Oiolosselote teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Oiolosselote teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Igazad van...
2010. márc. 23. kedd 11:49
/Amorah Quan Yin - A Plejádok fényküldöttei (avagy 2012 világvége)/

Huszti Sanyi!

Mennyire igazad van! "A Világvége érdeklődés hiányában elmarad."

Lehet, hogy ezt viccnek szántad, de már túl vagyunk rajta. Valóban elmaradt! - Hála neked és nekünk, akik mindíg is így akartuk. El sem tudtuk képzelni, hogy világvége legyen ezen a gyönyörű bolygón. Ehhez elegendő volt néhány olyan ezoterikus gondolkodó, akiknek a fejében meg sem fordult ez a lehetőség. Talán csak kinevetjük azokat, akik ezeket az időpontokat kikiáltották, de mi voltunk azok, akik hallani sem akartunk róla. Pedig a föld lakosságának a 99%-a valóban rettegett tőle. Mi azonban azért születtünk le - veled együtt -, hogy elhárítsuk ezt a veszélyt. Ki így, ki úgy de sikerült. Tehát jó tudni, hogy a veszély elmúlt - még az árnyéka is. Köszönet érte neked és nekünk, - mégha egyesek, mint te is - ezt a szkepticizmus köpönyegébe öltöztettétek is. Jól tettétek. Mégeszer, köszönet érte. Nagyszerűek vagytok.

Egyébként 2012 nem a világvégéről szól, semmi köze hozzá - sőt egy úgy formájú kezdetről. Egy nagyszerű kezdetről. Nem félni kell tőle, hanem boldog szívvel üdvözölni.

Bocsánat!
2010. febr. 23. kedd 11:50
/Művészet és terápia, avagy mire jó önnön poklaink megélése?/

Valamit sikerült megfigyelnem.

Az, ami e lapon veled történt - törvényszerű.
Tömeggyilkossággal, öngyűlölettel akartak Téged kapcsolatba hozni, szisztematikusan félreértettek egyesek.

Kérlek, bocsáss meg nekik, nem tehetnek róla, nem tudják, ki vagy. Én ... valamiért már látni kezdem.

Nem a sorsod, nem a felfogásod, hanem a spirituális érettséged az, ami megkülönböztet némelyektől. És ezért Te bölcs vagy.

Éppen ezért:

A nevedben én is köszönöm nekik a nem épp hízelgő hozzá(d)szólásokat (a hízelgőket viszont külön szeretettel), ugyanis a magam példáján okulva (amit szintén csak magam éltem át!), pontosan tudom, hogy az ősi bölcsesség milyen hatalommal bír. Így hangzik: "Figyelj az ellenségeidre, mert ők mutatnak rá leghamarabb a hiányosságaidra."

Ez nem azért fontos, mert valóban azt feszegetik - nem is tudnak róla, hisz csupán a saját hibáikat vetítik ki -, viszont arra a legalkalmasabb, hogy elgondolkodjunk magunkban, vajon ez a hiba hogyan hat rám. - Ha ellenszenvvel fogadom, nálam is dolgom lehet valamely érzelemmel, nyitottab lehetek a tisztítására, energetikai kezelésére, leki akupunktúrára.

Féreértés, ne essék, én a barátod vagyok, tehát tudatosan egy hibát sem vagyok hajlandó felróni, mert még (sajnos) nem ismerlek eléggé. Tehát Veled szemben még nem alkalmazhatom a másik ősi bölcsességet: "Jó barátnak kemény beszéd a jutalma".

Tehát biztos vagyok benne, hogy a fent említett javulások iránti intézkedések sürgetéséhez bizonnyal hozzájárultak azok a "vádak", melyek a lelkedet érték - mégha alaptalanok voltak is. Meglöktek az igazi megoldás felé, melyet már nyilván jó ideje latolgattál, kértél, érte imádkoztál, hívtál, vagy ahogy Te fogalmaznál.

Szeretettel: Oiolosselote

Szeretlek!
2010. febr. 23. kedd 09:29
/Amorah Quan Yin - A Plejádok fényküldöttei (avagy 2012 világvége)/

Szia, Edit!

Legszívesebben nem is írnék többet, de némelyek miatt magyarázattal tartozom. Bár, tudom, hogy Te így is érted.

Gyönyörködöm a lelkedben és igazi örömöt lelek benned. Egyszerű vagy, tiszta, fenkölt és bátor.

Oiolosselote

Korod...
2010. febr. 22. hétfő 17:12
/2012 Szerinted mi lesz?/

Szia, Fanni!

A korod ellenére igen fejlett a gondolkodásod. Tisztellek érte.

Oiolosselote

Igazság
2010. febr. 16. kedd 14:53
/Egy az igazság, vagy sok igazság is megfér egymás mellett?/

Létezik-e olyan igazság, amit mindannyian keresünk?

Igen létezik!!

Te vagy, meg én... meg a többiek.

Egyenként, és csoprtonként. Mi vagyunk azok. Önmagunkat keressük.

Mi vagyunk az IGAZSÁG. Csak így tovább!!

A valóság egy???
2010. febr. 16. kedd 14:38
/Egy az igazság, vagy sok igazság is megfér egymás mellett?/

Szerintem a valóság sem egy. Perspektíva kérdése csupán. Minden embernek más és más. És ez benne a csoda.

Kinek-kinek...
2010. febr. 16. kedd 14:22
/Miért nem kapcsolódnak egymáshoz a spirituális tanítók?/

Az, hogy előny-e, vagy hátrány, kinek-kinek az útja határozza meg.
Általában az ego egy állomásának tekinthető a Mester-ség. Így látom én, a senki. Nekem is vannak mestereim. Ezek a mesterek nem azért azok, mert ők magukról ezt modják, hanem, mert én, mi mondjuk ezt róluk. És itt van a kutya elásva.
Mindenki kitűnik más emberek közül valamiben. Ha ezt elég igényesen végzi, mások is felfigyelnek rá. Ekkor történik meg a változás. Belép az egyenletbe az ogo. A harmadik spirituális denzitás leckéje az, hogy megtanuljuk lebontani az egót, ami lehetetlenné akarja tenni, hogy a világgal harmonikusan együttműködjünk. Mindegy, hogy milyen intelligensek vagyunk, ez az állomás mindenkinél elérkezik. A mestereknél is, ha korábban még nem oldották fel. Most jött el az ideje, hogy ezt megtegyék. Előbb azonban az intelligencia nő, s csak azután a lélek. Hisz az a kapuja. A szív kapuja az elme. Ha megtanulja megélni az értelem bizonyos szintjét, akkor kezd el töprengeni azon, hogy vajon miért csupán egyesek áhítoznak a tudásomra, s miért nem lehet az általánosan elfogadott. Egy idő után némelyek rátalálnak az útra, amely bárkihez elvezetheti őt, míg másoknak kell néhány inkarnáció, hogy felismerje ezt. Mások viszont úgy "öregednek meg", mint igen okos gyerekek, s ezt erősen be is képzelik maguknak. Ők a további lelki dimenziókba is magukkal hurcolják ezt a borzalmas tulajdonságukat, s válnak belőlül nagy intelligenciájú démonok.
Tehát kevesen, bár napjainkban egyre többen jutnak el odáig a lelki fejlődésükben, hogy ezt a tudást bölcsességgé, mások javára használhatóvá alakítsák. A ti közösségi lapotok hál'Istennek, ezt a lépést igyekszik szorgalmazni. Így tovább!

Valamit tudsz
2009. dec. 02. szerda 17:38
/Becsület/

Te valamit tudsz.

A lopásokon én is átestem, és valóban igaz, hogy ennek hatásár, ennek következményeképpen jöttem rá, hogy az milyen undorító. El kellett fogadnom, hogy olyan úton jártam, majd ki kellett emelkednem ebből - ahogy írod - nekem is. Csodálatos, hogy ezt felismered megadban, így bátran felismerheted másban, így bennem is. Így van.
Csak ez után váltunk alkalmassá arra, hogy a továbbiakban azt válasszuk, hogy ne lopjunk. Viszont ezzel természetesen velejár a vele veló szenvedés is - egy darabig. Ugyanis eleinte azt hittem, hogy ha tőlem lopnak, akkor nekem attól kevesebb lesz. Rettegtem tőle: mit szól a családom, mit szól apám, mit szólnak mások, hogy hagyok másokat lopni az enyémből. Eleinte valóban csak azért nem csaptam agyon őket, mert féltem (tőlük, a törvénytől, mások bosszújátúl stb.) Viszont a döntést meghozam, és boldog vagyok tőle.
Idő kellett ahhoz, hogy felismerjem ennek a visszáját: Attól, hogy hagyom, hogy tőlem lopjanak: nekem nem hogy kevesebb nem lesz, de egyre többem lett! Érted ezt? Míg mások folyton félelemben éltek, hogy másnap mit "szerezzenek", addig én egyre nyugodtabban nyúltam a tartalékaimhoz. Ennek nagy része persze nem kézzel fogható (önbecsülés, tudás, nyugalom, becsület...), viszont szükség esetén bármikor, bárhol kézzel fogható dolgokra cserélhető. Azt pedig biztosan tudod, hogy a szellemi vagy érzelmi dolgokat minél inkább hasznájuk, annál több és több lesz belőle. Így nekem ezekből a dolgokból egyre több és több van. Már azt sem kell megvárnom, hogy lopjanak tőlem, már magam adok mekik belőle. És még mindig több marad, mint nekik valaha is lesz. Ez a nem semmi.
Harmadik út majd akkor lesz, há már nem lesz, aki a lopás mellett dönt.

Áldozat
2009. dec. 01. kedd 13:12
/Becsület/

A jó emberek mindig áldozatok voltak.
Mindig két választásunk van: vagy lopunk, vagy mások lkopnak tőlünk. Ez ezzel jár. A döntésünket ennek figyelembe vételével kell meghoznunk. A Vízöntő-kor azonban arról szól, hogy egyre több ember fog olyan döntést hozni, ami önsanyargatásnak tűnik. Ebből következik, hogy egyre kevesebben lesznek, akik meglophatnak bennünket. (Én már csak tudom - a fenti döntéseim miatt már több éve munkanélküli vagyok. mégsem panaszkodom, mert inkább élek boldogan abban a tudatban, hogy tőlem van mit lponi, mint mindennap fájó fejjel feküdni le azért, mert félek attól, hogy tartozom valakinek, vagy bántottam valakit, megloptam valakit.)
Én tudom, hogy mindig van lehetőség a családom eltartására, akkor is, ha nem alkuszom meg a lopás kedvéért senkivel. Nem számít, mennyim van. Körülöttem az emberek 99%-a lop. Mégis állandóan sírnak, hogy tartozásuk van, hátralékuk van, nem tudnak ételt tenni az asztalra. Pedig ezek némelyike havi félmilliónál is többet keres - főleg lopással. Mégis nekem van a legtöbb pénzem közöttük. Lehet, hogy ez 0 forint, de senkinek sem tartozom.

Ugyanaz
2009. dec. 01. kedd 12:53
/Nőiség-szexualitás/

Sziasztok!

Mindőtöknél ugyanazt a változást látom. Örülhettek, mert ez egyszerűen felemelő.
A következőben látom a lényeget: Sirius Black egyszer azt mondta Herry Potternek, hogy - idézem - "Nem a képességeink határozzák meg, hogy kik vagyunk, hanem a döntéseink."
Ha nem tévedek, nektek sem a képességeitek, az adottságotok változott, hanem az a tény, hogy eldöntöttétek: Nem akarok többé félni önmagamtól. Ennek a döntésnek sok következménye van. Ilyen az önelfogadás, a másokkal szembeni nyitás, belső változások, hormonális átalakulás, és még sok-sok egyéb. Csak akkor léphetünk tovább az életben, ha előbb megtanuljuk elfogadni azt, amiből tovább kell lépnünk. Ti ezt tettétek: helyes döntést hoztatok. Jól tettétek, csak gratulálni tudok nektek.