szeretni azokat a funkciókat, amiket elsősorban a nyelveddel csinálsz. Mert a múltban történtek dolgok, amik feldolgozatlanok.

Mire használod a nyelvedet?

Beszédre.
Csókolózásra.
Akár csúfolódásra a nyelv kiöltésével :-)
Az étel, ami maga az Élet, feldolgozásának az első lépése a szájban történik, lenyelhetővé, emészthetővé rágjuk a táplálékot, a nyállal puhítjuk, oldjuk.

Hogy pontosan, nálad mi történt az egyéni élmény.

A feldolgozatlan érzések felszínre hozása más és más technika, attól függően, melyik életkorban szerezted a tapasztalatod.

Kora gyerekkori életesemények átdolgozására a Belső Gyermek terápia és a Szimbólum terápia a leghatásosabb.

http://domoszlaikatalin.fw.hu/

Önsorsrontó minták oldása
2015. febr. 15. vasárnap 16:06
/Miért/

A kérdező jelezte, minden esetben a kapcsolatai kettő hónapnál rövidebbek. Ugyanazt a mintát ismétli.

"Miert vannak csak ket honapos sem…kapcsolataim?
Miert hagynak el 2 honap alatt?"

Amikor egy adott helyzetet újra és újra ismétlünk, az azért van, mert a jelenben akarunk megoldani valamit, aminek a gyökere a múltban van. A kérdező alapból ugyanarra a szituációra akar felkészülni, egy eleve bukásra ítélt helyzetet akar még nagyobb, most már tényleg jól fogom csinálni hozzáállással megoldani.

Miért írom ezt, hogy eleve bukásra ítélt?

Mert annak a gyökér okát, okait kellene megtalálni, ami miatt el sem jut a párkapcsolatig. Ha ezek a blokkok ki vannak oldva, felesleges arra felkészülni, hogyan feleljen meg egy olyan pasinak, aki úgyis érdektelenné válik.

A párkapcsolat két felnőtt ember döntése, arról szól hogy Téged akarlak, veled akarok lenni és ez kölcsönös. Mindkét fél meg akarja tartani a másikat, meg akarja oldani a problémákat.

Azokon az okokon kívül, amiket a Sanyi jelzett, előfordulhatnak még a következők is, amikor egyszerűen lezárja a kommunikációt a pasi, például kihasználta egóból ezt a nagyon jól akarom csinálni hozzáállást, mert nagyon kényelmes, aztán ha nincs számára több kihívás, megunja a szitut. És vannak a trófea gyűjtők, skalpvadászok, nekik egy nő eggyel több strigula. Mindenképpen tükör, amikor a nő belül, mélyen blokkolt arra, hogy igazi párkapcsolatot bevonzzon, megtartson, akkor a pasi akihez futólag kapcsolódik, vagy egyáltalán nem akar komoly kapcsolatot és megérzi, taszítja ha a nő keresi, neki átmegy, hogy a nő komolyan akarja, vagy pedig tényleg vágyik a komoly kapcsolatra, de a nő csalódást okoz neki valamilyen téren. Szexben kevesebbet ad a nő, mert pont a szorongások miatt blokkolt, vagy inkább egy olyan nőre vágyik, akit folyton meg kell hódítania, aki sokkal magabiztosabb, aki tudja, mennyire értékes.

Mint terapeuta, ezeket a meghatározó blokkokat találtam párkapcsolatra való képtelenség esetén:
- az exek nincsenek elengedve, a legelső és/vagy a legfájóbb tapasztalatokat ismételjük újra
- valakinek a sorsát átvettük, ismételjük a családban
- gyerekkori elhanyagolás, semmibevétel élményének az újraélése, kiemelten az apa, anya és lánya kapcsolat és a tinédzser kori csalódások
- előző életben történt esemény ismétlése

A minőségi figyelem iránti vágy és a megkapásának blokkja ugyanis csak az egyik jel, hogy a Belső Gyerekkel komoly probléma van. A másik komoly jel, amikor számunkra futó kapcsolat kivált egy olyan reakciót, senki vagyok, értéktelen vagyok, ez jelzi azt, hogy a gyerekkorban a szülők részéről elmaradt az egészséges önbizalom és önértékelés saját mintájának az átadása és a gyerek értékeinek a tárgyilagos visszajelzése, a gyerek önbizalmának a felépítése.

Még egy gondolat a kommunikációs kreténségre reagálva :-)

Ez is tükör, mert ahogy a kérdező leírta: " . Es ahelyett h ugatnek mindenkivel, igyekszem kedves lenni..holott belul haborgok…" A kérdező sem kommunikálja őszintén, kifelé, nem vállalja be, amit valójában érez, a tiszta kommunikáció ugyanis az, hogy közlöm a másikkal, most épp rohadt dühös vagyok, vagy azt, mi az, ami fáj, miért vagyok elkeseredett... Sajnos az "igyekszem kedves lenni" igazából taszító hatású, izzadságszagú, hamis. Ugyanis maga a szerelem spontán, áradó, igyekezet mentes. Intenzív, őszinte, nyílt.

Ha ott belül, ahol megsérültek ezek a részek, hogy önmagamért szerethető vagyok, fontos és értékes vagyok, ilyennek, amilyen vagyok, a lelkem, a bennem élő gyerek, a bennem élő igazi nő, amikor ezek a sebek meggyógyulnak, befogadóvá válunk a szeretetre, szerelemre, bevonzható az a társ, aki ezeket az érzéseket saját magától megadja.

http://domoszlaikatalin.freeweb.hu/

Lelki élmény vagy annak a hiánya...
2014. dec. 20. szombat 06:44
/Orgazmus vs orgazmus képtelenség/

A cikkemben magára az orgazmus elérésére helyeztem a hangsúlyt, a hozzászólásod nyomán viszont érdemes beszélni róla, hogy az élmény minőségét az egész aktus minősége határozza meg, az első vágyakozó pillantástól, az első érintéstől kezdve, ahol a legnagyobb élményt persze maga a befejezés adja, viszont a mód, ahogy két ember egyesül, a legkülönbözőbb szintű élményt nyújthatja.

Léteznek fokozatok az orgazmus által megélt örömben, a férfiaknál és a nőknél is.

Olyan szintű élmények, amikről mielőtt megtapasztaltuk volna, még álmodni sem mertünk.

Ha a szeretet ott van és kölcsönös, akkor az élmény sokkal inkább lelki. Ha sikerült menet közben elveszteni a határainkat, akkor az élmény spirituális. Ha nincs mély szeretet, akkor az orgazmus után sokan un. kiégettséget, ürességet éreznek. Ez az ezismegvolt érzése.

A szeretet adásának és elfogadásának a képességét ugyanúgy tanulnunk kell, mint a szeretkezés technikáját.

Akkor látlak, ha képes vagyok rá
2014. nov. 18. kedd 09:21
/Orgazmus vs orgazmus képtelenség/

... és akkor ha megnyílsz felém :-)

Az előző életekkel kapcsolatban az első lépés az, hogy belenézünk.
Feldolgozzuk azokat az érzéseket, amik onnan áthatnak a jelenünkbe.
Ezzel lehetővé tesszük, hogy az az előző élet átírható legyen.
Ugyanis az akkori énünk nem rendelkezett azokkal a megoldási lehetőségekkel, amik a mostani énünknek a rendelkezésére állnak. Elbukott, belehalt, rosszul döntött, becsapta a kísértés és az illúzió.
Ezért kiemelten fontosnak tartom - a saját előző életeimben is és azoknál is, akiket utaztatok - hogy a Felsőbb Énünkhöz kapcsolódva, írjunk be egy szereteten alapuló megoldási mintát, ami fejlődési lehetőséget nyújt, ezzel segítünk az egónknak abban, hogy a szerepeit elengedje és meghaladja, legyen az az Áldozat, az Elhagyott Gyermek, a Rögeszmés Tudós és így tovább...

Mert ha benned él az Elhagyott Gyermek túlkötődsz a gyerekekhez, ha benned él a Tudós kényszeres keresése, nem tudod elfogadni és elengedni azt, neked kell kitalálni, felfedezni, képtelen vagy arra megnyílni vagy egy nagyobb Erő, aki tudja, aki megmutatja, aki szeret és támogat és aki kivezet az illúziók csapdájából...

Igazságtalan
2014. nov. 17. hétfő 13:29
/Orgazmus vs orgazmus képtelenség/

Zárt karmának hívják és létezik, az hogy egy adott problémát, sorsforgatókönyvet egy leszületésben nem lehet átírni. Legyen ez a szexuális öröm megélése vagy más probléma. Aztán jönnek újabb életek, időnként könnyített feladatokkal...

A karma szempontjából nincs ilyen, igazságtalan...

Ennek ellenére én azt javaslom mindenkinek, egyetlen ember véleményét ne fogadja el - még az enyémet sem :-) - mert az csupán egy vélemény. Azon áll vagy bukik ugyanis a gyógyulás, hogy az öngyógyító belső erő nagyobb-e mint a sérülések. Akinél ez a belső mag, forrás energia nagyobb, elbukhat jó párszor, de újra és újra feláll és addig keres, kutat és ha kell felad, amíg a megoldást megtalálja.

Ági, azt érzem elszakadtál a szellemi vezetésedtől, ha a materialista tudomány ennyire foglalkoztat. A materializmus egy tévedésen alapszik. Tévedés a tévedések halmazában megoldást keresni.

Gondolkodás helyett inkább azt javaslom, meditációban nézz bele, kapcsolódj a felsőbb énedhez, add fel neki és kérj nagyon konkrét útmutatást.

Emellett oldj olyan múltbeli helyzetekre, gyerekkorra elsősorban, ahol vagy megélted, vagy végignézted azokat az eseményeket, amiket a háttérben meghúzódó karmikus vállalások ismeretének a hiánya miatt igazságtalannak éltél meg.

Szép feladat e mellé, a teljes oldás érdekében belenézni olyan előző életekbe, ahol Te voltál igazságtalan, tévelygő tudós? vagy bármilyen megtagadott részed ott lehet, ami most ezt az egész érzés kupacot felpiszkálta benned...

Még egy gondolat a tévedésekről. Az emberi tévedések abból fakadnak, hogy egy részre vonatkozó törvényt, működési mechanizmust egy nagyobb egységre is általános elvűnek fogad el. Ezért léteznek a Teremtésben a materialista tudósok számára elfogadhatatlan bosszantó kivételek :-) Kedvenc példám például a páva, aminek a tollazata evolúciós szempontból érthetetlen, irreális, pláne a humor része, hogy a kiterjesztett farktollainak a foltjai egy matematikai függvényt alkotnak :-)

Szia Ági!
2014. nov. 16. vasárnap 17:53
/Orgazmus vs orgazmus képtelenség/

Először muszáj kicsit humorizálnom, a hozzászólásodról eszembe jutott, hogy a férfi nőgyógyászok szerint a szülés nem fáj és milyen igazuk van, nekik tényleg nem :-)

Másik, ha valaki valamit egész életében kutat, mint például dr. Lux Elvira, ezt azért teszi, mert még mindig nem sikerült neki saját magának megtalálnia :-)

Én ha valami után kutatok és meglelem, rögtön kitalál az elmém valami mást, ami után kutathat ;-)

Viccet félretéve, vegyük komolyan a helyzetet.

Nagyon kevesen választották a tantrát, mint spirituális ösvényt, mert lelki érettség és nyitottság kell hozzá. Másrészt vannak más ösvények, más lelkek más utat választanak.

Érdemes lenne a saját írásodat tükörként használni és feltenni a kérdést, ha én viccesnek találom a materialista hozzáállást, akkor Te miért vagy szomorú?

Hol zártad be a saját világodat és miért?

Bevallom, az hogy felvállaljam ezt a témát így nyilvánosan, több hónap rákészülést igényelt, szerencsére a lelkem bevállalt és helyére rakott olyan tapasztalatokat, amik megerősítettek abban, teljesen mindegy nekem, hogy mások, akár tekintélyszemélyek, másképp lássák, értelmezzék, megmagyarázzák a dolgokat.

Egyetlen dolog hiteles ugyanis, az pedig a saját élmény.

Bármi, ami hiányérzetet hagy maga után, ha felvállaljuk, őszintén szembenézünk vele azt jelzi, amit megélünk az nem Teljes. Egy. Ezért spirituális ösvény a tantra.

Remélem megszabadulsz attól, hogy a mérhetetlen szomorúságot látod meg ezen a területen.

Ölelésem :-)

Igaz a mondás
2014. okt. 18. szombat 14:17
/Nem tudom mit kezdjek magammal!/

egészséges, motiválatlan csecsemőt még senki sem látott :-)

A helyzet kulcsa az, keresd meg, mikor és hol vették el a kedvedet.
Vannak olyan gyerekkori emlékek, amik azonnal beugranak és vannak, amihez mélyebb rálátást, feldolgozást elősegítő módszerek kellenek.
Az életöröm, életkedv, a hivatás iránti lelkesedés a szív energiája, ha nincs kedv, vergődés van, akkor szívcsakra blokkok kinyitásával, kitisztításával az életöröm újra kitölti az életedet. Hiszen amikor jó kedvünk van, még a takarítást is nevetve csináljuk egy jó zenére.

Ehhez a témához kapcsolódik a cikkem a tudatalatti átprogramozásáról, itt olvashatjátok:

http://domoszlaikatalin.freeweb.hu/a-tudatalatti-atprogramozasa/