Inyó teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Inyó teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Köszönöm nektek, ezeket a csodaszép írásokat! Meghatódtam.
2013. dec. 15. vasárnap 20:42
/A hála megélése/

Köszönöm nektek, ezeket a csodaszép írásokat! Meghatódtam.

Kedves Gábor! Szerintem, téves a mondatod, hogy "Mi emberek
2013. febr. 08. péntek 13:54
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Kedves Gábor!

Szerintem, téves a mondatod, hogy "Mi emberek gondoljuk", nem ezt csak te, meg lehet, hogy még néhány ember gondolja!
Én máris nem így gondoltam, ahogyan te leírtad.
Én nem az évek alatt mások céljait felvett életfeladatokra, az egóm szerinti teljesítményekre gondolok, mikor életcélt írok. Én ilyenkor a saját, lelkem szerinti célról és feladatról beszélek. Arról amit választottam még a leszületésem előtt, de elfelejtettem vagy előfordulhat, hogy valakinek nincs életfeladata?

Számomra ez a titok nyitja: "Tehát az a megoldás, hogy a lélek
2013. febr. 08. péntek 13:40
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Számomra ez a titok nyitja:
"Tehát az a megoldás, hogy a lélek legtisztább vágyáig kell leásni, kitisztítani azokat a téves elvárásokat, vágyakat, hiedelmeket, amiket a szülők, a környezet és az egó rakott be. Amik elfedik a valódi feladatot."-Katitól.

Köszi Kati! Miből gondolod, hogy az a vágyam, hogy Anya
2013. febr. 08. péntek 13:33
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Köszi Kati!
Miből gondolod, hogy az a vágyam, hogy Anya legyek?

Nem, azt nem is gondoltam, hogy hivatásbeli pótcselekvéseim legyenek. Mikor az életcélom keresem, akkor a hivatásomon túli, egész lényemet átfogó célra gondolok.

Te hogyan oldanád a belső látásomat blokkját?
Tény, hogy nem találok el a lelkemhez sem.:-(
Régóta nyúzom ezeket a problémáimat! Köszönöm a segítséget!

Engem is érdekel
2013. febr. 07. csütörtök 15:07
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Ez nekem is feladatom, én most Bach virágterápiás cseppet iszom erre a problémámra. Remélem, segít!
De kiváncsi vagyok a többiek tanácsára is!

Szerinted mikorra éred el a megvilágosodást?
2012. dec. 18. kedd 08:04
/10 spirituális úton terjedő betegség/
Újabb transzélmény
2012. okt. 25. csütörtök 20:24
/Kényszerítettek a leszületésre?!/

Sziasztok!
A táborban újra transzoltam!:-)
Kicsit megváltozott, illetve pontosodott a leszületés körüli élményem. Kiderült, hogy a szüleim hívó szava, szeretete, indított el a leszületés felé. Tudatlanul követtem ezt a hangot és szépen "alászálltam". Mikor anyukám hasában már a sejtek, szövetek kezdtek kialakulni, akkor tértem magamhoz és figyeltem fel, hogy a szövetek által kötődöm valamihez és nem tudok szabadulni. Ekkor kezdtem izgulni, hogy most mi van és mi lesz?!:-)
Tehát, a tudatlanságom a "lebegésem", hozott a Földre, emberi testbe. Akkor eszméltem, mikor már anyaggá váltam.
Az is letisztult előttem, hogy ez sem véletlenül történt így! A vállalásaim egyikeként, kellett így megszületnem és ezt megtapasztalnom.
Köszönöm a sok választ.
Van ehhez valami észrevételetek?

Szia Orsi! Szerintem, bátran menj bele ebbe a kapcsolatba! Ezt
2011. nov. 08. kedd 09:39
/Milyenek a mai 30-as 40-es pasik?/

Szia Orsi!

Szerintem, bátran menj bele ebbe a kapcsolatba!
Ezt azért merem állítani,mert azt mondod nagyon erős a lelki kapocs köztetek! Ha ilyen kapocs van, akkor az aggyal, erőszakosan lezárt dolog, csak elfojtás és megoldatlan feladatok halmazának szőnyeg alá söprése lenne! Menj bele ebbe a szerelembe és meglátod mi lesz, lehet, tényleg fel kell venned a kesztyűt, de az is lehet hogy elég ha csak egy erős döntésedre van szükség, hogy Te mellette állsz és ezt megérzi a férfi és ő is stabilabbá válik és nem is lesz kérdés számára, hogy csak te kellesz neki. A harmadik eshetőség, hogy te belemész mindenestől ő meg eliszkol! Többféle dolog történhet, de a lényeg, hogy Te éld meg az érzéseidet, vágyaidat és így gyorsan kiderül, hogy van-e hosszabb távon dolgotok egymással! Hajrá Orsi, szerintem ügyes vagy, menni fog!
puszi

Már a felismerés is nehéz
2011. júl. 23. szombat 11:43
/Szakmai tudásom/

Már többször tapasztaltam, hogy spirituálisan fejlett emberek, mennyire képesek megrekedni a fejlettségükben.
A fejlődésük során elérik, hogy viszonylag klasszul élik életüket, többnyire tudatosak, és egyszer csak rádöbbensünk, hogy jééé, a sokáig jó ütemben fejlődő emberke, már milyen régóta nem halad, álldogál és erősen őrzi a megszerzett tudását, "státuszát".
Ezen megrekedtség mögött is hasonló helyzet lehet, mint nálam a valaha megszerzett szakmai tudásomhoz való ragaszkodás! Megszerzünk valamit, abban fürdőzünk, fürdőzünk és észre sem vesszük, hogy kifogyott a bojlerből a víz és már nem folyik a kellemes érzést adó víz. Mi még mindig tartjuk a zuhanyrózsát a fejünk fölött és még mindig úgy teszünk, mintha fürdenénk. Nem vesszük észre a változást, (hisz olyan jó érzés a kellemes vízben fürdeni) ami kívülről történt és nem változunk belül sem.

Kedves Kriszti! Igyekszem válaszolni kérdésedre! Mikor
2011. júl. 19. kedd 23:31
/Milyenek a mai 30-as 40-es pasik?/

Kedves Kriszti!

Igyekszem válaszolni kérdésedre!
Mikor megismerkedtem a Szerelmemmel, akkor csak autodidakta módon ismerkedtem az tudatossággal, szerintem az önismeretet kifejezést éppen csak hallhattam. Előző életeimből és a "józan paraszti" eszemből táplálkoztam. Igyekeztem felismerni párkapcsolati mintáimat, félelmeimet... és minden kapcsolatból tanulni. Egyre pontosabban kirajzolódott, hogy mit szeretnék és mit nem. Sokszor átléptem éppen aktuális önmagamon, igyekeztem nem előítéletekkel, belső mintákkal szelektálni a pasikat. Szóval, tapasztaltam.
Ezt követően jött a Szerelem. Persze, a Férfinak volt barátnője mikor megismerkedtünk, de addigra már tudtam, hogy nem kell feltételeket, elvárásokat szabni a Férfinak. Ha akar és őszintén szeret, vágyik rám, (ezt szerettem volna megkapni), akkor ezt nem kényszerítéssel, feltételekkel, elvárásokkal fogom elérni. Neki kell, külső nyomás hatása nélkül, meghoznia a döntést!Úgyhogy én nem kértem, nem szabtam feltételeket!TÜRELEMMEL vártam!
Előző kapcsolataimban gyakorolhattam a türelmet, úgyhogy ebben az esetben a feszült türelem, nehezen viselhető vágyakozás érzését felváltotta az izgatott, élénk energiájú türelem és vidáman cikázó vágyakozás! Nem kínzó, hanem kellemes, serkentő TÜRELEMMÉ vált! Emlékszem, élveztem ezt az állapotot is! Amin én is meglepődtem akkor!:-)
Nem kellett sokáig várnom 1-2 hét és a párom meghozta a SZABAD, tudatos, önálló, külső nyomások nélküli Döntését! Tudtam, erre vágyom. A szabad, elvárások- , érzelmi zsarolások nélküli szeretetteljes, feltétlen szeretetkapcsolatra! Ezt adtam és ezt kaptam!
Miután megéltem ezt a kapcsolatot, tudtam ez nekem a legfontosabb! Olyat kaptam, amire vágytam: boldogságot, elfogadást, biztonságot, társat az életben! Ez mindent überelt! Vállaltam a kapcsolatot tűzön-vízen át! Az utunk során a tüzek lassan elaludtak, a vizek visszatértek medrükbe...és boldogan élnek, amíg meg nem halnak:-)

Kriszti, azt javaslom, döntsd el, hogy milyen kapcsolatot szeretnél?
- a szeretői viszony elég?
- folyamatos vágyakozásra vágysz?
- a férjeddel akarod a további életed élni? ezt ne tedd függővé egyéb párkapcsolataid alakulásától
- kiasajtolt szeretetre vágysz vagy IGAZ szeretetre?

Remélem, valamelyest válaszoltam kérdéseidre!
Szeretettel: Inyó