princessaurora teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

princessaurora teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
ez érdekes
2009. nov. 08. vasárnap 11:33
/Első szerelem/

Azért gondolom hogy tárgya van, mert nem váltja ki ezt az érzést pusztán az, hogy tükörbe nézek. :D

egyetértek
2009. nov. 08. vasárnap 11:31
/Önkielégítés/

Mi is pont erről berszélgettünk a párommal valamelyik este. Szerintem nem függ attól, hogy jó a szex vagy sem, az önkielégítés - szerintem - teljesen más, mintha a pároddal vagy. Köztünk szexuális téren minden rendben van, nem tartom magam nimfománnak, de igenis jólesikkicsit magammal foglalkozni néha. Csak sajnos a párom elég nehezen értette meg, hogy ez nem ellene irányul, meg nem azért van, mert ő nem "elég" nekem.
Amugy teljesen egyetértek azzal amit a barátnőd mondott. :)

miért pont Ő?
2009. nov. 01. vasárnap 17:09
/Első szerelem/

Persze, a dolog materiális részével én is tisztában voltam, de rengeteget gondolkozom rajta, hogy miért pont Ő? És miért pont most? Meg miért pont úgy, ahogy... Mármint hogy hogy lehet hogy ezek a "betegségek" amikre azt mondják az orvosok, hogy ezekkel együtt kell élni, egycsapásra elmúlhatnak? És hogy lehet, hogy életemben korábban, mikor ugyancsak "boldog" voltam, nem történt változás?
Ezt az "(ön)szeretethiány" dolgot kifejtenéd?

macska
2009. nov. 01. vasárnap 17:03
/Totemállatok/

Nekem van egy gyönyörű fél perzsa macskám, Sándor kedves, és az érdekes a kapcsolatunkban hogy nem én választottam Őt, hanem Ő engem. Ezt úgy értsétek, hogy amikor elmentem megnézni Őt és a testvéreit, egyből odajött hozzámn és felmászott a nyakamba úgy, hogy soha senki nem tudta megfogni előtte. Együtt élünk másfél éve, komolyan mondom, ha a védelmemről van szó, agresszívabb mint egy házörző. Ha valaki felemeli a hangját, egyből eltünteti a bőrt a lábáról. :)
Én Őt nevezném a totemállatomnak, mert már sokszor volt olyan, hogy megérezte hogy nem szabad megbízni valakiben. Azaz a macskát, mert sokszor mondták már hogy tulajdonságaimban hasonlítok a macskákra-viszont ez nem feltétlenül jó, igaz? Mármint a macskákra mondják hogy kétszínűek...