Borbély Anita teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Borbély Anita teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
álmodozni?
2009. ápr. 14. kedd 11:00
/58 évesen akarjak-e még családot ?/

Angijo

Kedves Holisztika!
Ne haragudj, szerintem reálisnak reális, de nem véletlen, hogy 58 éves korodra nem lett. A választ Te magad adod meg: álmodozol róla... Az álmodozásnak semmi köze a legtöbb esetben az ember valódi életútjához. Persze nincs erre szabály, ítélkezni sem lehet. Mégis vannak általános jellemzők, pl a gyermekvállalásnak nem 58 évesen áll neki az ember. Meg hát mennyi idős hölgy kellenne ahhoz? Min 20 év korkülönbség... Én a két nagyobb lányomat 24 és 26 évesen szültem, a kicsit 36 évesen. Nekem az is nagy dilema volt, hogy 36 évesen nem vagyok-e öreg. Tudom, hogy most ez a divat, sokan ennyi idősen szülik az elsőt, de nincs tapasztalatuk, hogy mi is az a gyereknevelés. Csodálatos a gyermek és a legnagyobb tanító mestere a szülönek az biztos, de sok energia és felelősség is, jó esetben 20 évig...
Arra nem gondoltál, hogy esetleg 58 évesen egy korban is hozzád illő partnert keress, akinek valószínűleg van gyermeke és unokája is. Szerintem nagy öröm lenne az is. Ez csak egy vélemény, a választ te magad tudod.
Üdv
Anita

később
2009. ápr. 14. kedd 10:44
/Álomfejtés/

Angijo

Szia! Egy idő után majd kérhetsz segítséget a szeretteidtől, de majd akkor amikor te szeretnéd és azt "hívsz meg" akit te szertenél. Most is sok segítséget kapsz tőlük és veled vannak! Ezek a jelenségek is arra utalnak.
Üdv
Anita