Tshabalala teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Tshabalala teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
lehet mégis zavar????
2010. febr. 03. szerda 11:22
/Mi az ezoterika?/

Kedves Hédi.
Sajnos nem tudtam még kideríteni, hogy mit jelent a név. Remélem valami normális név egyébként...:):):):):)
Viszont átgondolva amit írtál! Én eddig azt hittem, hogy nem zavar az, hogy térít. Engem ami talán zavart, és "kihúzta" nálam is a "gyufát" az, az, hogy egy majd több ezer éves tradíciós gyógyító, önmegvalósító tant miért bírál???? Ráadásul úgy, hogy Isten neven még talán nem is létezett amikor a nadi már igen!!! Ezért lehet ugye vallás függetlenül csinálni! Miért nevezi helytelennek???? Ki hatalmazta fel arra, hogy bíráljon??? (levélből nyílván kiderül, hogy Istentől) de az nem számít bűnnek, hogy Ő bírál valamit????
De lehet az is zavar, hogy térít sajnos. És ha igen akkor csak az, hogy míg nekem meg sem fordul a fejemben, hogy térítsek valakit a nadi felé, akkor miért kell megtenni neki...???
Egyébként pedig köszönöm a jó a kívánságot!
:)

remélem nem érted félre....
2010. febr. 01. hétfő 13:11
/Mi az ezoterika?/

Kedves Karmatörlő...

Nem Én írtam azt a szent szöveget....
Egy másik fórumon valaki aki ott próbálta meg kb. 100 nadisnak megmagyarázni, hogy bűn amit csinálunk....
Nekem annak a levélnek a bemásolásával az volt a célom, hogy vannak sajnos még mindig a világban akik nem tudják elfogadni azt, hogy van pránanadi és próbálják fórumokon téríteni az emberek, és próbálják megmagyarázni, hogy csak Isten és más semmi...
És ha Én nem hiszek benne akkor pokolra jutok, de igazából annak is örüljek...
Itt nekem azzal van a bajom, hogy sokan miért nem tudják elfogadni azt, hogy valaki nem istenben hisz, hanem a pránanadiban, valaki csak és kizárólag Önmagában stb...
Majdnem mindenhol az elfogadást emlegetik (még a kereszténység is!) de ha valaki nem a másik által járt úton van vagy hisz, akkor már egy szemét, és elfogadhatatlan!
Most vagy elfogadunk vagy nem....
És itt is és most is az Önmegvalósítás oldalán is vannak olyanok akik emlegetik az elfogadást de azt már nem tudják elfogadni, hogy valaki a nadiban a reikiben a csikungban és mit tudom Én még minben hisz...
Olvass feljebb, bár ha jól sejtem megtetted! Valaki azt írta fogadjam el, hogy Isten van kizárólag! Én tegyem meg! De Én nem várhatom el azt, hogy fogadja el, hogy nekem a pránanadi az útmutató az Önmegvalósításom felé....
Érted mit akarok mondani????

Isten zavar vagy sem....
2010. febr. 01. hétfő 10:12
/Mi az ezoterika?/

Kedves Anna Asemota.

A nevemről csak annyit, hogy egy Dél- Afrikai válogatott focista, és leírva érdekes, de ha kimondod (csábálálá) akkor nekem nagyon tetszik, mert vidám, pörgös stb... + az országban nincsenek sokan ezzel a névvel szerencsére...:):):):
Akkor ehhez mit szólsz???? Az alábbi levelet egy valaki küldte, egy másik fórumon, a pránanadisoknak!
Szeretném ha Te véleményeznéd, mert azt hiszem Te vagy aki reálisan, elfogadóan és nem elítélően beszél, egyesekkel ellentétben...

Drága testvéreim,

úgy érzem jó ha tudjátok, hogy maga a Teremtő küldte nekem azt az üzenetet, hogy a prána nadi tanításai helytelenek. Egy régi atlantiszi rendszernek a duális tanításai, vagyis bukott energiák, marsi tanítások is vannak benne. A tibetiek maguk is hibásan csatornázták le ezt tudást, ezért vannak szimbólumok amikkel többet árthatsz mint amennyit segíteni szeretnél. Ne felejtsétek el a pokolba vezető út is jószándékkel van kikövezve. Egy gyógyítónak tiszta csatornává kell vállnia vagyis nem szabadna egyáltalán húst fogyasztania semmilyen formában (mivel a szeretet nem öli meg és figyasztja el a másikat) és mindig kristálytiszta tudattal kellene törekednie a magas rezgésszintek megtartására. Sokan spirituálisnak hiszik magukat pedig alapvető tanításokkal nincsenek tisztában. Mielőtt valaki mesterré vagy gyógyítóvá válik, meg kell tanulia a helyes cselekedetet. Vagyis a szívcsakra aranyzöld útján való haladást. Sokakat még mindig az alsó csakrák vágyai és kísértései irányítanak, belőlük nem lehetne még se gyógyító se tanítómester, mert hamisságukkal többet ártanak mint gondolnák.
Ne értsetek félre, senkinek nem szeretném a hitét elvenni. Arra akarjuk a figyelmeteket felhívni, mi az Ősi Egy, Kryon és Ősanya, hogy a legfelsőbb forrástól kérjétek az útmutatást, ne pedig a földi mesterektől, mert ők a kísértés leckéit még mindig nem sajátították el.
A tisztákhoz eljön személyesen Toth aki a smaragdzöld úton való haladásra tanít és ha ezt elsajátítottátok akkor majd Krisztus maga fog gyógyításra tanítani.
Tartsátok be a helyes sorrendet! Először tisztuljatok le, mind testben és lélekben és utána kezdjetek ilyen komoly és nagy felelősséggel járó dolgokba mint a gyógyítás.
Sok belső sugallatot és tanítást elnyomtok magatokba, pedig mi a segítőitek folyamatosan veletek vagyunk, fogjuk a kezeteket és vezetünk titeket.
Nézzétek meg, kinek hisztek és kit utasítotok el. Még mindig nem halljátok a Teremtő hangját, amikor mindenki képes az égiekkel való kommunikációra. Tanuljatok meg szeretni. Hiszen az emberi szeretet az alacsony rezgésű. Az isteni kristálytiszta szeretet szintjéhez kell felnőnötök, hogy ti magatok is lássatok és érzékeljetek engem. Mindaddig a fátyol fedi a szemeteket amíg a szeretet nem erősödik meg eléggé bennetek. Vak hit kell ahhoz, hogy az igazi beavatásokat elnyerjétek és valóban a misztikum útjára lépjetek. Vak hiz és mérhetetlen bizalom részetekről bennünk, égi családotokban.

A szívetekben ellenőrizzétek le ennek az üzenetnek a tisztaságát. Ha jelez a szívcsakrád, akkor az égiek szóltak most rajtam keresztül. Engedd el a negatív érzelmeket, nyisd ki a szívedet és akkor be tudod fogadni a szeretetet ami most is árad feléd.

:)
2010. jan. 19. kedd 08:35
/Pránanadi, energia az Univerzumból/

Semmi baj Kobold...
Neked ezzel még nincs dolgod...

???????
2010. jan. 18. hétfő 11:07
/Pránanadi, energia az Univerzumból/

Milyen több szintű felosztás??? Milyen fenyegetés???
Szerinted miért van titkolózás????
Ne csak priviben....

nadi
2010. jan. 18. hétfő 10:00
/Pránanadi, energia az Univerzumból/

Szia.
Meglehet találni dolgokat a nadiról... http://www.prananadi.hu/
Gondolom olvastad, de azért elég sok információ van róla!
Viszont ezzel együtt nem véletlenül kevés információ van róla!
Összesen 27 szint van, de ebből európainak a legmagasabb elérhető szint a 21. Petrezselyem József 17-18-as szinten van, és magyarországon a 9-10-es szintig lehet most oktatni.
Az, hogy a szinteken mi van az már sajnos 2-estől titok és csak információ jellegű infók vannak. 1-es szinten lehet megtanulni az Ön és Társ gyógyítást pl...! A többit majd megtudod ha esetleg úgy döntesz, hogy elmész tanfolyamra.:)
PJ-hez nehéz lesz eljutni tanfolyamra, de ha szeretnéd akkor segítek neked egy a 8-as szintű mesteremhez eljutni. Pontos dolgokat inkább e-mail-ban ha érdekel, véletlenül sem szeretném a reklámozás valamilyen formályát megütni.

Még valamit szeretnél???
üdv.

Szia Csizike... Tudom, hogy Balázs is nadizik, 6-os szintű, és a
2010. jan. 15. péntek 19:20
/Szigorúan Bizalmas/

Szia Csizike...

Tudom, hogy Balázs is nadizik, 6-os szintű, és a felesége is de talán Ő csak 5-ös, és a Vikivel már Én is találkoztam itt-ott. Tény, hogy vannak jó meglátásai, és azzal amit leírtál róla jellemzést azt itt-ott el tudnám fogadni, DE! Én voltam a műsorában 35 alkalommal mint a közönség 1 tagja! És így volt "szerencsém" több alkalommal is közvetlen mellette ülni, és hát voltak olyan percek amikor nem volt felvétel!:):):) És akkor hallottam tőle egy s mást amit nem tudok szívlelni egy picit sem! Volt még valami ami miatt Ő maga nem szimpatikus egyáltalán, de ez egy hosszabb story nem írnám le most.
Ezzel szemben állapítom meg, hogy a könyve jó, nekem tetszik!

ez is....
2010. jan. 14. csütörtök 08:45
/Mi az ezoterika?/

Én értettem a válszod (legalább is azt hiszem, mindjárt kiderül:):):):)) Karmatörlő, és neked is köszönöm!

Nagyon röviden és nagyon lesarkítva azt akartad mondani, hogy az aki elkezdi leküzdeni az egóját az ezoterikus beállítottságú, spirituális emelkedés kezdődik nála???
De ez tényleg nagyon lesarkítva...
(és most kiderül, hogy tényleg értettem-e!!!)

zavar????
2010. jan. 14. csütörtök 08:37
/Mi az ezoterika?/

jaguar.

Nem tudom eldönteni, hogy ez most téged zavar vagy???:):):):)
Kifejtenéd, hogy mire gondoltál az alatt, hogy ez az ezotéria a szemebden???
Az, hogy van egy célom ami jelen esetben Tibetbe való eljutás, vagy az addig vezető út???

ezt vártam...
2010. jan. 14. csütörtök 08:34
/Mi az ezoterika?/

Kedves bubuiszusz .

Az ilyen hozzászólást vártam és most tőled meg is kaptam. Saját vélemény egy saját szemszög, és egy saját felfogás ami midenkire levezethető, általánosnak tekinthető a saját szavaiddal, és vegye ki belőle azt amit magának szeretne tudni az ember. Legalább is a véleményedből én most így gondolom. Köszönöm.
Szerencsére azért vagyunk emberek, és azért találták ki a szabadságot, hogy szabad vélemény nyílvánítás születhessen. Éppen ezért viszont egyetlen egy dolog az ami miatt mégis egy kicsit kétkedve kell fogadnom szavaidat!! Te is Isten köré helyezed a dolgot. Ami nem baj, félreértés ne essék, ha neked ez a legmegfelelőbb akkor jó, de nem vagyok hívő. Magamban kezdtem el hinni, főleg mióta nadizom, és pont azért kezdtem el a nadit, mert nem kell hozzá hinni senkiben csak magamban! Vezetőnek is saját magadat válszthatod!
Lehet, hogy most egy kicsit félreértem amit mondani akartál, akkor viszont szólj légyszi...

Egyébként köszönöm... még 1*