valore teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

valore teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Jaguár?...:))
2009. jún. 10. szerda 08:16
/Totemállatok/

Szia kedves Gabi! Nekem meg a tigris...:))) Mindig is az volt...:))) Megjelent meditációban is, álomban is...:)))Nálam volt egy olyan bibi a döntésnél, hogy szinte minden nagymacskát, hihetetlenül szeretek....de ők nem jelentek meg úgy, mint a tigris, csak a gondolataimban, képzeletemben....:))) A tigris viszont puhán jön felém...nyugodtan, gyönyörű mancsaival szinte hangtalanul lépked. Érdekesek a szemei. Hipnotikusak...olyan, mint valami tűzzel átitatott borostyán. Amikor megjelenik....elmélyülésre van szükségem.
És mindenkinek van totem állata bizony! Kicsi lányomnak a medve, ahogy itt már valaki írta. És érdekes, hogy a természete is mintha hasonlítana rá...:))))) Amikor először mondtam ezt Neki, meglepődött, kikerekedett a szeme: na de Anya! ....:)))...aztán csendben elmosolyodott és elégedetten elsomfordált...:))) Ment a macijaihoz...:)))) Nagyon érdekes volt:)))
Szép napot kívánok:))))

Hát....
2009. jún. 03. szerda 22:17
/Szellemek járnak a lakásomban?/

Szia kedves Andi!
Hát, én nem vagyok egy félős nő....de szerintem én is beparáztam volna....
Mi a csuda lehet ott? Ha nem huzat...az első tippem az, hogy az asztrálszférákból van egy látogatód.....vagy több...
Vajon milyen helyen laksz? Volt esetleg valaki, aki meghalt abban a házban? És valamiért nem tud elszakadni a környezetétől? És a kopogtatásával szeretne valamit jelezni?
Esetleg egy nem kívánatos lény talált meg éppen Téged? Milyen érzéseid vannak azalatt, amikor ezek a dolgok történnek?
Ez ugyanis lehet rosszindulatú dolog is ( nem huhogok, de fő az elővigyázatosság ) Nem voltál mostanában beteg? Jó az idegrendszered? Rosszindulatú asztrál lények ugyanis előszeretettel merítenek energiát, egy szakadozott aurából! Gondold csak meg....ha nincs meg a megfelelő energetikai burkod, akkor milyen jó kis táptalaj lehetsz neki/k. Te pedig egyre kimerültebbé válhatsz!
Javaslatom: Töltsd fel magad energiával, vagy töltesd fel valaki mással, akiben teljesen megbízol. Akkor bátrabb és összeszedettebb leszel. Próbáld elzavarni, aki ezeket okozza! Legalábbis én magamból indulok ki, jobban szeretem a láthatót és az angyalokat....:) Én elzavarnám! Ha nem megy a dolog, szükséges szerintem egy alapos tér tisztítás! És, ha még így sem megy, tisztíttasd meg a teret! Ha pedig, mindenáron szeretnéd megtudni, hogy ki az aki jelez Feléd, ha lehet, ne egyedül tedd, hanem egy szakértővel, aki objektív.
Én azért égetnék fehér gyertyát is, vagy aranyszínűt és tömjént is.
Természetesen, lehet, hogy semmi komolyabb probléma nem áll e dolgok mögött......és tényleg csak feltupírozom a dolgokat....kérlek Téged nézd el ezt nekem. Én alapvetően óvatos vagyok ezen a területen.
Szép estét kívánok Neked
Valore

Kedves Mareta! Ahogy Bochecha említette fontos a lezárás....! Ha
2009. jún. 03. szerda 14:28
/Neked milyen különleges képességed van?/

Kedves Mareta!
Ahogy Bochecha említette fontos a lezárás....! Ha nem tanulnánk meg zárni (ami egy védekezés is tulajdonképpen, a magunk védése) magunkat összekuszálódnának az érzések........nem lennénk biztosak abban, hogy kinek is az életét éljük. Az, hogy érzed mások gondjait, és erősen foglalkoztatnak Téged, az azt is jelenti, hogy az energia folyamaitok összekuszálódhatnak. Vigyázz: amit írtál megütötte a fülemet: pubokban a sok ember szinte Beléd akar bújni és bombázni a bajaival! Ha leszívják az energiáidat, hogyan fogsz gyógyítani?.... Na ezért is kell zárni magunkat.......:)))
Ez egy adottság, aminek örülni kell, és megköszönni, hogy van ilyen képességünk. Nemcsak az emberek érzéseit fogjuk fel, hanem az állatokét is, a növényekét....szinte mindent. Ha belépsz egy házba...TUDOD, hogy milyen légkör van ott!
Akkor tudsz segíteni.....ha ezt kérik......tehát megteheted....
ha folyamatos energetizálással Magadat is feltöltöd, és nem olvadsz bele a másik gondolataiba/ érzéseibe.....hiszen ahhoz elegendőek az első impulzusok. Viszont, amikor meg segítesz, gyógyítasz, akkor csak az illető személyre koncentrálsz...Tudom, hogy kapunk fentről erőt, de én sokszor tapasztaltam, hogy a bajban lévő emberek csak úgy "szívnák" el az energiát tőlünk. Ezért én külön meditációt is végzek.
A külön gondolkodás azért fontos, mert mások a Te érzéseid, más feladataid vannak Neked....és mások a Hozzád forduló érzései, más feladatai vannak neki....Felesleges és nem is jó dolog mások sorsát magunkra vennünk. Akkor segítünk a legjobban, ha elindítjuk a másikat...de hagyjuk Őt is kibontakozni, hogy az élet adta feladatokat minél önállóban tudja elvégezni.
Én leginkább a csakráim folyamatos karbantartásával tudom elérni azt, hogy külön tudjak választani minden dolgot egymástól ( azért, mert nálam ez hat a fizikai, lelki és szellemi síkokra is ), de van sok olyan meditációs technika is, amely kifejezetten a tisztán látást, hallást, érzékelést erősíti. Van azonban egy olyan érzésem is, hogy amikor már jó sok ilyen emberrel találkozol, akkor ösztönösen is kifejleszted a szervezeted védekező képességét.
Hát....hirtelen ennyi jutott az eszembe....remélem, hogy azért egy keveset segíthettem.......
Szeretettel üdvözöllek,
valore

Dehogy haragszom:))))
2009. jún. 03. szerda 12:41
/Tényleg tízmilliószoros nap 2009. június 7. ?/

Köszönöm a válaszod...:))) Nem...nem...:))) ha meg vagyok bántva, azt egyértelműen jelzem! de szerencsére ritkán vannak ilyen napok:))
Szeretem ezt az oldalt, és nagyon jó Veletek beszélgetni! Soksok olyan hasznos és elgondolkodtató dolog van, amit jó még tovább olvasgatni:)))
A nem alvás, meg a böngészés?...:))) Abszolút igazad volt......kereshettem volna..de ez így sokkal könnyebb volt...:PP
Az is igaz, hogy három teliholdas álmatlan éjszaka után a tudatban tényleg rögzült a nem alvás....viszont nekünk ez nem rossz...nem éljük meg fárasztóan, mert energiát kapunk:))
Szigor? De hisz a szigor ha következetességgel párosul jó dolog! Olvastam pár írásod:)) Soha sem éreztem belőle sem erőszakosságot, sem dölyfösséget:))) Maradj továbbra is ilyen! Én meg továbbra is kíváncsiskodok, ha valami érdekel:)))
Szeretettel
Valore

Kedves Almás!
2009. jún. 03. szerda 11:34
/Tényleg tízmilliószoros nap 2009. június 7. ?/

Na ezt jól megkaptam...:))))
Mentségemre szolgáljon, hogy főzés, és talpmasszírozás alatt eszembe sem jutott, hogy keresőbe beírjam......megfogott a téma és én impulzusok embere vagyok...:))
de nemsokára megnézem és köszönöm a linket:)))
Szép napot Neked:)))
Valore

Milyen érdekes.....
2009. jún. 03. szerda 10:35
/Tényleg tízmilliószoros nap 2009. június 7. ?/

Elgondolkodtatok azon, hogy pont most 7-én megyünk szavazni? No nem politizálás dübörög az agyamban......de én pont aznap segítek felügyelni, hogy a szavazások rendben, békében menjenek, és a számlálások is becsületesen történjenek.....
Kedves Útkereső! Hol olvastad ezt az 5 napot? Engem is őszinte érdeklődéssel tölt el Tibet nagy tudása....szívesen olvasnék erről többet!
Na meg a másik zönge....:DDDD Hogyan álltok teliholdkor az alvással? Én évek óta nem alszom olyankor....általában, ha jó idő van a kertben szoktunk a párommal ücsörögni, bambulni, meditálni a világ dolgain...:)))
Szép napot kívánok Nektek, szeretettel
Valore

Kedves Kiirpat!..:))
2009. máj.. 29. péntek 10:09
/Elszakadás/

Csak egy kósza gondolat szaladt át a fejemen, amíg olvastam az írásod....Minden olyan dolog, amitől menekülsz, Eléd fog köszönni ilyen-olyan formában. Ha a fájdalmaktól menekülsz, akkor azok....Azért, hogy meg tudd oldani azt a feladatot. Azután már nem fog felbukkanni, hiszen ismered a megoldását...:)))
Ha akarjátok, ha igazán akarjátok egymást, bátran nézzetek szembe a gyengeségekkel, és oldjátok meg, hogy együtt lehessetek...
Persze, az is lehet, hogy nem egymást keresitek és arra világított rá a kapcsolat, hogy milyen szituációkba NE keveredjetek....de én inkább az előző megérzésemre apellálok jobban...:)))
Szép napot kívánok Neked...:)))
Valore

Kedves Bea! Neked is köszönöm a segítségedet:))) Már egy jó
2009. máj.. 25. hétfő 18:02
/Betegségek lelki oka/

Kedves Bea!
Neked is köszönöm a segítségedet:)))
Már egy jó hónapja masszírozom Vivikének a talpát, most már Ő kéri ezt, mert kicsit jobban van...:))) Csökkent a gyógyszer szedése, és a hasfájások nem gyakoribbak, sőt...:)))
Talán a legnagyobb változás, amin elindultunk, hogy újra mer bízni bennem, újra mer enni és jóízűen!...:)))
Tudjuk, hogy nem egy két nap alatt lesz egészséges, de mindketten hiszünk benne:)))

Még egyszer köszönöm...:)))
valore

Szerintem már most rendelkezel vele!!...:)))
2009. máj.. 25. hétfő 17:24
/Szeretnél különleges képességgel rendelkezni?/

Kedves Arkangyal! Ahogy olvasom a hozzászólásaid, Te már rendelkezel ezekkel a képességekkel szerintem, csak úgy árad belőled a figyelem, erő, szelídség...és jókedv...:)))....csak gondolni vélem, hogy még tovább szeretnéd fejleszteni Magadban ezeket a képességeket...:)))
Azt érzem, hogy ezek olyan dolgok, amire nemcsak Neked, hanem Mindnyájunknak szüksége van...:)))

És szükségünk van még szerintem a bölcsességre is.....:)))
....amire én vágyom, hogy tanulhassak mindig az életből is és az emberektől is...:))) és egyszer majd talán megtapasztalom, hogy milyen az amikor állandóan derű sugárzik ki belőlem...:)))
uhhhh....na ezt nagyon szeretném elérni...:)))

Tudjátok....
2009. máj.. 13. szerda 16:37
/Hiszel a reinkarnációban?/

...az én képzeletemben a reinkarnáció egy csodálatos folyamat összessége. Valahogy úgy képzelem, hogy Tökéletes mindentudásból a szabad akarat révén kiszakadtunk...Életeink folyamán megtapasztaltunk sok mindent: jót és rosszat egyaránt. Mi csak elkezdtünk élni...hogy úgy mondjam szinte a nulláról indultunk el. Jöttek az életek, tapasztalatok, bölcsességek, adok - kapok szituációk...A Fejlődés, Tudás Kapuja mindig nyitva állt és áll előttünk! Rajtunk múlott, hogy akartunk-e ezzel a lehetőséggel élni. Ha igen? Akkor jöttek a megoldandó feladatok....nem mindig sikerült....átvittük egy következő életre....Ha nem? Akkor nem ápoltuk lelkünket, szellemünket, hanem a fizikai lét síkjában éltük napjainkat.
Azt érzem a születések értelme abban rejlik, hogy tapasztalataink által megvilágosodjunk és elérjük azt a szintet, ahonnan egyszer eljöttünk.
Ha már nem születünk le többé....megoldandó feladatok várnak ránk az asztrál síkokon...:)) És így tovább...amíg el nem érjük...bocsássatok meg, nem nagyképűségből mondom Isteni Önvalónkat, hogy aztán ezernyi szikrával szórhassuk ki magunkból a tudást....:))))
Nekem a Tudás azt jelenti, hogy képes vagyok azon a hajszálvékony úton járni, ami a jinjang jel közötti vékony sávban van...:)))
Sok-sok életem lehetett már. Egyre teljes konkrétan emlékszem, átéltem, élve eltemettek Egyiptomban, tudom ki és mi voltam....Ó, hát ezért féltem én kisgyerekként ennyire a piramisoktól....!
Abban is bizonyos vagyok, hogy leginkább azok az életeink fognak előjönni most a jelenben, ami valamilyen módon kapcsolódik a mostanihoz...más - más Mindenkinél...:))) Azért jön elő, hogy leszűrjük a következményeket, és fejlődjünk...:)))
Hála Nektek...és köszönöm a kedvességeteket....:))) az is tisztázódott, hogy állatok is inkarnálódhatnak többször....így nekem már az is összefügg, amiről az indián sámánok beszélnek....totem állatok, szent állatok...és az állatok üzenete.....
Még sok itt a tanulnivalóm....:))) Olyan nagy a világ....és olyan keveset tudunk...:)))