loifanni teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

loifanni teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Kedves Ramina! 2 évvel ezelőtt is írtam már, akkor még kicsit
2011. aug. 09. kedd 23:30
/Subud - Isten megtapasztalása/

Kedves Ramina!

2 évvel ezelőtt is írtam már, akkor még kicsit fiatalnak bizonyultam, de mostmár talán épp megfelelő korban vagyok. :) Még mindig érdekel a "megnyitás" és a Subud, ráadásul mostanában nem vagyok túl boldog, ami nálam nem megszokott. Azt hiszem hiányzik valami és talán épp ez az. Szeretném visszaállítani a lelki egyensúlyomat és talán épp ez segítene rajtam. :) Ha mégsem, akkor is néhány tapasztalattal több leszek.
Hol, és mikor lehet részt venni azon a bizonyos előkészítő tanfolyamon? :) Mik a feltételek? Kérlek írd meg, nagyon érdekelne! Előre is köszönöm! :)

Fanni

Szia! A válaszom igen, egyesek tényleg látják. Már csak azért
2010. jan. 24. vasárnap 19:35
/Aura, energia mi fán terem?/

Szia!
A válaszom igen, egyesek tényleg látják. Már csak azért mert én is azok közé tartozom. Szerencsére az én szüleim mindig is hittek ebben, és nem "nevelték ki" belőlem. :)
Megkukkantottam azt az oldalt, amit kiraktál, de megmondom őszintén, hogy egyik gyakorlat sem sierült, ami elég vicces, hiszen születésemtől kezdve, egészen a mai napig mindig is láttam és látom az energiákat. Szóval akkor most,hogy is van ez? Kezdhetek kétségbe esni, hogy nem is azt látom? :D:D Neeeem.
Igazából nagyon érdekes, hogy mindenkinek más "módszer" válik be, vagy ilyesmi, szóval ne keseredj el, ha ezzel nem sikerült, csak olvass, gyakorolj, kutass, stb.
Egyébként azt a könyvet amit itt ajánlottatok, én is meg fogom venni, mert az a helyzet, hogy szégyenszemre még egyetlenegy könyvet sem olvastam erről a témáról. Szóval köszi a könyvcímet és sok szerencsét a gyakorláshoz! ;)
Fanni

én?
2009. júl. 05. vasárnap 00:40
/Kérdezz a meditációról!/

Sziasztok!
Egy fura élményt szeretnék megosztani veletek és kérdezni róla. Nekem néha szokott olyan lenni, hogy mikor lefekszem látok egy képet. Már nem tudom hogy hogyan néz ki, de ez inkább egy érzés. És akkor világossá válik: ez vagyok ÉN, vagy iylen vagyok ÉN. Mintha "Érezném magamat". Ilyen volt már nektek is? MI lehet ez?
Köszönöm: Fanni

16?
2009. júl. 05. vasárnap 00:29
/Subud - Isten megtapasztalása/

Sia!
Ez engem nagyon érdekelne, csak én még csak 16 vagyok. Igaz, hogy van auralátó képességem, sokat gondolkodom és tudok ezekről a dolgokról. Nálunk sosem volt tabu az ezotéria vagy bármi más. A korhatár csak a spirituális fejlettség miatt van kötve? Részt vehetek egy ilyen "megnyitáson"? Kérlek írj még részleteket! Köszönöm: Fanni

Mi lehet?
2009. júl. 05. vasárnap 00:23
/Megnyitásom/

Szia Inyó!
Nem tudom miért, de az az érzés fogott el, hogy te talán tudsz válaszolni egy furcsa élményemre. Egyik nap az ágyban feküdtem és egyszer csak hangokat halottam. Belső hangokat. Mintha beszélgettek volna, mindegyik kérdezett volna, válaszolt volna, csak "gondolt volna valamit". Mintha több tudatszinten lévő gondolataimat hallottam volna. Nagyon érdekes volt, csak feküdtem, feküdtem és hallgattam őket, a hangokat amelyek teljesen jelentéktelen dolgokról "gondolkoztak", tőlem teljesen függetlenül, vagy csak én hiszem azt, hogy tőlem függetlenül. Olyan érzésem volt akkor, hogy ezeket eddig is hallottam, mindig hallom őket... ez annyira egyértelmű volt. Csak valamiért mégsem hallom őket máskor, nem fogom fel. Azóta próbáltam, hogy legyen megint ilyen érzésem de nem sikerült sajnos. Kérlek írd meg ha tudod, vagy gondolod, hogy Mi lehet ez? és hogyan lehet megint ilyen?
Köszönöm: Fanni
ui: érdekes ez a megnyitásos blogod :)

Köszönöm...
2009. júl. 05. vasárnap 00:03
/Napi jócselekedet/

Ez tényleg megrendítő és elgondolkodtató. Megvolt a napi jócselekedeted. Velem jót tettél. :) Köszönöm! (a könnyeim nekem is hullanak)
Fanni

Tanulás
2009. júl. 04. szombat 23:58
/Ki vagy Te valójában?/

Nekem is tetszik... így már nem is érdemes válaszolni... érdekes... mennyi tanulnivalóm van még. Köszönöm

hát...
2009. júl. 04. szombat 23:54
/Megéri kimutatni az érzelmeinket?/

Tudom, hogy ez most pasi téma, meg ráadásul 16 vagyok, szóval nem sokat tudhatok. :) Azért leírom...
Szerintem egy részről igaz: ami nem megy az nem megy, nem kell erőltetni, és talán a kövi kapcsolatban többet lehet tanulni és talán nem érdemes felőrlelni magunkat egy kapcsolatban. De vajon bűntethetem én azzal a páromat, hogy én változok? Ha én változom akkor nem kéne komprumisszumot kötnöm vele / esetleg megpróbáli mindkét félnek "egymáshoz változni"? Elvégre a problémákból tanulunk többet, vagy nem? Nem abból ha beleugrunk az új, "felhőtlen" kapcsolatba. Ha mindig elfutunk a problémák elől az nem segít. Úgyis megkapjuk a következő életben. A problémák mindig tanulást jelentenek. Persze csak egy bizonyos mértékig. Lehet, hogy nem jól gondolom, kíváncsi vagyok a válaszokra! ;)
Fanni

ezjó. demitjelent? ...??
2009. júl. 04. szombat 23:29
/Az első "aha" elményem - kiegészítés/

Érdekes... Ezen sokáig fogok gondolkodni. :) Talán ehhez fel kell még nőnöm, hisz még csak 16 vagyok. Ezt remélem. :) Amúgy nagyon tetszik. Köszönöm. Ez tényleg megtörtént? És mi az az Aha érzés?
Fanni

mi? O.o
2009. júl. 04. szombat 23:19
/Jacko halálának mi a tanítása?/

Sziasztok!
Hát szerintem abban semmi spiritualitás nincsen, hogy egy "híres" / "ismert" ember, vagy éppen egy sztár meghal. Vagy ugyanannyi mintha a Gipsz Jakab halna meg. Ugyanolyan ember mint mi. Nem értem, hogy az miért lenne "spirituálisabb" mint bármilyen más ember halála. Max. érdekesebb. A Média fújja fel a dolgot, pont ugyanúgy, mint Jimmynél. (Ráadásul tudjuk, hogy nem szerencsés, ha nem engedjük el a halottakat, és ha ilyen nagy tömegek, évekig siratják az semmi esetben sem jó) Minden ember halálában van spiritualitás, de nem azért mert ismert volt- vagy nem, esetleg jól tudott-e énekelni meg táncolni vagy nem. Legalábbis így gondolom. Ő ilyen feladatot kapott. Lehet, hogy túl szkeptikus vagyok (bár ez egyáltalán nem igaz :D ), de nem szeretem a médiát keverni az ezotériával, spiritualitással, ilyesmi dolgokkal. Jackót én is szeretem, jók a számai, tud táncolni, de egy lelki sérült gyerekről, már felnőttről van szó. Igazából most ki lehetne beszélni, hogy vajon pedofil volt-e vagy sem, esetleg verte-e az apja vagy sem, de senki nem tudja az igazságot, csak azok akik látták, vagy megtapasztalták. Azok pedig nem mi vagyunk. Nem nagyon értem, hogy keveredett ide a Jackson téma, (igaz ,hogy ez folyik a csapból is), de valahogy mégis úgy érzem ez inkább a Blikk, vagy valamelyik szennylap oldalának fórumjára lenne való. Lehet, hogy nincs igazam, tudom hogy kicsit sarkallatos a véleményem, de örömmel várom a vitázókat :) Indoklást várok! xD
Fanni