Martuska teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.

Martuska teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Betegségek lelki oka
2009. máj.. 04. hétfő 16:18
/Betegségek lelki oka/

Szervusz Sanyi!
Nagyon örülök, hogy közelebb jutunk a problémámhoz.Nekem most a pikkelysömör okoz nehézséget, mégpedig a körmökön.Előtte a körömgombával jelentkezett, az elmúlt, a pikkelysömör maradt.
Nehezen adom ki magam, az őszinteség nem könnyü nekem.Állandóan túlbonyolitom a dolgokat, előre szaladok, hogy igy lesz jó, meg úgy lesz jó, nem várom meg amig a dolgok elrendeződnek.
Az önmegvalósitás útján elindulok, körbe körbe járok, úgy érzem nem fejlődök eléggé.Hallgatom a CD-ket, örülök, hogy na most elkapom a lényeget, aztán amikor szembetalálom magam a problémákkal, már nem tudom hogyan álljak neki a megoldásnak.
Miért kell nekem mindig megfelelni?Szenvedek egy sort általában, aztán valahogy mindig alakul a dolog, útólag már én is okos vagyok.Miért nem úgy inditok már az elején?
Jól elkanyarodtam a pikkelysömörtől, lelki oka is van meg nem is szép látvány, nagyon várom, hogy hogyn tudnék hozzá közelebb jutni.
Köszönöm, Martuska