Szöllősi Zoli teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Szöllősi Zoli teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Az utóbbi két - három komolyabb párkapcsolatomat mind
2015. okt. 15. csütörtök 22:41
/Új párkapcsolat bevonzása - tanfolyam /

Az utóbbi két - három komolyabb párkapcsolatomat mind bevonzással valósítottam meg.
Sőt egy - két nem komolyat is.... :-)

A „halál csókja” élmény részlet
2014. ápr. 09. szerda 21:47
/Halál tudatosítása - elvonulás/

„...a talpamtól felfele áramolva jött az érzés, mint egy lávafolyam lassan kúszott feljebb és feljebb, rákérdeztem, mi vagy te? A válasz azonnal jött, olyan formában, amire nem így számítottam: egy érzésben, ami abban nyilvánult meg, hogy a lelkem a korona csakrámon át az univerzum fele áradt mintha húznák is. Hát elhagysz? Igen. Menj akkor gondoltam. A lávafolyam pedig jön utána, megszorítja szívem és bumm jön a „csók”: a halál mindig itt van velünk akár az élet, a lelkünk. Csak a személyiségünk nem akarja látni, érezni… a belénk égett, égetett sztereotípiák elhomályosítják a valóságot… pedig tényleg bennünk van minden„

A gasztronómia élmények, kirándulások tovább segítették az elmélyülést belső világunk felé. A növénytani élmények pedig rámutattak, hogy milyen egyszerűen és nagyszerűen lehet a hétköznapi életben is alkalmazni a körülöttünk lévő növényeket egyszerű teához, salátához, ízesítéshez.

Szuper jó volt a tábor Veletek!

Beérett információ a letöltős gyakorlatot követően
2010. márc. 17. szerda 14:44
/Önismereti tábor, Szentbékkálla/

Sziasztok!

Mint ahogy arra biztos emlékeztek a tábor harmadik napján információ letöltés gyakorlatot végeztünk a mindentudás halmazából azaz az Akashából. Szeretném most megosztani veletek a gyakorlat eredményének első megnyilvánulását, tapasztalatát a való életben.

A gyakorlat során belső érzésektől vezérelve a kötödések elengedéséhez szükséges információs halmazt töltöttem le. A gyakorlat alatt és azt követően azt észleltem, hogy az adatok megfelelő helyekre töltődnek be, a hiányos részeimet töltik ki.

Aztán eljött a mai nap és magával ragadott egy gondolatmenet: (holott eddig nem is nagyon foglalkoztam az akkor történtekkel).

„Megmondom apunak és anyunak is, ne várják tőlem azt, hogy feleség jelöltet mutassak be magam mellett minél hamarabb, mert már erre lenne szükségem”. Ekkor elcsíptem az egóm.

„Mért is a szüleim felől érzem ezt? Hiszen bennem van az ezzel kapcsolatos bizonytalanság, ők csak azt tükrözik vissza, hogy ezen a területen nem vagyok a helyemen”.

A válasz szinte azonnal megjött: én ragaszkodom ehhez a képhez, a tökéletes párkapcsolathoz, csak akkor fogok gyerekeket vállalni, csak akkor engedem meg magamnak a teljes odaadó szeretetet, csak akkor fogom felvállalni a párkapcsolatot, sőt felelősséget vállalni, csak akkor, csak akkor stb…, ha megtalálom az ideám a tökéletes társat. Majd felismertem, hogy ez butaság, hiszen közben elzárom magam mindattól, amit addig élhetek át, amit addig adhat(nak) a párkacsolat(ok).

A felismerés pillanatában átjárt egy érzés engedjem el a harcot a folyamatos tökéletes társ kereséséhez. Ebben az állapotban egyszerűen láttam, éreztem az összefüggéseket az életem ezen területéről alkotott képéről. Olyan tiszta volt a felismerés arról, hogy mennyi mindentől elzárom magam, ha nem engedem meg magamnak azokat az élményeket (ebbe beleértve a pozitív és negatívokat is) amit akkor élhetek át, amikor kinyílok egy adott társ felé, hogy ELENGEDTEM az addig alkotott képhez való ragaszkodásom! Ezt követően egy könnyed felszabadult érzés járt át, ami attól kezdve is tart. Nincs már azaz erős belső feszítés, ami rágörcsöltet a hamis kép beteljesítésére. Egyszerűen megengedtem magamnak, hogy történjenek úgy a dolgok, ahogy annak helye van.

A fentiekkel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy ez az elengedés nem azt jelenti, hogy nem törekszem a tökéletes társ megtalálására, csak addig, míg oda eljutok nem zárom el magam attól, hogy oda eljuthassak. Azaz fontos a cél, de az út adja meg azt, hogy oda megérkezhessek.

Zoli

víz víz tiszta víz
2009. okt. 14. szerda 16:06
/Nikken házi víztisztító készülék/

Lassan két éve már, hogy én is ilyen a készülékkel tisztított vizet iszom. Rövid idő alatt rászoktam... és nemcsak én hanem a növényeim is...

A Pí víz huzamosabb és rendszeres fogyasztását követően azt vettem észre, hogy kiegyensúlyozottabb a vízháztartásom, a bőrszárazzságom szinte teljesen megszűnt. Másik érdekes jelenség volt, hogy egyre kevesebb üdítőt ittam, azt éreztem nincs szükségem már azokra. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogyasztok üdítőt, de sokkal sokkal kevesebbet.

Döbbenet volt az a felfedezés mikor csapvizet ittam helyette, hát annak mindene van, csak a tiszta vízhez nem sok köze. Ekkor értettem meg mit jelent, hogy a víznek van energiája, töltöttsége, ereje. Egyszerűen szeretem.

A növényeim, pedig turbó fokozatra kapcsoltak, intenzívebben fejlődnek, dúsabbak, zöldebbek, láthatóan élnek!

Asszta...
2009. aug. 27. csütörtök 21:28
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

Ez igen Edit nagyon jól átlátod ezt a helyzetet! Ahogy olvastam teljesen éreztem rajta a hitedet! :-)

Hogyne lehetne
2009. aug. 18. kedd 22:26
/Spirituális nők párválasztási szokásai /

nekem pedig a mákosra lenne szükségem... ;-)

Indián Sámán
2009. júl. 15. szerda 09:40
/Mi a szerelem?/

Régebben egy kérdésemre egy Indián sámán a következő választ adta:

Tedd azt, amit jónak gondolsz!

;-)

Hááát...
2009. júl. 14. kedd 18:38
/Mi a szerelem?/

Azt gondolom vannak itt a fórumozók között olyanok többen, akik értik skorpió mondandója magját... ;-)

"...: Amfora"
2009. júl. 14. kedd 18:08
/Mi a szerelem?/

Skorpió: Mellbevágó volt olvasni soraid. Gondolataid nagy részével egyetértek!

Önmagunk meglepetése Sanyi szülinapi ajándéka
2009. febr. 03. kedd 23:29
/Születésnapi ajándék/

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már régebb óta hallgathatom és gyakorolhatom a Sirály elfogadás és szeretet csomagját. S csak azt tudom mondani, hogy mindig tudjuk ilyen ajándékkal meglepni önmagunkat!

Az önelfogadás önszeretet, és a szívnyitás gyakorlatai különösen nagy hatással vannak rám. Összességében pedig mindegyik téma új színt ad az eddig rutinból élt életünknek.

Ajánlom mindenkinek ezt a Sirály csomagot, aki fel szeretné fedezni lelkének és életének rejtelmeit.