admin-onmegvalositas teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

admin-onmegvalositas teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Kapcsolat
2012. aug. 03. péntek 12:19
/Önértékelésem és a jóni masszázs/

Kedves Masszőr!

Ha Viki eddig nem válaszolt, akkor hiába írsz újabb hozzászólásokat, azt sem fogja látni, olvasni.
Viszont ha a szerző nevére kattintva egy adatlapra érkezel, az azt jelenti, hogy egy bejelentkezett felhasználóról van szó, akinek a regisztráció után feltehetően tudsz üzenetet írni.

A bal oldali navigációs menübe tettem egy "Napi kedvenc" linket,
2011. júl. 30. szombat 14:28
/Technikai segítség/

A bal oldali navigációs menübe tettem egy "Napi kedvenc" linket, az mindig új Kedvenc hozzászólást dob.

Tehát mindenki a saját Kedvencnek bejelölt hozzászólásaiból
2011. júl. 29. péntek 22:48
/Technikai segítség/

Tehát mindenki a saját Kedvencnek bejelölt hozzászólásaiból kapna véletlenszerűen egyet?

Megírtam a Fórumszabályzatot
2011. júl. 17. vasárnap 19:59
/Konfliktuskezelés/

Szervusztok!

Megírtam a Fórumszabályzatot, ami így leváltotta a korábbi Moderálás szabályokat.
Kérlek Titeket, olvassátok el és igyekezzetek betartani!

Köszönöm!

Ha esetleg úgy gondolod, hogy semmi szükség a
2011. jún. 12. vasárnap 13:10
/Konfliktuskezelés/

Ha esetleg úgy gondolod, hogy semmi szükség a konfliktuskezelésre, hiszen a veszekedések az életünk részei és ezért ezen a weboldalon is megengedhető ez a stílus, akkor ezen véleményedet itt fejtsd ki, hogy megvitassuk!
Köszönöm!

Sajnálom, nem sikerült.
2011. ápr. 04. hétfő 22:57
/Önmegvalósítás.hu/

Sajnálom, nem sikerült.

Részben megértem az érveit, másrészt pedig elképedek!
2011. ápr. 02. szombat 00:19
/Önmegvalósítás.hu/

Kedves Violetta!

Részben megértem az érveit, másrészt pedig elképedek!
Természetesen joga van megvédeni magát és dolgait, de a stílusra Önnek és az Önöket kritizálóknak is figyelniük kell! Sem Önt, sem másokat nem mentesít a felelősség alól az, hogy a másik kezdte a mocskolódást. Asszem abban egyetértünk, hogy ez óvodás szintű felelősség hárítás. Ha Ön ugyanabban a stílusban válaszol, vagy még rá is keményít, akkor lesüllyedt arra a szintre, amelyikről amellett elítélően szól.
Megértem, hogy nem Ön kezdte, de azzal, hogy belement, ugyanúgy részesévé vált eme alacsony szintű vagdalkozásnak, miközben Önmagát szellemileg érettebbnek tartja.
Legközelebb legyen szíves felém jelezni, ha valaki sértegeti Önt, vagy párját és én majd intézkedem!

"De bizonyára akkor azon sem fognak csodálkozni, ha ennek az Önök személyeskedésének, diszkriminációjának, más oldalakon, fórumokon visszhangja lesz."
Ezzel kellően leminősítette magát, sajnálom.

Természetesen nem kívánom diszkriminatívan kezelni a bejegyzéseit, a fórumra bárki írhat az önismeret és spiritualitás témájában. A hozzászólások és a pontozás viszont azt jelzi, hogy olvasóink nem rajonganak Kozma Úr bemásolt anyagaiért, ezért is javasoltam, hogy esetleg máshova töltse fel azokat, és ide csak a linkeket helyezze el. De a döntés az Öné.

E. néven említését pedig továbbra sem tartom helyesnek, ezért kérem, hogy a jövőben ne kerüljön fel az oldalra a neve, még mások okulása, segítése okán sem! Remélem egyszer majd megérti, hogy miért.

Köszönöm!

Kedves Violetta! A fentebbi ügy kapcsán átnéztem az eddig
2011. ápr. 01. péntek 13:19
/Önmegvalósítás.hu/

Kedves Violetta!

A fentebbi ügy kapcsán átnéztem az eddig feltöltött blogbejegyzéseit és szomorúan tapasztaltam, hogy arra használja a weboldalt, hogy Kozma Úr anyagait reklámozza.
Egyrészt, cikkek beküldésére a cikk tartalomtípus használandó. Másrészt, ha reklámozni szeretné Kozma Urat, akkor annak legyen elég az, hogy feltöltötte adatait a Szakemberek közé, programjait a Programokhoz.
Ha Kozma Úr összes írását szeretné megismertetni oldalunk olvasóival, akkor azt ne a blogbejegyzéseken keresztül tegye, hanem például készítse belőle pdf-et és azt linkelje be a Szakember adatlapjához, vagy használja ezt: http://www.scribd.com

Ha egy-egy téma kapcsán Kozma Úr könyvéből szeretne idézni (egy rövidebb részt!!), az természetesen elfogadható, de kérem ne vigye ezt se túlzásba!

Valamint megkérném arra, hogy hozzászólásaiban tartózkodjon mások megbántásától, fricskázásától. Okkal szólnak Önre, nem visszavágni, hanem elgondolkodni kellene rajta!

Bejegyzéseiből töröltem azokat, amelyeket nemkívánatosnak tartottam, kérem fogadja el döntésemet!
Köszönöm!

Személyiségi jogok
2011. ápr. 01. péntek 13:00
/Önmegvalósítás.hu/

Kedves Violetta!

Átolvastam a legutóbbi blogbejegyzést és én is arra jutottam, hogy más életét ilyen módon kitálalni, nem csak illetlenség, primitívség, hanem törvénybe ütköző is.

Hadd emlékeztessem oldalunk Ön által is elfogadott jogi nyilatkozatára:

"Olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek megsértik, visszaélnek vagy megszegik bármely más fél szellemi alkotáshoz, nyilvánossághoz, magánélethez fűződő vagy egyéb más tulajdonosi jogát; "

"A felhasználó az onmegvalositas.hu weboldal használatával és a regisztrációjával a fentebbieket elfogadja, betartja és másokkal is betartatja. "

http://onmegvalositas.hu/adatvedelem

Ha mindezt név nélkül, vagy álneveket használva teszi, akkor mintegy esettanulmányként olvashattuk volna írását (illetve a Kozma úr írását), de így bizony megértem, hogy a többiek kedélyét is felborzolta.
Emiatt úgy döntöttem, hogy törlöm az írást és kérem, legközelebb vegye figyelembe a személyiségi jogokra vonatkozó törvényi előírást!

Köszönöm!

Nem értem, hogy ilyenkor miért a smiley-t kell címnek tenni?
2011. febr. 14. hétfő 11:13
/Álomfejtés/

Nem értem, hogy ilyenkor miért a smiley-t kell címnek tenni?
Nem szebb lenne a "Nagyon szépen köszönöm"-mel?