orsi76 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

orsi76 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Minden kapcsolat mást hoz ki az emberből
2012. jan. 05. csütörtök 14:21
/Gyökeres változás/

Minden párkapcsolatban másként viselkedik az ember. Ha valaki megtalálja azt az embert, akit egész életében keresett, amellett tud igazán önmaga lenni. Lehet most is ez történt..

egy ideje nem jól..
2011. nov. 29. kedd 10:30
/Hogy érzed magad éppen most?... és általában?/

Nálam most minden megborult, minden oldalon. Valahogy mindig az van, ha egy területen összeomlik az életem, akkor kártyavárként magával rántja az összes többit. De ugye a földszintről lehet jól építkezni:). Biztosan azért jött most ez az életembe, mert nem figyeltem eléggé magamra. Mostanában megint sokat meditálok, és oldom a blokkjaimat, ami a továbblépésben gátol. A pontot az í-re az tette fel, hogy megkérdőjeleztek abban, jó anya vagyok e? A számomra legfontosabb ember palántára vajon elegendő figyelmet fordítok e? Ez totál kiborított, mert legbelül érzem, hogy nem. Mert ha valamiben elbizonytalanítható vagyok, akkor ott jogos a kritika. Szóval van mit helyre tenni.. és keresem az egyensúlyt! Aki keres, ugye az talál, csak energiát kell fektetni bele.
Hát ennyi!

Kedves Michaelita!
2011. nov. 06. vasárnap 09:28
/Milyenek a mai 30-as 40-es pasik?/

Köszi szépen a segítséget.
Elolvastam amiket írtál ezzel kapcsolatban és megnéztem az én esetemben, hogy melyik mennyire vonatkozik rám..Talán a két utolsó ütött szöget a fejembe. Gyerekkoromban mindig úgy éreztem, az apukám a húgomat jobban kedveli, és én mindig háttérbe voltam szorítva. Talán, igen, ezt kellene feloldanom.
Meg a kihívás.. igen, hogy ÉN legyek a jobb, én kelljek. Mondjuk ezt úgy gondoltam, hogy eddig már sikerült feldolgoznom. Voltak régebbi szituációk, amikor konkrétan nem kellettem és ezt akkor nehezen bár, de feldolgoztam. Most nem is erről van szó konkrétan h nem kellek, hanem mellettem más is kell. Próbáltam lezárni ezt a kapcsolatot, megmondtam a pasinak ne keressen. De ezt nem hajlandó tudomásul venni, én meg mivel szeretem szóba állok vele. Most feléledt bennem a harci szellem és be akarom bizonyítani, hogy jól jár velem. A másik nőbe nem szerelmes, viszont a biztonság érzést ő tudja nyújtani neki. Nálam félelmei vannak, hogy pár hónap múlva meggondolom magam és kilépek. (Mondjuk ez az ő oldala, ezzel nekem nem kell foglalkozni).
Nem tudom, jó ha felveszem e a kesztyűt, vagy határozott leszek és lezárom. Az a baj, hogy ilyen pasival, aki ennyire méllyen a lelkemet megszerezte, nem találkoztam. Mindenki csak a külsőm miatt akart engem, és ez mindig nagyon zavart. Ő az első, akivel annyira mély, belsőséges dolgokról tudtam beszélni, mint soha senkivel. És én valahol lelki társnak is érzem őt. Ezért nagyon nehezíti a dolgot a totális lezárás terén

tökéletesen igazad van
2011. nov. 04. péntek 10:00
/Milyenek a mai 30-as 40-es pasik?/

Nekem mindig a párkapcsolati terület az, ami ki tud billenteni az egyensúlyomból. Sokáig csak elméletben vágytam párkapcsolatra, de belül nagyon féltem belemenni, ezért hosszú ideig nem is volt kapcsolatom. Aztán mikor feloldottam ezt a félelmemet és azt mondtam, jöjjön aminek jönniek kell, tehát nyitott voltam a fájdalom befogadására, akkor szépen kaptam is. De igyekszem mindig úgy nézni, hogy ez értem van, azért hogy tanuljak, fejlődjek. Az önbizalmamat már megerősítettem, ezt már nem tudják rombolni, viszont mindig újabb és újabb tanításokat kapok. A legutóbbi kapcsolatomban szerintem azt kell megtanulnom, hogy kiálljak magamért, itt vagyok, ha nem én kellek, akkor szia..

nálam is pont ez a helyzet merült fel..
2011. nov. 04. péntek 08:54
/Milyenek a mai 30-as 40-es pasik?/

Megismerkedtem valakivel, aki váratlanul berobbant az életembe és jól fel is forgatta. Miatta megdőlt pár addigi szilárd elvem, amit azt hittem sose fogok áthágni (egyrészt a pasi 15 évvel idősebb mint én- előtte max 5 év korkülönbséggel ismerkedtem, a másik, hogy volt neki valakie-sose mentem előtte bele ilyenbe). Nagyon nagy hatással volt rám, és én is rá. Azt gondoltam, hogy felrúgja miattam a "langyos víz" kapcsolatát, és majd boldogan élünk. Eltelt pár hét és nem történt semmi. Illetve történt, olyan választ kaptam, hogy ő most nem tud kiszállni abból a kapcsolatból, várjak még.. Na a türelem és a bizonytalanság nem az én erős tulajdonságom. És ha egy felnőtt, érett ember nem tudja, hogy mit akar, akkor az se én rólam szól. Inkább kiszálltam, bár eléggé nehéz döntés volt. DE mivel számítok magamnak és nem érzem hozzám méltónak ezt az egészet, úgy gondolom, jól döntöttem. Ez a sztory nem rólam szól, hanem róla, a nekem szóló tanítást levettem és igyekszem is okulni belőle.

Hova kell menni?
2010. dec. 28. kedd 14:04
/"Önmegvalósító" Szilveszter/

Valaki írja meg légyszi a pontos címet!

Előre is köszi

én...
2010. dec. 17. péntek 08:35
/"Önmegvalósító" Szilveszter/

Én egy házi készítésű zserbót tudnék bedobni a közösbe :). Remélem szeretitek :)

De jó!!!
2010. dec. 01. szerda 09:16
/"Önmegvalósító" Szilveszter/

Biztosan nagyon jó buli lesz, én mindenképp megyek:)).

Az ott élő emberek alakítják az atmoszférát
2010. okt. 21. csütörtök 19:22
/Veszprém kontra Budapest/

Pár napot Stockholmban töltöttem, tegnap éjjel jöttem haza, úgyhogy friss az élmény:). Az emberek ott iszonyú nyugodtak, kiegyensúlyozottak, barátságosak és még sorolhatnám. A város gyönyörű, tiszta, stb. Teljes nyugalmat érzetem, mintha meseországba csöppentem volna. Nem az a zsivaly, nyomor, kosz és zsúfoltság van ott, mint Budapesten. Szóval nem tudom, hogy a hely miatt olyanok a svédek vagy a hely miattuk olyan, de azt hiszem ott szívesen élnék. Mert én is sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb voltam mint itthon (pedig nem is Budapesten élek :)))

Ez ütős!
2010. júl. 28. szerda 12:42
/A buszmegálló/

Nagyon-nagyon tetszett, fogadd elismerésem.