KicsiMano teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

KicsiMano teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
másképp
2012. márc. 18. vasárnap 23:06
/Csakra tisztítás/

Üdv mindenkinek!
Én egy teljesen más tisztitást ill töltést tudok/tanítottak.
Most nem részletezem, de a lényeg amit szeretnék, hogy nekem úgy mondták h az óra járásával megegyezően soha ne mozgassak, töltsek, tisztitsak stb semmit.Mindig azt mondták h csakis az óramutató járásával ellentétesen. Akkor ez most hogy van???

Szeretet tere
2011. ápr. 30. szombat 17:33
/Vlagyimir Megre - Oroszország Zengő Cédrusai /

Én a Szeretet tere c. könyvét olvastam Megrenek.És szerintem megéri elolvasni egy pár bölcseletért a könyvet, mert azok mellett még sok más, hasznos információt is nyújthat. Amúgy meg igazad van, hogy sok történet túlidealizált, de szerintem le kell tudd szűrni magadnak ezekből a rózsaszín kis történetekből a lényeges információkat, meg valahol szükség is van rá, mert ha nem akkor is világsiker lenne?pláne azok számára akik a lényeges dolgokat nem igazán tudják megragadni, vagy elsiklanak fölöttük.
Nekem tetszett ez a könyve, és sokmindenben segített!

szomorú
2010. szep. 01. szerda 09:50
/Állatkínzás/

Nem szeretem azokat az embereket akik tisztességtelenül bánnak egy állattal, pláne egy védtelen kiskutyával.
Nem értem meg az embereket hogy miért fedeztetik az állatot,ha a kölyke nem kell!? Ezer egy módja van az ivartalanításnak.Sőt,sok menhelyen meg kórházban fizetni sem kell....Miért teszik ezt az állatokkal?Az ilyen embernek nem való emberi társ sem,nem hogy állat. S ha már olyan nagyon kell kutyakölyök, menhelyeken ígyis elég van,onnan is lehet venni,sőt ingyen is lehet elvinni.Nem tudom megérteni ezeket az embereket.
Valószínű hogy az az ember aki képes ezt megtenni ,nem szorult belé annyi jóérzés h beleélje magát a helyzetbe,ha öt dobnák így el....

:D:D
2010. febr. 16. kedd 12:40
/Mitöl érzed magad felnőttnek?/

Köszönöm a biztatást és az igazán hasznos információkat!
Tudom h milyen az mikor önmagam vagyok és a te hatásodra igenis megpróbálok ezután is olyan lenni!Mert úgy jól érzem magam és legalább megtanulok harmoniában élni magammal,és akkor hátha megkapom az egyensúlyt:)
Szép napot,további kellemes hetet Ramina.

Félig felnőtt
2010. febr. 11. csütörtök 20:12
/Mitöl érzed magad felnőttnek?/

Én most vagyok 18 éves,koromból ítélve sokan azt mondanák h áh kicsi még és mit tud az életről,a felnőtt dolgokról.Pedig igenis félig felnőtt vagyok!3 évvel ezelött igen komoly döntést kellett hoznom ,ami az egész életem be fogja folyásolni.Így mostmár ennyi év elteltével látom h maga a döntés nagyon jó volt és szuper csak kicsit pályát tévesztettem mert a mérnöki szakma nem az én világom,de szerencsére még semmi nincs veszve és igazán az lehetek aki én akarok!
Amikor iskolát "választottam"(a szüleim nem engedtek oda ahova én szerettem volna) egy új világ tárult elém.14 évesen megtapasztaltam azt h milyen amikor hihetetlen nagy igazságtalanságok folynak mellettem és látom h nem tehetek ellene,egyedül nem harcolhatok a világ ellen ,akkor volt az első felismerésem h ez a felnött világ.El kellett fogadnom h ezen én nem változtathatok.Persze további csalódások és kudarcok értek folyamatosan 2 éven keresztül.Egy éve h úgy kezdtem elfogadni és feldolgozni azt h ez így van.Így szép csendben visszavonultam,és csak külső szemlélő lettem.Már harcoltam a szüleim ellen,h én nem akarok megfelelni az elvárásaiknak,hisz ha a legjobb tanuló voltam is,vagy úgy viselkedtem ahogy ők elvárták úgysem voltam elég jó nekik.Így hát belebújtam a jókislány szerepébe,gyakorlom hogy majd hogyan kell a való világban is színészkedni egy egy helyen.Mert igazán akkor vagyok önmagam amikor egyedül vagyok.
Úgy érzem ,mondhatom azt h félig felnöttem,ezután jön a másik fele.Az egyetem,nagy város ,teljesen egyedül leszek,senki nem fog mellettem állni és támogatni.akkor fogom megtapasztalni h milyen is igazán felnöttként élni.De ha kis buta,naiv fejemmel mindaz aminn átmentem és tényleg felelősséget vállaltam akkor talán félig felnőtt fejjel is fog menni:D
Szeretettel,KicsiManó

Érdeklődés + kis sztori
2009. aug. 06. csütörtök 14:44
/Kell-e nevelni a gyermeket, vagy elég számára a szülői szeretet?/

Tudom h nem a témához tartozik amit szeretnék töled kérdezni,de sehol se találok semmi segítséget.Szeretném megtudni h a Noémi meg a Boróka név milyen sorsot jelöl,meg h milyen a rezgése ?
Kérlek segíts nekem.

Na meg a sztorim
Hasonló eset volt nálunk a családban is.Anyukám is becsúszott gyerek volt.Viszont nagyanyám meg is mondta neki és valóban nem szerette.Majd született egy öccse akit viszont imádtak.Nagyon nagy különbségtétel volt közöttük.Nagyapám aki anyukámhoz közel állt korán meghalt.Szóval nem volt könnyű élete.Muszáj volt elköltöznie otthonról és hamar férjhez mennie.Szerencsére jó férjet talált,és boldogok apukámmal.
Bár anyukámat annyira nem szerették,mégis felnött és megnevelődött,mert az élet ránevelte.

De nem kívánom senkinek h így járjon mert nagyon rossz lehetett neki.Mondjuk azt a hatást amit kapott nagyanyámtól valamilyen szinten továbbadja,sajnos:(De szerencsére látjuk/látom ezeket a dolgokat és próbálom megakadályozni,h minél kevesebbszer történjenek olyan dolgok amiket ő is átélt.

Sok szeretettel KicsiManó

Gondolkodj!
2009. aug. 01. szombat 17:36
/Betegségek lelki oka/

Szia:)
Én is sok ideig küzdöttem sokféle mandula problémákkal.2 évig folyamatosan beteg voltam,amíg rá nem jöttem(persze kicsit segítettek is rájönni) h nemcsak az érzéseim visszafolytásából alakult ki hanem olyankor is mikor nem voltam öszinte magamhoz ,és már torkig voltam a dolgokkal.És akkor jött egy olyan pillanat h mindent kimondtam ami nem tetszett,és azóta is olyan vagyok.Persze miután rájöttem a titok nyitjára kicsit késö volt és kikellett venni a manduláim.De azóta tök jól vagyok.Nincsenek torok problémáim.
Napokon át gondolkodj h mik azok a dolgok amik zavarnak és mond ki,meséld el valakinek.Majd gondolkodj azon h tudnád megoldani a problémákat.Ha úgyvan keress fel egy pszihologust.

Sok szeretettel KicsiMano:)

sok érdekesség egy helyen
2009. júl. 25. szombat 20:10
/Tárgyak a saját képmásunkra!/

Én soha sem gondolkodtam h miért is vagyok olyan nagyon rendetlen.A noverem mondta el nekem h a lelkivilagommal mennyire osszefugg a rendetlensegem.Es h csomo betegsegemet a rendetlensegem okoz.Es valahol igaza van.Valóban az én lelkivilágomban is rendetlenség van.De sokszor jólérzem magam így ahogy vagyok,addig amíg nem jön egy probléma és akkor mindig rendet kell raknom,ha tetszik ha nem.Bár most h ezen elkezdtem gondolkodni rájöttem h a saját családon belüli megfelelési kényszer miatt alakult ki mindez nekem.

Hálás köszönet mindenkinek
2009. júl. 24. péntek 10:23
/Betegségek lelki oka/

Nem is tudom h köszönjem meg a válaszokat.A javasolt tözegáfonya helyett a gyógyszertárban tudtak vmi hasonlót ajánlani.No meg az utobbi válaszon nagyon el fogok gondolkodni!
Mindenkinek nagyon köszönöm mégegyszer.Így el tudtam indulni egy uton és remélem meg is gyógyulok!

Köszönöm
2009. júl. 23. csütörtök 10:06
/Betegségek lelki oka/

Neked is köszönöm szépen a tanácsod!