GINTLI MARIANNA teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

GINTLI MARIANNA teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
értem, és nem is vitatom a valóságtartalmát annak amit mondasz,
2009. dec. 04. péntek 18:20
/Betegségek lelki oka/

értem, és nem is vitatom a valóságtartalmát annak amit mondasz, csak ezzel meg az a problémám, hogy szerintem az emberek 75 % boltban vagy drogériában kapható samponnal mos hajat, mégsem hullik a haja. Ebből arra következtetek, hogy a sampon lecserélése mégis csak fél megoldás lenne...próbáltam már ilyesmit , méreg drága volt és sem a hajhullást sem a korpát nem szüntette meg. Köszönöm , hogy válaszoltál , minden esetre azért ezek érdekes dolgok!!!!

hajhullás
2009. dec. 04. péntek 10:48
/Betegségek lelki oka/

Sziasztok,
Valaki tudna nekem segíteni hajhullás ügyben??? A testi része teljesen körbejárva, fogak rendben, gyulladás nincs, vashiány sincs...mindig előjön , egy évig hullik, aztán renben van, aztán megint hullik...volt olyan, hogy hajmosás után egyesével számoltam mennyi hullott ki...általában igyekszem nem görcsölni, de komolyan attól félek, hogy kopasz leszek ( meg kihullanak a fogaim ))) Azt is tudom, hogy ezekkel a gondolatokkal akár meg is teremthetem a dolgot, szóval nem arra lennék kíváncsi, hogy " ne gondolj rá", mert amúgy is azért alakult ki, mert tényleg hullik a hajam. Nézegettem betegséges könyveket, hogy mi lehet az oka, de mindegyik kicsit mást mond...olyanok ezek, mint az álomfejtő könyvek...bár talán pont azért mert mi sem vagyunk egyformák és minden eset a maga nemében kicsit más. Szóval ha valaki tud valamit mondani, azért nagyon hálás lennék!
köszönöm

szerintem ez nem az állatok "bosszúja"
2009. dec. 04. péntek 10:15
/Mexikói sertésinfluenza - Mi a lelki oka?/

Kedves Mindenki,
Szerintem ez egyáltalán nem az állatok bosszúja! Miért lenne az egész testfelépítésünk ( emésztőrendszer, fogak ) vegyes táplálkozásra megteremtve, ha egyszer nem szabadna húst fogyasztanunk. Ezen kívűl már egy csomószor bebizonyították, hogy bizonyos "dolgokra" az állati eredetű ételekből is szükségünk van...( az ősember miért nem kapott mammutkórt? ) Másrészt akkor a növények is lázadhatnának, ugyanis sok ember szerint ők is érző lények és lelkük van...akkor meg miért kéne őket másképp kezelni ebből a szempontból, mint az állatokat. Valamint még egy észrevétel a bosszúhoz...kisiskolás korunk óta tanuljuk környezetből, hogy létezik tápláléklánc...minden faj csemegéül szolgál valamely állatnak...nem azért eszem meg az állatot mert én különbb vagyok nála, hanem azért mert éhes vagyok, van fogam és már ősidők óta táplálék a hús. Azzal egyet értek, hogy nem kéne kínozni az állatokat.
A másik dolog, hogy akár más "gonosz " emberek által, akár fentről "jött" a vírus, akkor is Isten akarata, mert valamit meg kell tanulnunk ebből, illetve valamivel rászolgáltunk az ilyen irányú tapasztalatok megszerzésére. Én inkább arra gondolok, hogy azért "állatos" vírusokat kapunk, mert mi magunk is lassan állatok leszünk. ilyen formán nem állatról emberre, hanem állatról állatra terjed még mindig...Semmi esetre sem szabad csodálkozni ezeken a dolgokon, hisz minden lázad, mocorog, készülődik....2012...és igen, a mi feladatunk, hogy próbáljunk emberek maradni, és szeretet lakjon a szívűnkben, és ezt terjeszteni kell, hogy közös erővel megmentsük a Földet...
TErmészetesen én is emberből vagyok és néha rámtör a félsz, hogy mi lesz ha...de sem meditációval, sem sehogy nem is megyek tovább a gondolataimban...minden úgy lesz ahogy lennie kell, ha nekem el kell mennem ezzel a vírussal, akkor akár oltatok, akár nem, megyek haza(?), ha meg még van dolgom itt , akkor úgy is maradok.
Az Ég óvjon meg benneteket és családotokat!
további szép napot
Jégcsapretek