SilverCat teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

SilverCat teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Zarándoknak adok igazat... erre a kristályos-fémes dologra csak
2010. febr. 13. szombat 17:11
/Betegségek lelki oka/

Zarándoknak adok igazat... erre a kristályos-fémes dologra csak azért vagyok nyitott, mert régen gyűjtöttem a köveket, ásványokat, elolvastam egy könyvet a hatásukról, de aztán mégis a szekrény mélyén kötöttek ki. Biztos vannak pozitív hatásaik, de inkább már csak a szépséget látom bennük. Örülök, hogy azért felhoztátok ezt a témát, mert ha már nincs semmi káros szokásom(pl cigi, pia), akkor ezektől sem akarok függeni, ha így jobban belegondolok. De ezt zárjuk is le...

Szóval van még valakinek valami hozzáfűznivalója magához a betegséghez?

És a fehér arannyal mi a helyzet?:) A piercingeken kívül nincs
2010. febr. 13. szombat 09:56
/Betegségek lelki oka/

És a fehér arannyal mi a helyzet?:) A piercingeken kívül nincs állandó ékszerem, mint pl. gyűrű. Fülbevaló is csak akkor van a fülemben, ha megyek valahova és az is bizsu. Szóval ritkán hordok ilyesmiket. Valamiért nem szeretem az aranyat. Később talán megváltozik, de most ez van:)
Amúgy ezt nem egy másik topikban kellene megvitatni?

A 180 fokot úgy értem, hogy volt az a lány, akit észre sem vette
2010. febr. 13. szombat 01:16
/Betegségek lelki oka/

A 180 fokot úgy értem, hogy volt az a lány, akit észre sem vettek az emberek, nem volt rajta semmi extra, amitől esetleg érdekes lett volna, azon kívül, hogy jó volt tőle elkérni a házit. Aztán rájött, hogy hoppá, nem is olyan csúnya, sőt... és átesett a ló másik oldalára. Hirtelen minden srác az ő számát akarta a bulikban. Na de ebből is elege lett pár év után. És mostanra felismerte, hogy minden ember értékes, célja van az életének és úgy tökéletes, ahogy van/volt. A külső mellékes és az a fontos, hogy belül rendben legyenek a dolgok. Erre törekszem.
A silver cat csak onnan jött, hogy ezüst párti vagyok(az arannyal szemben) és egy cica van a köldökömben, kék kövekkel:)
Nolcaffe alatt az nlcaffe-t értetted? A kristályokkal csak az a bajom, hogy minden oldalon mást társítanak hozzám.
Falun élek és itt a bárányok nem a hallgatásukról voltak híresek:D

vitiligo
2010. febr. 12. péntek 15:35
/Betegségek lelki oka/

Találtam néhány könyvet, amiben a lelki okokról van szó. A vitiligohoz konkrétan ez van írva:
Tüneti szint: helyenként hiányzik a szín az életéből; lelki területen vak foltok találhatók, amelyek kifelé törekszenek, és a test felszínén válnak láthatóvá; kitüntetett személy, akit megjelölnek.
Feldolgozás: életünk legyen sokszínű, változatos, vigyünk színt az ismertetőjellel ellátott területekre; ismerjük meg lelkünk fehér foltjait; jeleinket viseljük méltóságteljesen, fogadjuk el azokat, és engedjük, hogy további előrelépésre ösztönözzenek.
Feloldás: mutatkozzunk érdemesnek a megkülönböztetésre: fedezzük fel magunkban a különlegeset, azt, amire mintázatunk felhívja a figyelmet: tűnjünk ki és legyünk elsőrangúak.

A vak foltok mit jelenthetnek?
A feltűnésről annyit, hogy kb 16 éves koromig egy szürke kisegér voltam a külsőt tekintve. Aztán elkezdtem változni és a főiskola idejére már 180 fokos fordulat. Most pedig próbálom megtalálni a középutat, hogy ne is legyek túl feltűnő, de ne is legyek átlag alatti. A pasizás mindenesetre nem okoz problémát, bika vagyok:)
Belsőt tekintve mindig is befelé fordulós voltam, kevés baráttal, aki egyedül is jól elvolt. A tömeg sosem vonzott, és nem is akartam követni a "birkákat". Inkább oda húzott a szívem, ahol kevesebben álltak. Kiskoromtól érdekeltek a spiritualitáshoz tartozó dolgok, a "természetfeletti", de a társadalom azt mondta hogy ez mind hülyeség és hittem neki. Egészen tavaly őszig. És csak most jöttem rá, hogy minden ember egyenlő/különleges és semmivel sem vagyok kevesebb náluk.

Szia! El tudnád nekem is küldeni a könyvet?
2010. febr. 08. hétfő 13:09
/Asztrológia tankönyv I.fokozat/

Szia! El tudnád nekem is küldeni a könyvet? Köszi!
moya777@freemail.hu

Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy a vitiligo(pigmenthián
2010. febr. 07. vasárnap 21:12
/Betegségek lelki oka/

Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a vitiligo(pigmenthiány) mitől alakulhat ki? 15 éves koromban jelentek meg rajtam először a foltok és 8 éve csak terjednek. Elvileg gyógyíthatatlan, gyakorlatilag van rá fényterápia, de az is csak a tüneteket kezeli és kialakulnak máshol. Szerencsére világos a bőröm és télen kevésbé feltűnő, de mindig is zavart. Egyrészt hálás vagyok ennek a "kozmetikai hibának", mert sok olyan dologtól óvott meg, amire most nem lennék túl büszke és ez is megmutatta milyen tudatlanok az emberek, de amióta foglalkozok a spiritualitással, már a lelki háttere érdekel.