Fodi teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Fodi teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Párkapcsolati tréning Balatonszéplakon
2010. jún. 02. szerda 21:35
/Önismereti táborok/

Kedves Barátaim, Honlapjárók!

Hétfőn ért véget az a tréning/tábor a Balatonnál, melyen több - a spiritualitás iránt érdeklődő társammal együtt részt vettem. Megdöbbentő, felemelő, szívszorongató, mindent átható, csodálatos felismerésekkel gazdagodtam. Igen, gazdagodtam! Azon túl, hogy Sanyi előadása és tanításának azonnali, gyakorlati megvalósítása és megtapasztaltatása tökéletesen működött, megismertem több csodálatra és szeretetre méltó embert is, akikkel együtt lenni megtiszteltetés volt.
Csak magunk voltunk, gyönyörű és nyugodt környezetben, együtt tanultunk, főztünk, sírtunk és nevettünk! Tiszteltük a másikban az embert.
Az utolsó napon pedig számomra a csoda jött el. A szívnyitást követően összeölelkeztünk, egymásnak adtuk- és kaptuk a szeretetet, majd kisugároztuk az egész világegyetembe. Életemben most először éreztem át a mindent magába foglaló egységet, azt, hogy a másikban magamat szeretem és ez olyan megrendítő és felemelő érzéssel töltött el, hogy azóta más szemmel nézek embertársaimra is.
Köszönöm ezt a kegyelmet és tapasztalást az univerzumnak, köszönöm Sanyinak a végtelen türelmet, erőt és szeretetet!
Szívből ajánlom Nektek - akik még nem próbáltátok -, hogy vegyetek részt egy ilyen táborban! Csak hasznotokra válhat, mint ahogyan nekem is :)

Szeretettel: Fodor Kati

Nem kell félni.......
2010. márc. 04. csütörtök 20:33
/Miért nehéz változni?/

Minden pillanatban minden más lesz, mássá válik. Csupán egy állandó dolog van az életben, az a változás!!! Ugye milyen csodálatos? Kár, hogy nem én találtam ki :)
Egy ember összes sejtje 7 év alatt teljesen kicserélődik úgy, hogy észre sem vesszük. Fáj? Eltölt félelemmel? Izgulsz miatta? Hát persze, hogy nem.
Nem is tudatosul bennünk, de attól még van! Akkor mégis mitől félünk?
Szerintem kizárólag attól, hogy nem tudjuk uralni a helyzetet. Elveszítjük kapaszkodóinkat, amelyek vezetnek a mindennapokban.
Én nem félek a változástól, az élet megmutatta, hogy nincs értelme félni, mert akkor is ő az erősebb.
Megpróbálok együtt élni ezekkel a dolgokkal úgy, hogy hagyom megtörténni az eseményeket. Nem akarom minden esetben uralni a helyzetet, átengedem az irányítást szellemi vezetőmnek. Ő mindig a legjobbat akarja nekem még akkor is, ha látszólag az ellenkezőjét vélem felfedezni.
Utólag minden esetben kiderül, hogy a lehető legjobb dolog történt velem. Ez nem azonos a gyengeséggel, vagy bátortalansággal, de mindenképpen nagy bizalom szükséges hozzá.
Szeretettel fordulok kifelé, mert tudom, hogy nem vagyok egyedül, egy kavics, egy fa, vagy folyó is én vagyok :)

fodorkati

Örülök....
2010. márc. 01. hétfő 23:06
/Energiaérzékelés tanfolyam (vélemények) /

Szervusztok!

Az elnyújtott hosszú hétvégém miatt csak most jutottam netközelbe, de én is szeretném megosztani veletek az élményemet, amit a Zoltán által vezetett tanfolyam alatt érzékeltem.
A tematikáról és annak kivitelezéséről én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, nem térek ki külön erre, mert társaim már beszámoltak róla részletesen.
Ami engem ezen felül megfogott, az a végtelenül szeretetteljes légkör volt, ami velünk és általunk kialakult. Az energiával töltődéssel együtt valami fantasztikus lelki élményt éltem meg, ami - bízom benne, hogy tartósan és véglegesen - meghatározza/meghatározta elkövetkezendő napjaimat.
Megtapasztaltam a szeretetnek és összetartozásnak a csodáját, ami vélhetően mindnyájunk jó szándékától és tiszta, becsületes hozzáállásától vált ilyenné.
Nagyon boldog vagyok, hogy elmehettem és átélhettem veletek együtt. Köszönöm szépen.

Az együtt meditálásban benne vagyok, kérlek Sanyi te is vegyél részt ebben!
Nagyon szeretnénk...

Mindenkit ölelek :)

fodorkati

Én is reménykedem....
2010. febr. 11. csütörtök 21:08
/Lehet más a politika!/

Megérintett és kissé magával is ragadt a lelkesedésed. Jó érzéssel olvastam soraidat és igazán csak bólogatni tudtam a hazai "politikai elit"-ről szóló negatív kritikádra.
Szomorú, de nyilvánvalóan "boldog öntudatlanságban" nőtt fel több nemzedék - köztük én is -, akik/akiket nem tanultak/tanítottak meg arra, hogy kemény kötelezettségeik mellett jogokkal is rendelkezhetnek, melyekkel időnként élni is lehet!?
Természetesen ez nem lehet kizárólagosan a társadalom hibája, de magyarázatot adhat arra a tényre, hogy miért viselkedünk birka módjára? Miért tűrjük el, hogy a mi pénzünkön meggazdagodott, sunyi, gonosz és aljas emberek - akiket mi választottunk arra a posztra - politikai színjátékokba, álharcokba bocsátkozva még nyomorultabbá tegyenek, kisemmizzenek és ellehetetlenítsenek több millió honfitársukat?
.....Valakitől - már nem tudom pontosan - azt olvastam, hogy minden népnek olyan vezetői vannak, amilyet megérdemelnek. Egyrészt azért, mert hozzájuk hasonlóak, másrészt azért, mert akik mások, azok nem tesznek semmit, hogy másként legyen. Kérem szépen itt a lehetőség........

Én is hiszem, hogy egyszer szükségszerűen vége szakad ennek a lelki nyomorúságnak és egyre több öntudatra ébredt, tiszta erkölcsű és "igazi" EMBER lesz a világban! Elképzelhető, hogy már most is sokkal több ilyen EMBER van, mint gondolnánk!!! Higgyünk és bízzunk saját magunkban és éljünk a változtatás lehetőségével!