kybitujak teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

kybitujak teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Programváltás?
2010. máj.. 08. szombat 16:17
/Önismereti klubok/

Szia Sanyi!

Múlt héten (vagy a múlt hét előtti héten) május 10-re volt tervezve az inga, lengyelpálca használata. Most meg azt látom, hogy transzlégzés előadás lesz 10-én 18.oo órától. Programváltás volt? Engem az előbbi érdekelne. Tudsz valami biztatót mondani? Üdv: Kati

A jövő kezdete
2009. dec. 28. hétfő 21:35
/Spirituális Film-Ajánló/

Az iskolába érkező új tanár nem túl egyszerű házi feladattal lepi meg diákjait: váltsák meg a világot. Aki jó jegyet akar év végén, az tesz valamit, amitől jobbá válnak a dolgok. Ez persze csak vicc. De Trevor komolyan veszi. Fantasztikus tervet eszel ki, amely, ha beválik, fokozatosan tényleg mindent átalakíthat. Csupán három emberen kell segítenie hozzá, és meg kell ígértetnie velük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón. Az akció első lépéseként Trevor befogad házukba egy hajléktalant. Anyja persze nem tűri a hívatlan vendéget, és rövid úton kidobja, de ezzel nem veszi el fia kedvét. Sőt: a fiú újabb segítő-akciót tervez, és még ő sem sejti, tettei mekkora hatással lesznek mindannyiuk életére.

Nagyon ajánlom mindenkinek. Megható, nagyon jó film!Kata

Energiaszint
2009. dec. 28. hétfő 21:32
/Mivel emeled az ENERGIA-SZINTEDET?/

Én Reikivel, zenével, meditációval.

Isten
2009. dec. 04. péntek 20:42
/Mi jut eszedbe először, ha meghallod ezt a szót? Isten/

Nekem ami elsőként eszembe jut az a :

Mindenek feletti!

:-)

Csak leteszed a cigit!
2009. okt. 25. vasárnap 17:29
/Hogyan lehet rövid úton leszokni a dohányzásról?/

Csak leteszed a cigit, és soha többé nem nyúlsz hozzá! Működik! A családunkban 3-unknak is sikerült már! És túl is élhető! Hiszen én is élek!

Angyalok városa
2009. szep. 26. szombat 10:56
/Spirituális Film-Ajánló/

főszereplők: Nicolas Cage (Seth), Meg Ryan (Dr. Maggie Rice)

Mi történik akkor, ha egy angyal elkezd vágyódni a halandók mindennapjai után, és ki akarja próbálni a szerelmet? Nicholas Cage alakítja az angyalt, Seth-et, aki szerelmes lesz egy földi halandóba, a sebésznő Maggie-be. Választania kell égi és földi szerelem között. Vajon mi az, ami egy racionális gondolkodású orvosnőt arra késztet, hogy egy olyan férfihoz vonzódjon, akinek a létezését is lehetetlen elfogadnia? Maggie és Seth addig harcolnak józan eszükkel és vágyaikkal, míg végül mindent feláldoznak a szerelem kedvéért.

Időpont?
2009. aug. 20. csütörtök 09:26
/Meditáció gyakorlás/

Szia Sanyi!

Tudsz nekünk időpontot mondani, hogy mikor lesz a következő meditációs tanfolyam?
Köszönöm: Kata

Fekete valami!
2009. aug. 15. szombat 21:02
/Kérdezz a meditációról!/

Ilyen fekete valamikkel spirituális utadon talán még fogsz találkozni. Szerintem az erő amivel létrehozod a magadban felfedezett félelem, harag esetleg pl. rosszindulat vagy valami negatív minőség lehetett. Ahogy megszűnik a félelmed megszűnik a fekete valami.Nekem eddig 4x volt dolgom fekete alakos, vagy alaktalan "valamikkel". Szerintem egyfajta "alacsonydimenziójú megjelenülés" lehet. Engem is nagyon megijesztett, de viszonylag elég hamar feldolgoztam! Ha erős vagy és nem félsz tőle akkor nincs ami táplálja! Ez nagyon fontos!
Egyébként tényleg jó úton haladsz! Azt tanácsolom vegyél róla tudomást, és haladj szépen tovább az utadon!
Kata

Jó helyen vagy!
2009. aug. 11. kedd 19:20
/Bemutatkozás és köszönet/

Szia!

Szeretettel üdvözöllek köztünk!
Szerintem mindnyájan így kezdtük ahogy Te! Tenni kellett valamit, mert az az állapot már nem mehetett tovább ami volt.... És akkor ott volt a kérdés: Mit? Hol kezdjem?
Most jó helyen vagy! Én azt javaslom Neked, hogy kezd el Sanyi meditációs tanfolyamait. Ha jól tudom ősszel indít kezdőknek tanfolyamot, de ha jól megy a meditáció akkor talán csatlakozhatsz a haladó csoporthoz is. Egyből nem lesz személytelen ez a "net", hiszen rendszerességgel találkozhatsz olyan emberekkel akik hasonlóképp gondolkodnak és elindultak az önvaló útján.
Üdvözlettel : Kata

A szeretet megnyilvánulása
2009. aug. 03. hétfő 11:27
/A zene és a spiritualitás/

Nagyon megható! Fogadjátok szeretettel!