Anna Asemota teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Anna Asemota teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Saját szavaimmal
2010. jan. 31. vasárnap 19:27
/Mi az ezoterika?/

megfogalmazva, ha hiszel valamiben és azt teljes szívvel csinálod már jó és ezo. Ha egyensúlyban érzed magad ettől, és nem akarsz meggyőzni embereket, arról amiket nem is értenek.....az is az. Nem mindneki van olyan szinten, hogy érti amit mondasz vagy, amit én mondok....stb. Hagyni kell ébredezni őket, mint ahogy ezt mi is megtettük és tesszük is, vagyunk ahol vagyunk. Nem kell az egot átrakni spiri egoba.....sokan elcsúsznak ebbe az irányba, sajnos. Haladj az utadon, fejlődj és szeresd amit csinálsz. Szeresd az embereket még akkor is, ha ők nem viszonozzák, ha puffognak, hadakoznak. Nézd őket kívülről más szintről és már meg sem érintenek. Ha meg fáj dolgod van azzal az érzéssel...stb. Ha megértenek majd viszonozzák a szeretetet........vagy maradnak beleragadva az anyagba még dagonyázva. Meglátod sok ember le fog morzsolódni, ahogy fejlődsz és új emberek jönnek köréd. Akik tanítanak....kihívások ....stb tükör is magadról a fejlődésedről....mit hogyan oldasz meg már.....
Dióhéjban szerintem ez....

Félreérted
2010. jan. 31. vasárnap 19:10
/Mi az ezoterika?/

Kedves Tshabalala....húhhhh érdekes neved van)))
Az Isten ebben az értelemben nem a hívőséget a templomot jelenti. Régi, elavúlt megkopott lenyomatok. Látod benned is félreértést generált, mint bennem sokáig. Én már megértettem te is én is ő is Isten. Mind egy vagyunk. Ki minek nevezi felső énnek, univerzumnak, fénynek, istennek....ez ugyan az más nevekkel felcimkézve. Hidj magadban légy önmagad én is önmagam vagyok és ez így jó, itt és most. De ott a fényben a megvilágosodott rezgésben, amire törekszünk mindenki egy már. Szeretet és fény.
Ez nem vallás és nem a régi lejáratott formában.

Címkék....
2010. jan. 31. vasárnap 19:00
/Mi az ezoterika?/

Osztom a véleményed csaesz! Nem kell címkézni mindent az ezoterika vagy spiri nevekkel. A ló trágyázást is lehet spirin csinálni és egy akármilyen ezo suliban is akárhányas szinten, lehet ott lenni évekig .....de minek is??? Ez fejlettség kérédse, hogy hol tartasz még vagy már. Érezni, ráérezni kell. Tanúlni csak az alapot lehet pl: hány csakránk van meg ilyenek.....info.
Manapság kicsit divat is lett ez az egész ezo téma. Hírtelen sok lett a tanító, a mester, a sulik. Az ezo piac nagyon kevert finoman fogalmazva. Néha olyan hírdetéseket olvasok röhögnöm kell. De azt mondják, amíg van lókaka a veréb is megél....
A nagy tanítók mindig csendesek voltak, mégis köréjük gyűltek az emberek, mert vonzásuk, kisugárzásuk volt. Ha igazán vágysz valamire úgy is odavisz az élet, vagy eléd hozza.....mert megteremted magadnak......címkék nélkül is. Így találod meg a megfelelő iskolát, mestert is.....a szintednek valót. Ha meg nincs ott a helyed, úgy is eljössz. Velem is megtörtént ez jó párszor. Két éve a helyemen vagyok.

válasz
2010. jan. 31. vasárnap 18:27
/Szennyezett Terület/

Szia!

Rauli a párom neve és klassz név....ennyi

Szerintem......
2010. jan. 31. vasárnap 18:23
/Mi az ezoterika?/

Sziasztok Skorpió és Kavics!

Skorpió jó úton halad és hisz abban, amit csinál dolgozik magán és ez nagyon klassz, de lehet sok évig is eltarthat A célod a megvilágosodás. Ez hosszú út és vannak szerintem rövidebb körök, amiket futhatsz ez ügyben, ami közelebb vihet. Szerintem jó egy mester is, aki elindít, akihez fordúlhatsz, megbeszélítek miket élsz át....stb. Az embernek először magát kell rendbe raknia és ballanszba billnteni, amikor már nem, vagy alig tudnak kibillenteni az élet tőrténései. Elfogadsz, kiüresedsz és hagyod, hogy az energia, a fény átmenjen rajtad. Amikor kívülről tudsz látni már dolgokat amire régen bepöccentél, vagy belementél a kis egos játékokba......ha hagytad magad. Nehéz ezekről beszélni, ezt át kell élni. Két év alatt nagyon sok történt velem és sokat is dolgoztam magamon, amikor "véletlenül" találkoztam azokkal az emberekkel, akikkel közös lett az utunk. Mestereim által, sikerült megtapasztalni percekre mi is a kollektív a közös, a Fény a megvilágosodás....vagy ki minek hívja. Ott nincs para, nincs semmi gondolat és negatív játszmák, vélemémyek, ítélet.....csak szeretet, fény, biztonság és lebegés....csodálatos érzés ott lenni. Ez az energia átjár és a rezgésed megemelkedik, átadhatod másoknak.
Sok lemondással és egyebekkel jár az út, mert folyamatosan az egódat építed le, tudatosan.
Kavics ne irigykedj, az negatív energia. Inkább fejlődj te is, dolgozz magadon.

Namaste:
Anna

Meghívó
2010. jan. 21. csütörtök 19:09
/Szennyezett Terület/

Szija!

Ha E. Tolle tanításain alapuló nyitás érdekelnek közelebbről gyere el hozzánk Jan. 30-31-én egy kétnapos találkozóra.
Több információt a www.vilagfia.hu oldalon találsz.
De ha kérédésed van a rauli@freemail.hu oldalon írj nekem.
Amennyiben jössz kérlek jelezd és hozz barátokat is, akiket érdekelhet ez a magas szintű energia átatás.

Namaste:
Anna