Ébredés teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Ébredés teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
húgyúti problémák
2009. jún. 23. kedd 21:01
/Betegségek lelki oka/

Szia Zebib!

Nekem 5 éven keresztül volt vissza-visszatérő húgyúti problémám. Legelőször Bach-virágesszenciával sikerült elmulasztanom. Ennek lelki hátterében lelkiismeret furdalás állt. Aztán ismét előjött és ugyanazzal az esszencia keverékkel próbálkoztam, de hiába. Hosszú ideig tartott, mire rájöttem, hogy már más lelki probléma áll mögötte. Így ennek megfelelő Bach-virágesszencia segített újból.
Az biztos, hogy mivel folyadékkal kapcsolatos a probléma mindig érzelmet kell mögötte keresni. Nekem legtöbbször a félelem volt a háttérben.
Aztán felfedeztem a homeopátiát, ami gyorsabb megoldást tudott nyújtani kínzó, égető problémámra és most már több hónapja tünetmentes vagyok.

Inkább az öröm felé menjünk!
2008. aug. 01. péntek 14:34
/Hogy lehet érzelmileg leválni sérülésmentesen?/

Én azt vallom, hogy nem muszáj szenvednünk. A jót el kell fogadni, és örülni kell annak, hogy megtapasztalhattad a szerelem csodálatos érzését. Hiszen ez fantasztikus. Azonban, ha igazán szereted, akkor elengedése sem lesz kínszenvedés. Hiszen az igazi szeretet nem akar kisajátítani, nem akarja, hogy csak a tiéd legyen. Az igazi szeretet elfogadja a másik döntését és szeretettel továbbengedni.

De énünk egy része (ego) ezt nem akarja, mert neki az a jó, ha szenvedsz, mert akkor ő irányíthat. Inkább válaszd a szebbik utat. Attól még nem kell elfelejtened, sőt a szép emlékeket meg kell őrizni, mert az emel minket.

Nem tudom, hogy hallottál-e már a Bach-virágesszenciákról, de ezek a csodálatos növények pontosan abban képesek nekünk segíteni, hogy a szenvedés helyett a boldogság felé vegyük az utunk. Segít az érzelmeinket a szebbik irányba vinni. Ugyan én még párkapcsolatra nem próbáltam, de más esetekben remekül bevált.