bodza teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

bodza teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
A betegséggel csak annyi gond van, hogy mindenki /legalábbis az
2012. ápr. 13. péntek 07:27
/Mi a fontos az életben, mitől lehetünk boldogok?/

A betegséggel csak annyi gond van, hogy mindenki /legalábbis az emberek javarésze/ ellenségnek tekinti, holott az egyik legjobb tanító!

Szegeském! :) Egy nagyon-nagyon szerelmes tud csak igazán várni!
2012. ápr. 13. péntek 06:22
/A lelked másik fele.../

Szegeském! :) Egy nagyon-nagyon szerelmes tud csak igazán várni! Ha kölcsönös, akkor pláne! :)

Kedves Látogató! Ha valóban a "lelked másik felét" találtad meg,
2012. ápr. 12. csütörtök 07:39
/A lelked másik fele.../

Kedves Látogató! Ha valóban a "lelked másik felét" találtad meg, az nem fog lelépni mondvacsinált okokkal...Én megtaláltam 19 évesen, 10 évet vártam rá, ahogyan ő rám, már nagyon rég együtt élünk. Első találkozásunk első pillanatában tudtuk mindketten, hogy a "másik felünket" találtuk meg. Ez nem szétválasztott, hanem összekovácsolt bennünket - egy egész életre. Nem kerestük egymást, egyszerűen megtaláltuk egymást! :) Ha ő "nem vállalta be", akkor nem a "lelked másik fele". Csak építettél egy légvárat magadnak...

Ünneprontó nem lehetsz, mert nincs ünnep...:) Igen - komolyan
2010. nov. 14. vasárnap 09:25
/40 éves kismama/

Ünneprontó nem lehetsz, mert nincs ünnep...:) Igen - komolyan gondoltam, és nagyon sok olyan családot ismerek a környezetemben, akik így nőttek fel. Nem jobbak és nem rosszabbak másoknál. Nem "elviselik" a testvéreiket, hanem szeretik és támogatják egymást. Van persze súrlódás, de ugyan hol nincs? Önmegvalósítás: ma így hívjuk...És akiktől idézgetünk több száz vagy ezeréves gondolatokat? Az ő idejükben hogy hívták? Mi baj van azzal, ha egyházi szellemben nevelődtek? Tanultak erkölcsösen, rendesen élni, dolgozni. A vallások olyanok, mint a kéz ujjai: egy tőről fakadnak. Mindegy, hogy hívják az Istent. Ezek az emberek ma már idősek, és igen: jó néhányuktól van mit tanulni! Van, aki egy mondatban összesűríti azt, amit mi itt hónapokig rágunk...:) Akkor mi ez, ha nem "önmegvalósítás"?

A hozzászólásodban benne van, bár idézőjelesen: "divat". Mára már nemcsak divat, de egész bizniszgyár épült eköré. Ilyenek lettünk - mára...Nekik nem kellett hozzá ez a körítés: egyszerűen megtapasztalták, megtanulták. Egyetemi végzettség nélkül is - belső indíttatásra.

Szegény embereknek ma is vannak gyermekeik. Aki pedig fél a felvállalásától, az ne vállaljon /több/ gyereket, de ne is nyafogjon akkor. Ennyi.

Köcke, addig dolgozom ezen...:)))
2010. nov. 13. szombat 12:20
/Szülő választás - miért éppen ők?/

Köcke, addig dolgozom ezen...:)))

Politikamentesen...
2010. nov. 13. szombat 12:17
/40 éves kismama/

Ha Te ennyire szeretnél gyermeket /bár azt nem írtad, van-e már/, negyven évesen még nyugodtan vállalhatod. Ha tudatosan készülsz rá, meg tudod teremteni a "forrásokat" is. Régen is felnőtt 6-8-10 gyerek a szegény családokban, hitben, szeretetben, munkára nevelve. Ez a döntés a Tiéd! Vállalod a nehézségek árán is, ami biztos, hogy előrébb visz az utadon, vagy utód nélkül maradsz. A ma gondja a holnap tegnapja. Ha tudsz változtatni, ha CÉLOD van, le tudsz győzni minden akadályt. Apró kicsi lépésekből egy teljen új életet építhetsz fel magadnak/magatoknak. Ha ez a CÉL pedig egy gyermek felvállalása, akkor az bizony szédületes energiákat képes mozgatni...Agyalással semmire nem mégy azon kívül, hogy kifutsz az időből...

Én szívből kívánom, hogy legyen egy gyermeked, akire annyira vágysz! Ne azt nézd, másnak mit ad az élet, csak azt tartsd szem előtt, Te mit akarsz, és vállalod-e ezt a küzdelmet? Mert küzdelmes, de gyönyörű munka anyává válni! És nem a téli szalámi, kilós csokoládék és márkás játékok jelentik a gyermeknek a boldogságot, hanem a tiszta szeretet, biztonság megteremtése. A többi pedig adja magát, mert az anyák csodákra képesek gyermekükért! :)

Ez eddig oké, de szabályos? :) Különben köszi! :)
2010. nov. 13. szombat 11:58
/Közeleg a karácsonyi ajándékozás/

Ez eddig oké, de szabályos? :) Különben köszi! :)

Szia D. Kati!
2010. nov. 13. szombat 10:52
/Szülő választás - miért éppen ők?/

Annak ellenére, hogy jól szétoffolták ezt a blogodat, nagyon örülök neki, hogy megírtad! A kérdés igen elgondolkodtató, az általad beírtak nagyon megállják a helyüket! Már reggel 1/2 7 óta olvasgatok és gondolkodok itt - elég sok felismerésre jutottam. Jó magasra tudod a labdát dobni! :) Ezért szeretem az írásaidat.

Teljesen más aspektusba került nálam jónéhány dolog. Így már egyszerűbb lesz dolgozgatni rajtuk. Részemről kíváncsian várom a folytatást, mert ez így azért hiányos...Légy kedves írd tovább a típusokat.

Úgy sejtem, vannak átfedések. Erre lennék kíváncsi.

Köszi: Bodza

Ez most komoly?
2010. nov. 13. szombat 10:44
/Közeleg a karácsonyi ajándékozás/

Rákattintok a nevedre és bejön a honlapod...Áruld már el hogy csinálod, mert akkor én is így állítom be...:))) És mindennek mi köze van az önmegvalósításhoz, ha meegkérdezhetem????

Én magamat irányítom és az én dolgaimat - hitelre hála az
2010. okt. 08. péntek 10:03
/Pénzügyes tantárgy/

Én magamat irányítom és az én dolgaimat - hitelre hála az égnek életemben nem volt és nem lesz szükségem!

Amit leírsz, már régóta tudom, csak azt nem értem, miért rakod fel újra a Tiens termékeket, amit már levettek egyszer??? Erről a cégről is megvan a véleményem vastagon és a forgalmazóinak egy köréről is!

Reklámozol vagy blogolsz?