hajni840203 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

hajni840203 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
nem akarok tudni
2010. febr. 13. szombat 13:54
/Versek/

Nem tudom mi történik - de már nem is akarom tudni, csak Szeretni.
Nem tudom miért élek - de már nem is akarom tudni, csak Élni.
Már nem tudom ki vagyok - de ha rád nézek önmagam látom,
már nem akarok tudni - már érzem a tudás csak álom.

rendben :)
2010. febr. 12. péntek 19:02
/Üzenet/

tégy belátásod szerint ;)

ez egy módszer,
2010. febr. 11. csütörtök 13:42
/Üzenet/

"ez hol van ez a cucc?" :D
Dr David R. Hawkins erő vs Erő című könyvében írja le.

Ongostrom skála
2010. febr. 11. csütörtök 13:00
/Üzenet/

Szia Hédi, én rákérdeztem. Azt írja ez valami olyasmi, mint a Dr David R. Hawkins (erő vs Erő) által leírt vizsgálati módszer, amelynek segítségével 1-1000-ig terjedő skálán lehet mérni a rezgésszámot. Én úgy érzem ez a rezgésszám része a levélnek igaz, csak nem kellett volna mindehhez hozzáfűznie K.Zoltán továbbítónak az ilyen saját egós megjegyzéseit, mint pl:"Aki nem tud lépést tartani, annak fel is út, le is út." (meg ki tudja még mi az amit ő tett hozzá) mert teljesen hihetetlen, hogy "odaátról" ilyesmit üzennének.

üdv:Hajni :)

ez az egész hírt alátámasztja. Elolvastátok? ->
2010. febr. 10. szerda 18:13
/Üzenet/

Úgy tűnik, hogy ez az egész hírt alátámasztja. Elolvastátok? -> http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/fenyuzenetek/foldtengely-alli...
(már mint a rezgésszint részét)
Idézek belőle:
"Február 12-én olyan energiák érkeznek, melyek a Földtengely irányát állítják az emelkedés arányában az Új Föld Központi Szívmagjára. ... Mivel ez a Tengely a Föld Szívén keresztül halad az Új Föld Szívmagjába, a tengelyhangolás által az ÚJ FÖLD dimenzionális terének energiája olyan rezgéseket enged leáradni, melyek frekvenciaemelkedést eredményeznek a Föld Szeretet-központjában. Ez az Új Frekvencia mint szívdobbanás, új ritmusra hangolja a földi Létezést, ami szétárad a Szívhullámok által. Ez az erő elsősorban a földi szívcsakránál fog a felszínre áramlani, ezért ti itt élők ezt sokkal koncentráltabban fogjátok megérezni.
Ez a szívenergia a szívre hat. Mind a lelki, mind a fizikai szívre. Sokaknak, akinek kemény burok veszi körül a szívét, heves fájdalmakat fog érezni, s ha e burkot nem engedi lebontani, az a fizikai szívét végzetesen megterheli.
Befogadni, s magadévá tenni ezt a hangoló energiát csak saját szívenergiáidon át tudod. A te szívedet kell behangolnod a Szeretet krisztusi frekvenciáira. Ez az isteni központi (EGY)Szív mintáján keresztül lehet elérni."

Földtengely állítás - mesteri tanítás !
2010. febr. 10. szerda 12:57
/Üzenet/
Magyar vagyok, és nagyon szeretem a hazámat,
2010. febr. 10. szerda 11:05
/Üzenet/

viszont azt nem értem, hogy mi értelme siránkozni a múlton, minek kell szidni az "ellenséget" azért amit tett, mi értelme ilyen és ehhez hasonló tartalmú körleveleket küldeni : "Aki nem tud lépést tartani, annak fel is út, le is út" mert az ilyesmi Nem Szeretetből jön, segíteni nem tud csak ront a helyzeten. Ha már tényleg kapta ezt az üzenetet miért nem tudta tovább adni anélkül, hogy a saját érzelmeit beletéve elcsúfítsa azt. Ilyesmivel nem a Szeretetet ébreszti fel az emberekben (amire amúgy most nagy szükség lenne) Ezzel inkább azt mondja "most megkapják a férgek mert mi felrezgünk ők meg, nem mert mi vagyunk a kiválasztott nép ha-ha!" ...Jézus is valami olyasmit mond hogy Szeresd az ellenségedet, meg hogy Fénnyel világítsd meg a sötétséget ne küzdj ellene ...stb

Rákérdeztem
2010. febr. 10. szerda 01:00
/Üzenet/

K.Zoltántól erre az üzenetre. Azt válaszolta rá, hogy kapott valahonnan egy rezgésszint emelkedésről szóló infót, de nem mondhatja el kitől kapta. Sőt, az akitől kapta meg is kérte rá, hogy ne adja tovább. Azt írja, hogy radiesztéziával foglalkozik, és ő maga ingával mérte ezeket az értékeket, azután hosszasan ír a Magyarság szerencsétlen sorsáról... szóval még ha igaz is ez a rezgésszám dolog, akkor jól agyonvágta azzal a sok hülyeséggel amit még hozzátett meseként. ...Vajon miért tesz ilyet valaki? Figyelmet akar?

Köszönet neked turef :)
Ha valaki megkapja ezután ezt a körlevelet legalább tudja mi a helyzet ;)

Üzenet - Szia Noémi :)
2010. febr. 09. kedd 15:14
/Üzenet/

épp erről az üzenetről beszélgetünk itt már egy jó ideje, ha kicsit előbbre pillantasz megláthatod ;) A linket köszi, az enyémben még nem volt benne :) És amúgy neked mi a véleményed/érzésed ezzel kapcsolatban?

Keresgéltem...
2010. febr. 09. kedd 11:08
/Üzenet/

és több oldalon is megtaláltam ezt az írást, itt például http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=4084&page=86 van pár érdekes hozzászólás is.

Akitől én tudtam meg ezt a hírt K.Tamás maga is egy eléggé ismert "közvetítő" (vagy valami ilyesmi, nem értek ehhez és ő ezt írta erről: "Január első napjaiban kaptam a saját csatornáimon is erre vonatkozó igen gyors emelkedésre utaló üzenetet, számokkal nem tudom mérni, de a fenti körlevél alaphíre szerintem is igaz."

Szerintem is inkább az "alaphír" a lényeg, a körítést már az az egyén egója is hozzá tehette aki leírta, továbbadta ...stb hiszen ez alapból egy körlevél útján terjedt el.

A levélben ez áll:"...akik erős ellenerőt fejtenek ki a Magyar Néppel szemben, mert nem bírják elviselni ezt a rezgésszám emelkedést. Nagy valószínűséggel elhagyják az országot, vagy visszatérnek a Teremtőhöz." ezt lehetne így is írni -megszoksz vagy megszöksz ;) De ha ez így van, akkor ez mindenkire vonatkozik, ugyanúgy a Magyar emberre is mint bármilyen más nemzetiségűre...

Ha tud valaki erről többet, vagy van véleménye/érzése a fenti hírrel kapcsolatban az írja meg ;)