kardoklovagja2 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

kardoklovagja2 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
koszonom nektek
2009. jún. 29. hétfő 20:41
/Miért történik ez velem?/

Koszonom nektek az irasokat.Igazan erre van szuksegem.Meritettem belole .Alkalmazni fogom az eletembe,hogy letezo valjek belolem.

PONTOSAN.
2009. ápr. 13. hétfő 19:18
/Mivel tölti az idejét egy megvilágosodott?/

Tehat folyamat.Hogy az a kovetkezo dimenziokban is folytatodik.mert a megvilagosodott 2 tt vel a vegen,hat nekem nagyon determinalt szo.Megalapodott.Es nincs megallas ,foleg a megvilagosodas folyamataban.M eg semmiben.Csupan az ido miatt,legalabb is ahol van ido az ott oszt,szoroz halaistennek.Toretlen a haladas.

Olyan hopgy fehermagia.nincs.
2009. ápr. 05. vasárnap 17:16
/Megváltható a világ fehér mágiával?/

az ero hasznalata.az magia.az ero,energia,isten.egy van.ezert lehetetlen feher ,vagy fekete magiarol beszelni.csupa magia az eletunk,mert teremtunk.tudatosan is,es tudattalanul is.a teremtes unk elsul igy,vagyugy.de megvalosul.hogy az pozitiv nak,vagy negativnak vesszuk.az mar nem helyes.ha mar vilagot akarunk megvaltani.itt mar osszehozni,vagy kozosnevezore hozni,kene.ezutan ,mar nem nevezne senki meg fehermagianak sem.hiaba olyan szep es magasztos szo is a fehermagia.

no ferfi.
2009. ápr. 05. vasárnap 12:10
/Álomfejtés/

eggyaltalan nem jol ertelmezed a noi mivoltodat.ebbol kifolyolag a ferfit sem ertheted meg. a no a ferfival tarsak.egyenrangu tarsak.mindenfele elvaras nelkul.eloszor magunk legyunk meg igazan magunknak mint ember.ha ez meg van lessz tarsad ,olyan amilyenre vagysz.ahhoz elobb neked kell tenned.

konfliktusok haza.
2009. ápr. 05. vasárnap 11:59
/Álomfejtés/

edesanyad akarhany eves.meg nem valallalta be onmagat.azert mast hibaztat.mindenki a sajat donteseinek a felelose.ha az ember nem vallalja be a felelosseget magaert.igy jar.elkulonultnek erzi magat.

Sarkanyoles.
2009. ápr. 05. vasárnap 11:47
/Álomfejtés/

igen is ertelme van az almodnak.a legszebb ertelme.nekem jelenti az almod.ha az egonkbol atnovunk az Enunkbe akkor ember lessz belolunk.emelkedett ember aki mar elhet a szive bol.

disznovagas.
2009. ápr. 05. vasárnap 11:43
/Álomfejtés/

ez az almod nagyon azt mutatja,hiaba ismeretlen helyen ,ismeretlen emberek.ez te vagy sajat magd.valahogy igy eled az eletedet.merits az almodbol.helyesen vagjak azt a disznot?na ne igy kezeld azt az eletet ami a tied.

Bennem van a tukor.
2009. ápr. 04. szombat 13:15
/A Tükör/

Reggel csinalom a tukros megismerest.elobb szoktatom magam a merev nezeshez.Megvarom mig minden fenyes lessz.Aztan elojon az auram,ha nem hat rasegitek egy fejmozdulattal.Ez inkabb egy belso mozdulat.Az auram legtobbszor az aranysargaban jatszik.Gyonyoruuuuuuuuu.Erzekelem latom magamat egy angyal ban meghosszabodni.Tagultabb reszemkent.Ez ugy nez ki,mint ha az angyali reszem a ketkezevel az arcomat fogja jo magasbol,inkabb erejevel tartana.Mintha az egesz vilagot velem egyutt tartana.Egy hinta szeruen.Ringat es annyira megemeli bennem a szeretetet,hogy mar atleptet a gyonyor be.Elulnek egesz eletemben ilyen hintaba.Van mit fenyezni magamon,hogy minel tobb gyonyort eltudjak birni.Amilyen mertekben elbirom a fajdalmat olyan mertekben a gyonyort is.Minden egytorol fakad.

Fontos ertekek...
2009. ápr. 04. szombat 12:15
/Mit tartasz igazán fontos értéknek?/

Tudjak legfokeppen olyan gyonyoru lenni a szivembol .Amilyen gyonyoru vilagot megelni szeret nek.

Tudatos alom.
2009. ápr. 04. szombat 11:20
/A tudatos álmodás módszere/

Most kepzeld el.Ha bizzol magadban rendesen,meg masban isHegyeket mozgatnal.Szerinted szukseg van itt meg tudomanyos magyarazatra?