Bogicsek teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Bogicsek teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
DM = Direct Marketing
2009. nov. 17. kedd 12:58
/Hallott már valaki Marcos von Ringről?/

ezzel szokták jelölni az ilyen fajta megkereséseket. Sajnos ehhez elég az, ha egyszer egy csomagküldő szolgálatot igénybe vettél, vagy valahol a neten megadtad a címedet. onnantól kezdve le sem lehet az ilyeneket vakarni.
egy megoldás van, széttép és kuka. és nem szabad foglalkozni többet vele, mert akkor még több jön belőle.
egy időben én is rengeteg ilyet kaptam. eleinte bosszankodtam, aztán később nevettem rajta, végül már kibontás nélkül a kukába került. kb fél év alatt leküzdöttem, hogy csak azoktól kapok, akikről tudom, hogy én adtam meg a címem.

és aki szingli
2009. nov. 17. kedd 09:12
/Önkielégítés/

és mi van azokkal a lányokkal vagy fiúkkal, akik éppen szinglik. mert azért vagyunk így néhányan, viszont a testi kielégülésre azért azt gondolom, hogy szükségünk van. Miért fosszuk meg magunkat az örömtől csak azért, mert éppen nincs mellettünk egy pár, aki ezt megtenné? ezzel is bűnt követünk el? nem helyettesíti a valódi szexuális kapcsolatot, de egy időre helyrerakja az embert:-)

és ugye szeresd és fogadd el magad. ez is az önszeretet egyik eszköze. Talán ..

Visszaemlékezve
2009. aug. 05. szerda 09:59
/Meditáció gyakorlás/

Sziasztok,

bár már náhány hét eltelt a júniusi meditációs gyakorlás óta, de még élénken él az emlékeimben. Főleg az a pillanat, amikor elindultam haza. na nem azért, mert vártam már, hogy mikor lesz vége, és hazamehessek. nem. visszatér az a hangulat, ahogyan kiléptem a kapun, és a napsütésben - vicces, hogy egész nap szakadt az eső, és addigra verőfényes napsütéssé változott - szinte a föld felett suhantam. mert ez nem gyaloglás, nem sétálás volt, hanem lebegés, eufória. a szinek sokkal erőteljesebbek voltak, a zajok sokkal hangosabbak, a szagok, illatok erőteljesebbek. leírhatatlan érzés volt. ezt korábban soha nem éltem át.

boldog voltam akkor, és boldog vagyok most.

az ilyen programok után mindig megkönnyebbülést érzek. a lelkem egyre több elfojtott problémát, fájdalmat dob le magáról. és ez nagyon jó. egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy minden elfojtás a felszínre kerüljön, hogy el tudjam engedni.

a "pénz meditáció" nem nagyon kötött le. szerencsére ezen a téren nincsenek gondjaim. tudom, hogy mindig annyi pénzem lesz, van, amennyi kell ahhoz a színvonalhoz, amiben élek. nem mondom, hogy nem szeretném megnyerni a lottó ötöst, vagy a lottó hatost, de még késztetést sem érzek rá, hogy lottószelvényt vegyek. azért azt is tudom, hogy ez a dologo azért nem "izgat" annyira, mert nem ez a legfontosabb az életemben. vallom, a pénz nem boldogít, mert sem szeretetet, sem boldogságot, sem egészséget nem lehet megvenni rajta. egy szükséges eszköz, ennyi.

ami igazán fontos az életemben az a szerelem, a párkapcsolat. azzal nem jutok dűlőre. és azért nem, mert meditációban sem tudom az érzéseimet belevinni. merthogy nem igazán tudom, hogy milyen érzés az, amikor valaki odabújik hozzám, milyen érzés, amikor azt mondja szeretlek és viszont. hát, ezen kell dolgoznom de nagyon. és ezen a gyakorló napon kaptam ehhez segítséget méghozzá sokat. nem állítanám, hogy már tudom milyenek ezek az érzések, de közelebb vagyok hozzá, mint eddig voltam. sőt, az egyik este meditáltam, és a belső mesterem arra a kérdésemre, hogy mit tegyek még, hogy a párkapcsolatom kialakuljon, azt mondta: már készen állsz rá. Mi ez, ha nem siker!!!!!!!!!:-) Nos, igen, készen állok rá.

Köszönöm neked Sanyi, hogy ismét nagyot alkottál:-) köszönöm a gyakorlatokat, és a tapasztalataidat, amiket megosztottál velünk.

szép napot mindenkinek

Bogi

egy hónappal a tréning után
2009. máj.. 13. szerda 15:43
/Köszönet/

Sziasztok,

próbáltam lemérni magamon, hogy mekkora változáson megyek át a tréning óta. Drámaian változom, és a jó irányba. Többeknek is gondolom, a problémája ugyanaz volt, mint nekem, az önszeretet hiánya. Az első napon az első meditáció után már kezdtem erre rájönni, amikor a meditációban megkérdeztem önmagamtól, hogy ki vagyok én, és erre az a válasz jött, hogy egy nő, aki arra vágyik, hogy viszont szeressék. és akkor a következő belső válaszom, szabadítsd fel magad. és az aznapi utolsó meditációból derült ki számomra teljes valójában, hogy ja, hát nem szeretem magam, viszont én mindenkit szeretek, és én is kívülről vártam azt, hogy szeressenek.
Ha már így van, akkor elkezdem szeretni magam. Egy hónap elteltével örömmel jelentem, hogy már nagyon szeretem, és elfogadom magam, és már nem kell bújkálnom (eddig sem kellett volna:-)) a világ elől. Tegnap volt a kiteljesedés, amikor minden második kolléganőm megjegyezte, hogy milyen csinos vagyok, és sugárzom. EZT TESZI AZ ÖNSZERETET:-)!!!!!!!!!
Mert azt hozzá kell tennem, hogy nem elég, hogy sugárzom, de rengeteget fogytam is:-)) mellékhatás;-))

És bátran hírdetem, hogy miért van ez az egész változás velem!!!

magán a tanfolyamon nagyon sok mindenre rájöttem. és azóta is nagyon sok problémát fel tudtam dolgozni. Rengeteget segít számomra ahhoz, hogy minden rendben legyen a világomban.

Szóval, még most is köszönöm Neked Sanyi, hogy segítettél meglátni a belső énemet, és a problémáját, és eszközt adtál a kezembe, hogy változtassak magamon. Nagyon hálás vagyok érte.

mikor lesznek az ottani meditációk elérhetők?

nagy ölelés és pusszantás mindannyiótoknak
legyen szép napotok

Bogi