Zedzen teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Zedzen teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Haliho
2008. okt. 02. csütörtök 18:34
/Erdei Zoltán/

Szia!
beszélgetésünk után olvasom leveled, szóval ahogy mondtam, ez nem az én honlapom és nincs köze az egyesület honlapjához sem, de remélem jó ötletet ad ez neked is!
Hajrá,
Zoli

A világ sötétségbe borul
2008. szep. 18. csütörtök 16:45
/A világ sötétségbe borul/

Jó ötlet, csak kár hogy lemaradtam róla :-) bár nyilván a figyelemfelkeltés a tudatosításra volt a legfontosabb célja. Nekem viszont a téma címmel kapcs. még az jutott az eszembe, hogy nem ártana az embereknek elgondolkodni azon, hogy valójában álbiztonságban élünk, különösen a városokban. Az áram, étel, stb. logisztikának meglehetősen ki vagyunk szolgáltatva, és lehetnek esték, amikor "a világ tényleg sötétségbe borul", de koránt sem minden , mert a bennünk lévő fényesség és a csillagok fénye világítani fog.

alázat és akarat
2008. szep. 15. hétfő 13:39
/A Mester és az alázat/

Szia Felacso, igen, jól látod, az éremnek van egy másik oldala is: az egyéni akarat megnyilvánulása is kell úgy, ahogy a lelkünk törekszik a jobb dolgokra, nem egóból. Tehát egyszerre akarni és nem akarni, azaz hagyni, hogy megnyilvánuljon az akarat miközben rábízzuk magunkat az Isteni gondviselésre. Az emberi polaritás miatt szerintem nekünk mindig a teljes összhang megélésében van a megoldás, mert csak ott olvad össze az, ami már eleve egy!

Zedzen

Kíváncsi vagyok mi jut még eszünkbe az "Alázatról"!?
2008. szep. 12. péntek 14:14
/A Mester és az alázat/

Az alázatosság nem akar semmi extrát, de egyszerűen elfogadja, ami van. Legyen az étel, ruházat vagy megértés. Néha sok minden elérhető, és néha csak egy kevés. Nem számít. Még akkor is, ha nem értesz semmit, nincs miért aggódni, mert az alázatosságban ott a bizalom, hogy ha egy személy magát Isten gyermekének érzi, minden amúgy is meglesz, a maga idejében.

Kíváncsi vagyok mi jut még eszünkbe az "Alázatról"!?
2008. szep. 11. csütörtök 18:59
/A Mester és az alázat/

Szervusz Sanyi!
Nagyon köszönöm én is a beszélgetést, beindított privát dolgaim helyrerakásában ;-)
Inspiráló beszélgetésünket, akár folytathatjuk is a témában mások bevonásával, kíváncsi vagyok mi jut még eszünkbe az "Alázatról"!?
Akinek van kedve, osszátok meg gondolataitokat, hogy egymást gazdagíthassuk szellemi kincseinkkel!
Zoli
ui. úgy látszik a mediball engeria-szint emelése után könnyen kipattannak bölcs gondolatok :-)
Javaslom mindenkinek hogy próbálja ki ezt a testet-lelket-szellemet megmozgató mozgást!