engel58 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

engel58 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
mit üzent az álmom..
2009. ápr. 14. kedd 00:12
/Álomfejtés/

engel58
Sziasztok !

Azt álmodtam, hogy kisbabám született. Ez már elméletben nem lehetséges. A kisbabát vártuk. Babaszobát berendeztük.
Sok sok bútort tologattunk a férjemmel, rendezgettünk egy uj lakást. A kisbabát betettem egy szobába és elmentem a szombaton dolgozni.
Este hazaérvén kérdeztem a férjemet: adott-e enni v. inni a babának. Ő elfelejtette, én is egész nap.
A lelkiismeret gyötört, hogy ott hagytam étlen szomjan, pisis pelusban. Amikor feltéptem a szobaajtót, hogy él-e még a baba vagy kisirta-e a lelkét: csak mosolygott rám elégedetten és megbocsátva, nem baj anyu tekintettel. Gyönyörű egészséges kisbaba volt.
A további pakolás, doboz cipelés, bútor tologatás ujra elvette a figyelmet a babáról. egy nagyobb fedeles dobozba átrakta a férjem egy másik szobába: étlen, szomjan, pelenka csere nelkül. Amikor feleszmétem, hogy mitt tettünk.(számomra fontosabb volt a rend rakás, mint a baba etetése):rohantam a dobozt kinyitni.Rájöttem, hogy sötétbe raktuk. jó , hogy nem fulladt meg. Plusz éhezett.A doboztetőt levéve: ő ujra mosolygott, elégedetten, megbocsátva nézett rám a gyönyörű szemeivel. Nekem nagyon lekiismeretfurdalásom volt.
Haragudtam magamra, hogy nem törödtem a babával ő pedig ezt nem vette zokon. Sőt még mosolygott is.

Szerintetek ez mit jelenthet????
Köszönettel.: engel58

köszönöm a lehetőséget
2009. febr. 05. csütörtök 22:44
/Születésnapi ajándék/

engel58
Kedves Sándor!
KÖszönöm az új lehetőséget, nekem sem sikerült az éjszaka letölteni az Elfogadás és szeretet Sirály csomagot.Tahát most mégegyszer megrendelem. NAgyon örülnék neki, ha még engedményes áron kapnám.
Köszönettel:engel58