csiganyúl teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

csiganyúl teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Egó
2009. okt. 14. szerda 22:28
/Játszmák/

Működik, és dolgozik rendesen ez a "fránya" egó.
Van még tennivaló bőven, hiszen számos olyan következtetés született, amit nem tudok miből levezetni.
Miből derülhet az ki, hogy ezen írás alapján, a bejegyzés írója ivott, vagy nem ivott (alkoholt)?

Az viszont viszonylag nagy biztonsággal megállapítható, kedves skorpió, hogy a két írásod között van némi intelektuális szakadék.

A "most", a "lét", a "forrás" értelmezését értem, - igaz ez számomra nem az írásodból derült ki - az általad használt összefüggéseket azonban kissé kivonatosnak érzem.

Az idézet másoktól nem szégyen.. sőt! Azt jelenti, hogy aktívan érdeklődsz a téma iránt, és keresed azt Aki Valójában Vagy. Különösen annak viszonylatában, hogy már tudod, hogy Ki Nem Vagy. Ennek csak így van értelme... úgy hiszem.

Néhány író, gondolkodó: Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch, Schlingloff Sándor, Hamvas Béla, Paulo Coelho, Balogh Béla, Őszentsége a Dalai Láma.

Mindez, hogy segítségedre legyen a tudattalan fefedezésében, a forrás megtalálásában, hogy felfedezd magad, a benned rejlő szeretetet... azt Aki Valójában Vagy.

Szeretettel!

Válság?
2009. okt. 13. kedd 21:49
/Kié a felelősség? A gazdasági válság hatása pénzügyi helyzetünkre. /

Midig hosszan elgondolkodom azon, hogy milyen sikeres is ez a válság propaganda. Kreáltunk egy új "istent". Lehet okolni mindenért. Lehet mutogatni rá. Elő lehet húzni, hogy íme Ő a bűnös. Én nem tehetek semmiről.
Valóban válság van, de ez inkább erkölcsi, tudati, gondolati, olyan igazi személyes válság. Mindez bennünk zajlik, de a felszínen, a formák világában. Ott mélyen nincs más csak a forrás, a szeretet, a Lét. Az Aki valójában Vagy.
Talán így lenne a legegyszerűbb:
Ne a világot próbáld megmenteni: mentsd meg magadat!

Szeretettel!

Demokrácia
2009. okt. 09. péntek 18:33
/Eltitkolt információk/

Az önellátás egy folyamatosan jelenlévő igény. A nagy kérdés az az: hogyan fordulhat elő, hogy a többségnek kell elvonulnia egy kisebbség által kreált illúzióból. Ezért nem hiszek a demokráciában, hiszen 51 %, hogyan írhat elő bármit is 49 %-nak? Ebben az esetben hol marad az egyéni, emberi szabadság?
Ami tönkrekteszi az emberi értékeket, a kultúránkat, a gondolatainkat, gúzsba próbálja kötni a szellemet, az a liberalizmus.

Elvonulás, önellátás = Krisna Völgy

Voltam ott látogatóban. El tudnám képzelni ott az életemet.