Edit61 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Edit61 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Halálközeli élmény...
2009. nov. 21. szombat 08:36
/Mit sajnálnál, ha most halnál meg?/

Örülök, hogy ilyen véleményt is olvashattam a témában.
Nekem nem konkrét halálközeli élményem volt, de volt egy tapasztalásom a testen kívüli létből. Számomra nagyon jó érzés. Én hál' Istennek nem lettem depressziós tőle. Sőt. Mindig örömmel tölt el, ha visszaidézem. Ami megváltozott azóta? Azóta nem félek a haláltól, mert tudom, hogy az olyan lét, amitől nem kell tartanom.
Egyébként meg, hogy mit sajnálnék, hogy itt kellene hagynom?
Semmit, mert tudom, hogy a Teremtő akkor szólítana el, amikor annak épp ott az ideje. A feladataim végére értem ebben a létben. Persze jelenleg is vannak terveim, céljaim. És ha azokat még sem tudtam volna megtenni a halálom napjáig, nem sajnálnám azokat, mert 1. tudom, hogy azok csak ehhez a léthez kötődnek, 2. visszanézve az eddigi életemre, tudom, hogy milyen gazdag volt és mennyi mindent megélhettem. (Amit minden nap köszönök.) Tehát nincs mit sajnálnom. Amit megtehettem, mindent megtettem.
Én így érzem mindezt.

álom, ami nem végződött még sehogy az életemben :(
2009. nov. 15. vasárnap 17:31
/Álom, ami megmagyarázhatatlanul végződött az életemben.../

Most írok először és nem is tudom, hogy hova írjam, melyik blogba azt, ami mostanában nagyon érdekel. Talán ehhez illik a legjobban. Mármint, hogy az álmommal kapcsolatban van kérdésem.
Szóval...
Közel 14 éve váltam el, és ez idő alatt volt több kapcsolatom több-kevesebb sikerrel. Valahogy még nem találtam meg azt, aki AZ. És az álmaim akkor következtek be, mikor éppen pártalálás volt az életem egyik aktualitása, amik arról szóltak, hogy...
Az első csak annyi volt, hogy volt egy árnyalak, akinek nem láttam az arcát, de felemelt, a karjaiba vett és mérhetetlen boldogságot éreztem az egésztől. (Ébredés után is megmaradt ez, sőt még most is átérzem, mikor írom ezeket a sorokat.)
A második alkalom pár évvel volt, és pontról, pontra megismétlődött.
Aztán jött a harmadik álom 1-2 éve, ami sokkal konkrétabb volt. Ez pedig a következő volt. Egy bevásárlás után bepakoltam a kocsimba hátul a csomagtartóba és mentem a vezető üléshez, hogy elinduljak, de ez az alak volt a kormánynál (már bent ült). Először, de csak egy pillanatra felháborodtam, hogy mit keres ez a férfi a kocsimban, aztán automatikusan átmentem a másik oldalra, beültem és elindultunk. Rövid időn belül olyan érzés volt, mintha mindig ott ültünk volna egymás mellett. Mikor így mentünk, az ablakon keresztül láttam a gyerekeimet, meg a lányom párját, ahogy kerékpárral elhaladnak mellettünk. Vidáman, mosolyogva integettünk egymásnak, aztán ők bementek egy mellékutcába, és egy nagy, díszes kapualjba behajtottak.
Eddig az álmom. Én eddig úgy éreztem, hogy szinte előrevetítették nekem ezt a boldog kapcsolatot. Viszont a barátnőmmel beszélgetve az merült fel, hogy lehet, hogy nem ezen a síkon történt/történik meg mindez.
Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Honnan lehet tudni, hogy az álmunk milyen síkon érkezett? Erre az életemre volt elővetítve, vagy... ?