Marcsy teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Marcsy teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Tudom milyen egy kómában fekvő beteg mellett állni, elmondani ne
2010. ápr. 12. hétfő 23:06
/Meddig élet az élet?/

Tudom milyen egy kómában fekvő beteg mellett állni, elmondani nem lehet.
Felépül nagy nehezen,és azt mondja mért nem hagytuk meghalni?? Jobb lett volna.
Hogy van az, hogy van aki örül, van aki nem.?
Tényleg mindenáron vissza kell hozni?
Rengeteg kérdés...

Mit jelent?
2010. ápr. 12. hétfő 12:11
/Hellinger féle Családállítás/

Olvastam a címet, kíváncsi lettem mi ez?? Beleolvastam, aztán még most sem tiszta.
Ez kinek való? Akinek van családja és problémája? vagy aki családot akar? Tervezi?
Ha van családom, egyedül kell menni, vagy párommal?
Ez hasonlít a kineziológiához? Miben más, ha nem?
Bocsi de nem tiszta.

Tapasztalás..
2010. ápr. 11. vasárnap 22:32
/Isten létezése/

Sziasztok! Nagyon érdekes amiket írtok. Szerintem mindenki másképp döbben rá, hogy van isten!!
Van akit egész kicsi kora óta úgy nevelnek, hogy higgye el, hogy van! Végül lehet mégis azt mondja "dehogy van!" Van aki nem is hall róla igazából soha, egyszer csak hiszi, hogy van.
Ezért ajándék ez az érzés. De mért nem kaphatja meg mindenki??
Én mindig is biztos voltam benne, hogy van, sosem inogtam meg. Van akit rossz dolog ér, és azt mondja nincs is Isten , mert ezt hagyta. Én is szomorú vagyok, mikor hallok nagyon rossz dolgokat,sajnálom , hogy történnek olyanok,de sosem tartottam Isten létét attól függővé, hogy jó dolgok történnek vagy rosszak. Mindennel célja van. Mindenből tanulnunk kellene.
Nekem személy szerint olyan hatalmas erőt, kitartást, tartást,energiát............adott, hogy nélküle el sem tudom képzelni magam. Elvesztem volna. Néha érzem a közelségét, mintha fogná a kezem,nem lehet elmondani,:))) rádöbbenek, hogy azt mondom másnak amit ő akar neki mondani, velem üzen. Általam.
Azt mondják, minden épp akkor történik amikor eljött az ideje. Néha én is sürgetnék dolgokat, és utólag mindig rádöbbenek, hogy pont úgy volt jó ahogy volt, és akkor. Hihetetlen.
Persze bizonyítékom nincs, és ha erről valakinek csak egy picit is mesélek,úgy néz rám mint egy ufóra.
Talán itt nem:))

Tükör??
2010. márc. 16. kedd 22:17
/Önszeretet/

De hogy jöhetnék rá, ha életemben először látom?
Persze volt olyan is aki több ideje ismert, viszont meg szokott változni a véleménye.
Ha rájövök mi a közös, abból én hogy tanulok? Önismeretemre hogy hat?
Bocsi ha hülyéket kérdezek!
Köszi: Marcsy.

Ehez még fejlődnöm kell.
2010. márc. 16. kedd 14:02
/Önszeretet/

Húúú ez nekem nagyon magas. Most tényleg azokról beszélek akiket ismerek,de amint találkozok azokkal akiket említettél, onnantól azokat is ismerem. És azokat is szeretem. Mert pl. elmegyek valahová és látom, hogy valaki segítségre szorul vagy szól hozzám, számíthat rám, ugyanúgy mint a rokonom. Sok embernek segítettem már így, tapasztalatból mondom. Tehát nem állítom azt, hogy akiket még nem is láttam nem szeretem!! Szerintem szeretem. Téged is .
Mások vannak akik ismeretlenül elítélnek, ellenszenvel vannak irántam, szerintem nem értem miért és azért rossz, bár értem mert ez belülről jön, én ezt hozom ki belőle,és nem várhatom el hogy mindenki szeressen. De mégis rossz. Van aki ezzel nem foglalkozik, fel sem veszi....
Én miért?
Szép napot! Marcsy.

Kedves Erika! Köszi, hogy
2010. márc. 16. kedd 12:07
/Önszeretet/

Kedves Erika!
Köszi, hogy válaszoltál, de nem válogatom ki kit szeretek s kit nem! Sok embert ismerek, mert boltban dolgozok, minden egyes vevőm fontos, hozzáteszem imádom a munkám. De nagyon jó érzés mikor a vevők észreveszik, hogy beteg vagyok, vagy nem dolfozok, vagy túlórázok, kérdezik mikor leszek mert majd akkor jön....... Mindenkiről tudok sokmindent, mert bizalmukba fogadnak. Viszont nagyon rossz, mikor természetes mód van akinek unszimpatikus vagyok, érzem, ha nem is fejezi ki, a viselkedéséből, megjegyzéséből tudom .Talán ilyenkor kell az önszeretet, hogy ez ne viseljen meg. Nem?
Rossz úton járok??
Üdv: Marcsy

Mi van ha nem megy?
2010. márc. 15. hétfő 00:38
/Önszeretet/

Sziasztok! Én nemrégóta gondolkodom ennyit mint mostanság. Mostanában foglalkoztat ez a téma, én úgy nőttem fel,abban a tudatban, hogy szeretni kell embertársainkat, elfogadni olyannak amilyenek. És ha mindenki így él, akkor mindenki szeretve van. Én mást szeretek, más pedig engem.Ez a körforgás biztosítja, hogy mindenki kap szeretetet. Nekem sokkal nagyobb örömet ad, ha szeretek mást, és ezt ő érzi, mint ha engem szeretnek. Sokkal fontosabb.
Számomra az , hogy szeressem magam, olyan idegen.Az önző dolog. Mivel sokat olvasok,hallok mostanában erről, próbálok rájönni, hogy kell ehez hozzáfogni?? Szeretem-e magam?? Miből tudom meg? Hogy kell ezt tanulni?? Mi van akkor ha ez nem sikerül, úgy élem le az életem, hogy másokat szeretek csak, ami eddig is boldoggá tett.
Várom véleményeteket!!!

Sok baj...
2009. okt. 14. szerda 22:39
/Betegségek lelki oka/

Nagyon örülök, hogy idetévedtem,sokmindent nem értek. Olyan jó lenne egy kis segítség!!
Ott kezdeném, sosem voltam beteges, komoly bajom sokáig nem volt. 2001-ben az öcsém balesetben majdnem meghalt, 2 hétig volt kómában, 100%-os rokkant.....3 fiú testvérem van, nagyon szeretem őket. Ez annyira megviselt, akkor kijött rajtam egy tünet, mikor mentünk hozzá teljes testemben remegtem,1 pohár vizet nem tudtam volna neki adni. Mindíg azt mondták,nemszabad, hogy lásson sírni....:((Azóta javult a helyzet, de ha középpontba kerülök,figyelnek nagyon remeg a kezem. Boltban dolgozok, kiskönyvvel,most van egy új állásra lehetőségem,de nem merek belevágni,mert rettegek attól,hogy előjön egy tárgyaláson. Szerintem ez már pánik. Szörnyű,mert folyton ezen gondolkodom,szeretném,és egyre rosszabb az idegállapotom, ha nem is látszik,érzem legbelül azt a remegést szinte egyfolytában. Próbálok meditálni,de nem megy. Önbizalmam sosem volt,talán ez a főok.
Másik problémám, amit szerintem ez a feszültség okozott, 2 hónapja két bokám és két csuklóm bedagadt, izületi gyulladás az orvosok szerint. Folyton visszaesek,pedig az összes eredményem tökéletes. Boka és csuklószorítóval birok dolgozni,de fájnak egyfolytában. Már gyógyszert nem szedek,sosem voltam gyógyszerpárti. Anélkül szeretném megoldani,de lehet kevés vagyok hozzá.Néha veszek be gyógynövényboltban kapható nyugtatót, Mikor tudom előre,hogy jelenésem lesz, de a remegés eltitkolásához kevés.
Mielőbbi tanácsotok várom. Kellemes estét!! Marcsy.