Vajon érdemes egy olyan kapcsolatban élni, amiben a páromat csak kedvelem? | Önmegvalósítás.hu

Vajon érdemes egy olyan kapcsolatban élni, amiben a páromat csak kedvelem?

2008. augusztus 30. szombat, 16:06 | Látogató

Azt hiszem nem jól irányítom az életem, mert még mindig nem vagyok biztos abban, hogy jól döntöttem a párommal kapcsolatban...

Inyó képe
Én nem tenném!
2008. szeptember 02. kedd, 22:56 | Inyó

Én nem lennék olyan pasival párkapcsolatban, akit csak kedvelek!

Párkapcsolaton kívül is lehetek olyan emberekkel, akit csak kedvelek! Ha szeretem magam, akkor csak olyanokkal vagyok, akiket kedvelek!:-)

A párkapcsolat, szerintem, "arra való", hogy az intimitást, a szenvedélyt, szexualitást megadja. A szeretkezés testi-lelki egybeolvadását sehonnan máshonnan nem kaphatjuk meg, csak egy mély párkapcsolati viszonyban!

Neked lehet, hogy jó, ha olyan partnerrel vagy, akit "csak" kedvelsz, mert még csak erre vágysz, erre mersz vágyni?!

Nem mered, nem hiszed, hogy te egy szenvedélyes, mindent elsöprő, mély, intim párkapcsolatban élhetsz!?

Szinte rabnak érzem magam mellette
2008. szeptember 03. szerda, 7:28 | veronica (útkereső)   Előzmény

Lehet hogy nagyképűen hangzik, de néha azt érzem- és mostanában egyre gyakrabban,- hogy ő nem elég jó nekem...és talán azért vagyok még mindig vele, mert annyira ragaszkodik ...mondhatnám úgy is hogy tapad.

Hiába mondja, az kevés, nem biztos hogy valójában szeret, és azt érzem hogy csak kötődni akar valakihez. Nagyon ragaszkodó típus, én viszont szeretem a szabadságot és nem szeretem ha valaki a nyakamon lóg.

Érdekes, a pasik többsége olyan mint én és a nők többsége olyan mint a pasim...
Sajnos ebből a körből nehéz kilépnem, annak ellenére, hogy sokszor gondolkodtam a szakításon, mert szinte rabnak érzem magam mellette.
Mondtam már neki, hogy mi nem tetszik, de sajnos nem változott semmi...
nekem nem csak arról szól a párkapcsolat hogy intimitás, szeretkezés meg ilyesmi. Talán nincs már ilyen 'igényem' mert nem nyújt semmit, ami miatt erre vágynék.

Számomra nagyon fontos, hogy tudjuk egymást tanítani, lelkileg szellemileg nyújtani egymásnak valami pluszt. Ő erre nem képes...
Zavar hogy ő szakmunkás én meg fősulis vagyok..mondjuk ezzel nem lenne baj, csak nem látom benne az elhatározást, hogy fentebb lép egy lépcsőfokot.

Tudom hogy nem lehet megváltoztatni egy embert, nem is szeretném, de ha ígér, akkor ne a levegőbe beszéljen...

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Változunk, de nem egyformán.
2008. szeptember 03. szerda, 9:23 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Azt hiszem nem a tapadásával van itt a baj, hiszen ha szerelmes lennél belé, akkor pontosan arra vágynál!

A párkapcsolatok nagy része abba megy tönkre, hogy áthidalhatatlanná válik a két fél közötti szellemi-spirituális különbség. Ez évek alatt ígyis-úgyis bekövetkezik, hiszen változunk, de nem egyformán!
Az egyik szinte mindig gyorsabban fejlődik, így a másik lemarad, aztán jönnek az önmarcangoló évek, hogy nem lehetek Vele olyan szemét, hogy elhagyom emiatt! Ráadásul szeret - legalábbis azt mondja!

Szerintem ha megérted és elfogadod ezt a változást, a különbséget köztetek, azzal mindkettőtökkel jót teszel! Mindenki megtalálhatja azt a párját, akit spirituálisan és szellemileg is társának érez, kiegészítik egymást.

Egyetértek Inyóval, hogy egy párkapcsolat fő hajtóereje a nemiség - intimitás kellene hogy legyen! Minden mást megkaphatunk a többi emberi kapcsolatból: barátság, spirituális kapcsolat, Tanító-Tanítvány kapcsolat, haverok, rokonság, hobby kapcsolatok, munkatársak...

Ha Téged a szexualitás nem hoz lázba, nem érzed, hogy szeret és szellemileg sem kielégítő a kapcsolatotok, akkor mi az, ami még működik a kapcsolatotokban??

Csak sajnálatból vagy Vele? És magadat nem sajnálod? Ki a fontosabb számodra: Te vagy Ő?

Adok még időt, hogy változzanak a dolgok...
2008. szeptember 11. csütörtök, 13:57 | veronica (útkereső)   Előzmény

Azt hiszem hogy nehéz lenne megmondanom hogy mi működik a kapcsolatunkban. Az elején még minden rendben volt. Aztán elkezdett féltékenykedni. Ha rákérdeztem, az volt a válasza, azért mert mindig csalódnia kellett: megcsalták.
De szerintem ez nem azt jelenti hogy engem is ellenőriznie kell, hogy hova megyek, kivel, mikor. És ha megtagadom a választ, mert belefáradtam a kérdezősködéseibe, akkor jönnek a feltételezések, hogy biztosan pasiztam...
Talán ez a harc változtatott meg.. és az hogy szerelmes lett.
Míg ismerkedési szakaszban voltunk, és nem kellett hallgatnom hogy 'nagyon szeretlek', 'élek-halok érted', 'nem tudok nélküled élni' -mely egyre nyomasztóbbá vált, mivel más témáról nem tud beszélni,-nagyon jól elvoltunk.
Aztán azt gondolta hogy célravezetőbb, ha mással próbálkozik: ' Kimegyek katonaként Afganisztánba és lelövetem magam, ha te nem leszel nekem.' - ezt zsarolásnak ítéltem.
És itt szakadt meg a szál.Nem mond ilyet- vagyis nem olyan gyakran.- javult a helyzet. De nem tudná visszahozni a régi kapcsolatunkat.
Azért vagyok még vele, mert bízom abban, hogy jobb lesz.Nagyjából ismerem magam.Nehezen ismerkedem, és ha mégis, akkor is kevés emberrel.Nem szeretem a felszínes kapcsolatokat.A barátnőmmel is 4 év után jutottam el olyan szintre, hogy például ha rá gondolok, negyed órán belül megcsörget a telefonon. :)
Ismerjük egymás gondolatát.Szeretjük egymás társaságát.És azt hiszem nekem több idő kell, míg egy ilyen jól működő kapcsolatot ki tudok alakítani.Persze egy olyan emberrel, aki szintén fogékony rá.
Mivel még csak 6 hónapja ismerjük egymást Vele, ezért adok még időt, hogy változzanak a dolgok...
Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok múlik azon, mennyire vagyok elfogadó vele, mert gyakorlatilag az én ítéleteimen áll vagy bukik minden...mondhatnám, én hordom a nadrágot......

Kedves Veronika, Helyzeted ismerős nekem, én is egy ilyen
2009. február 23. hétfő, 16:37 | Névtelenke (útkereső)   Előzmény

Kedves Veronika,
Helyzeted ismerős nekem, én is egy ilyen kapcsolatban voltam,az exbarátom bizonyos tulajdonságai nagyon irritáltak engem ( kb én is u.azokat kifogásoltam a pasimban. mint amiket Te is), 2 hónap múlva- miután nem tudtuk megoldani a problémákat-szakítottunk.
A legérdekesebb az, hogy ezután 2 héttel találkoztam egy sráccal aki megszólalásig hasonlított az exemre külsőleg és belsőleg is sok dologban egyeznek. Persze nagyon tetszett a srác, de járni nem akartam vele, nehogy ugyanaz történjen mint az exemmel. Aztán addig győzködött, hogy járjunk, hogy mégis összejöttünk. Most 3 hónaposak vagyunk és szinte minden a legnagyobb rendben.Azonban néhány "rossz tulajdonsága" már kezd az idegeimre menni :P
Olvastam az előző hozzászólásokat, és teljesen egyetértek abban, hogy ha egy problémát a partnereddel nem tudsz megoldani azt még ujra meg fogod kapni, mindaddig amíg megoldást nem találsz a dolgokra.
Másodszorra már nem szeretnék hibázni (mivel nagyon megkedveltem azóta);ezért is érdekelne, hogy -mivel Te is kb hasonló szituban vagy mint én-azóta hogy alakultak a dolgaitok? sikerült megbeszélni a problémákat?

fehercsongor képe
A felek eltérő sebességű / kacskaringójú lelki fejlődése igaz
2008. szeptember 03. szerda, 21:47 | fehercsongor   Előzmény

A felek eltérő sebességű / kacskaringójú lelki fejlődése igaz szerintem is , de elszomorít . Jobb szeretek abban a lehetőségben hinni , hogy a kapcsolat ,mint egy karmester öszzehangolja , kiegyenlíti azt . A kölcsönhatások során a látszólag előbb lévő magához öleli a társát , és hosszabban és más szemmel élvezi ki azt , amin már túlléphetne . De ez nem egy szamaritánusság , és nem is pusztán érzelmi üzlet . Önmagából fakadó " haszna " is van ,azonkívül , hogy ezt választva ez válik a választott életünkké .
Mégpedig az ,hogy minden szint benne van az összes többiben is ,tehát alacsonyabb szinten is megtalálható a fény . A tömlöcben is meg lehet élni a Nap ragyogását , nyitottabb belső szemmel . Ráadásul egyszerre látjuk fentről és több irányból is , a nekimenve áthatolhatatlannak tűnő falakat . És igy , ellentétben a börtönőrökkel , nem csak a szabadságidő alatt kirándulhatunk , a rabtársak bezártságáról nem is szólva . felacso

Tükör
2009. január 07. szerda, 11:08 | felady   Előzmény

Kedves Veronika,
ez a mondat asszem talán mindent elmond Neked is :

...mert minden, ami vagy, s körülötted van - Te teremted!...

már nem tudom kitől hallottam, nincs is jelentősége, mert amióta tudom, igyekszem eszerint tenni, lenni, élni...

azt írod, ..." ő nem elég jó nekem"... kérdezlek: mihez képest kell egy embernek jónak, mégjobbnak, vagy bárminek lennie? ki a mérce?

Egyszer, ha majd lesz kedved, csak játékból tedd meg kérlek, hogy , mindent, amit a másikban kifogásolsz, vizsgálj meg magadban is... én teszem? én adom? én milyen vagyok ebben a szituban?
Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy úgy nézz ebbe a tükörbe bele, hogy a valódi arcod lásd benne, vagyis légy őszinte magaddal; és ekkor kezdődhet el egy út - önmagad megismerése és elfogadása felé.

...dehiszen éppen azt teszitek egymással - a tanítás ugyanis akkor ér valamit, ha mindketten tanultok egymástól. Mindezekkel tanulsz - ha észreveszed a másikban ami Neked nem tetszik, akkor azzal Neked van dolgod - különben nem zavarna; kegyes a Teremtő, mindig a legmegfelelőbb tanítót sodorja mellénk, éppen azt, akitől abban az élethelyzetben a legjobban tanulhatunk.
Ha meglátod ebben a kapcsolatban, amit Neked kell megtanulnod belőle, máris továbbléptél. Ezt viszont Neked kell meglátnod; s ha most még elutasítod, akkor valószínű csak kilépsz ebből a kapcsolatból -és nagy valószínűséggel ugyanilyen vagy hasonló szituba keveredsz - mert nem tanultad meg a "leckét" :)

Minden embernek a saját útját kell járnia...gondolom Te sem szeretnéd, ha még egy ugyanilyen Veronika lenne...miért lenne az jó, ha egy ember a Te elképzeléseid szerinti utat járná?

Volt egy tanítóm, aki azt mondta: tulajdonképpen mindegy, kivel élünk, ha önmagunkkal nem vagyunk rendben.

Őszinte szeretettel kívánom, teremtsd meg Önmagad :)

gyöngyház képe
Tükör
2009. február 23. hétfő, 19:24 | gyöngyház   Előzmény

Olvasd végig a leveled. Ott van benne minden válasz, amit a vitaindítóban felvetettél...
Ott van benned.
Dönts. Lépj.

Sőt... Te már döntöttél. Csak kellett a külső visszajelzés. :-))

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ha szeretem magam...
2008. szeptember 03. szerda, 9:25 | Huszti Sándor -...   Előzmény
"Ha szeretem magam, akkor csak olyanokkal vagyok, akiket kedvelek!"

Valóban??   : )

fontos,h. a társunkhoz vonzódjunk, de a vonzódásnak több fajta
2009. május 06. szerda, 15:38 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

fontos,h. a társunkhoz vonzódjunk, de a vonzódásnak több fajta formája van! nem létezik tökéletes ember, így tökéletes kapcsolat sem létezik! magunkhoz illő társ megtalálását sem lehet szenvedélyes mindent elsöprő kapcsolatra építeni! ill. lehet de a legtöbb esetben, csak rövid életűek az ilyen kapcsolatok! ennek az érzelmi vonzódás az oka, 1 olyan kisugárzás ami benned nincs meg de a másik emberben megtalálod! ellentétekre épül, ha ez kölcsönös akkor szinte izzik a levegő! a probléma ott van,h. a szex nem minden, és az intimitás érzelmi jellegű is, és csak 1 olyan emberrel élheted át aki megért téged! az igazi megértést pedig csak akkor élheted át, ha 1 hasonló érzelmi beállítottságú emberrel élsz együtt! tehát a helyzet nem könnyű, sok tapasztalat kell hozzá mire megérted,h. a kompromisszum elkerülhetetlen! ahhoz ,h. dönteni tudj fontos tudni,h. te milyen ember vagy! a mély érzésű embereknek nem a szex a legfontosabb, még akkor sem ha intenzívek-e téren!

kulcs képe
A szív hangja
2008. október 01. szerda, 21:23 | kulcs

Ha meditálsz vagy kapcsolatod van a felsőbb éneddel, akkor hallgass rá. Hogy mi jó neked, azt senki más nem tudja megmondani, csak ő vagy a szellemi tanítód....Ne feledd!! a döntéseidért te felelsz...nem más!...
Próbáld meg elcsendesíteni a fecsegő egó hangját és próbáld meg meghallani a szíved szavát..
A házasság nem csak egy egyszerű kapcsolat...egyik fontos feladatotok a szellemi fejlődés is...ami a másikban nem tetszik azaz, amit neked meg kell tanulni elfogadni...ez a lecke, amelyet tanítóid eléd állítanak...ha nem tudod megoldani, akkor lehet egy másik partnered, de a problémák vissza fognak jönni addig, még meg nem oldod...ha nem most, akkor majd a következő életedben..ha lehet találd meg a harmóniát és ne a másikban keresd a hibát...
Próbáld meg elgondolkodni azon, hogy mik a partnered pozitívumjai, amelyek számodra tetszenek...ne abból indulj ki, hogy mit nem szeretek rajta...

A fény kísérje utadat

kulcs

válasz
2008. október 14. kedd, 21:06 | varonica (útkereső)   Előzmény

Mi ez a vallási humbuk?
Nem házasságról beszéltem, csak egy szimpla párkapcsolatról. Nem hiszek az ilyen 'előző élet- következő élet'- butaságban. Abban hiszek hogy majd feltámadunk, nem abban, hogy majd egyszer pipacs formájában leszek boldog.
Egyébként nem keresem a másikban a hibát. Megtalálom anélkül is. Persze csak azért, mert a rossz könnyebben kiszúrja a szemünket.
ahhoz képest én is megkapom mindig a magamét tőle.ma például azt, hogy " érzelmileg sz*rt se érsz".
Ez kicsit fájt.

Kedves Veronica! Tanácsot kértél egy olyan helyen, ahol mindenki
2008. október 19. vasárnap, 11:02 | Balage (útkereső)   Előzmény

Kedves Veronica!
Tanácsot kértél egy olyan helyen, ahol mindenki elmondhatja neked a véleményét. A kapott tanácsok 99%-a nem szokott segíteni, de értékelni kell a segítő szándékot.
Az előző hozzászólót elég csúnyán leoltottad. Bizonyára neki sem lehetett kellemes.
Bocs!
Balage

TÜKÖR ??
2009. március 31. kedd, 23:51 | Névtelen (útkereső)

Párkapcsolat.
1 fontos ki kit választ és miért.
Te őt vagy ő,ők téged. Az ők a fiú és a családja.
Mi hozza össze őket,szüleik. család,gyerek,pénz körülmények közös iskola,munkahely,cél ,haszonelvőség.
Érdekek.Karma.tetszés,szex .,szimpátia,fellángolás,bánat,magány fájdalom,csalódás.

Az együttéléssel megváltozik a szeretett lényhez való viszonyulás.
Elnyomássá,birtoklás állandó bántások,kritika és támadásokat élhet meg az egyik szülő,társ ,felnőtt vagy gyermek.
Kivétel nélkül lesz és van a családi kapcsik,a párkapcsolatokban,emberikötelékek barátok,cégtárs,munkatárs iskolatárs egyik pítő,ad pozitív a másik romboló körként viselkedik.mInden duélis kettőségre épült poláris,negatív,pozitív.
Fekete,fehér,Föld és ég.Élet és víz.Élet és fény.Élet és halál.Kezdet és vég.
Feng shui,Ji king 5 elem,tápláló és romboló kör.

Fontosak az arányok.Ha valaki valami,egy hír,ember dolog romboló bomlasztó hatással bír felénk,támadással válaszol a szeretetre a segítsége árulással,a jóságra csalás és fájdalom,bánat okozásával ,gorombaság és aljassággal,el kell gondolkoznunk kell e nekünk ilyen ember.
Hasonló nem hasonlót vonz.Jólelkű nők,lányok gazembereket vonzanak,maffiózok ,rossz fiúk,elváltak,rossz apák,magatartásbeli,természetbeli,anyagi és tanulási problémák,az anyjuk a munkáltatóik és a feleségeik,a gyerekeikkel se bírtak kijönni.
A rossz nők,rossz fiúk meg a puha lelkületeket,kihasználhatókat,a papucsokat aki ragaszkodik akármilyen szemét mert nem lát,hall,süket és vak .A vonzás törvénye miszerint hasonló hasonlót vonz nem igaz.
A siker ,a pénz vonzza a tolvajok,a csalókat az irigyeink és ellenségeink számát a van.A nincs pedig azokat akik hasznot akarnak bajainkból,terheink,magányunk,problémáinkból,információból.
Kína.Ji kIng . A nagy bőség,hozza a mohóság a szerencsétlenséget a háborút,aszályt ,betegségek a rosszat.
A Feng Shui jele .Jin és Yang.
különböző.víz és tűz.hideg és meleg,női és férfi principum.
Mínusz és pozitív.De benne van a semmi,a semleges a középpont is.
Mégis a különbözőségek ellenére meg kell találni mindenben,mindenkivel az egységet,eggyé tehető ,közös szintre hozható pontokat.A megértést,szeretet ez híd összeköt,találkoztok egymásban az érzéseitek,vágyaitok,élményeitek,igényeitek és stb.A vélemények a nézetek,a jellem és a természet.
A kettő külön szingli létet mutat,önálló ötörvényű szétválasztott.Ami összeköt,.hoz vele.Élmény,fájdalom,munka,ismeret,beszéd,gyermek,vagyon,cél,élmény,tanulás .

Ami eltér az mindkét embernek karma,lecke feladat kihívás tanulni,elsajátítani való,egyiknek hagyni,engedni a másik felszed tanul,alkalmazkodik így kiegészitik ki egymást lesz a két emberben a 2 különbözőből egy,megoldva a konfliktus rend béke egységgé,termékeny folyóvá.

A szerencse a jólét hozza a szerencsétlenséget,romlás pedig az áldást és a felépülés örömét.Tél a tavaszt.Halál vég az új kezdetet,újjászületés,mag gondolat és csíra.Fejlődés,növekedés,kibontakozás,változás,haladás,megújulás stb.

Országunk sorsa.Lottónyertesek,örökösök,sikeres cégvezetők számolnak be mit éltek meg a látszata siker,a vagyon a látszat a felszín mögött.Sok lemondás,küzdelem,irigyel megpróbáltatás,hatóságok,irigyek riválisok.mert mindenki arra kapar,azéra akinek megy a szekér följebb és többhöz jut és elé akar állni a bevétele,a munkája elé,azt elcsapolni,tetszik vagy sem ,ez van.

Lányok ki ki mer lépni egy ross kapcsolat,körből,állásból az bátor,szabad,boldog és felelősségteljes,változtatni képes,önálló és földön járó ember !
Látunk elég rossz házasságot,verekedés,megcsalás,hűtlenség,hazugság,alkesz férjek,elköltik a család elől a pénzt tv,autó motorra nő,meg a gyereke meg nyel,nézi ahogy hízik,a morzsáékat is ki kell sírni,mindenért kiabálni hogy 5 év,mire megmozduljon megszerelje a csapot,mert a munkatársak a barátnők,a rokon a szomszéd belefér de ez nem.Aztán jönnek : az azért mert,kezdetű válaszok,azért nem a hazugsággyár a kitalálás okgyártás.Akkor, mikor van ,pénz idő,eszköz,tudása csak otthon nem akar az ember veled,neked a nőjének,a háza a kertje a gyerekének el kell gondolkodni érdemes e küzdeni kiabálni azért amiért egy másik férfinek elég egy szó,egy mosoly és azonnal önként ugrik,körberagyog téged.Imád csöpög ha rád néz,fél elveszíteni veled akar házat,babát,jövőt és mindent megad,küzd megtenne.
Nekem volt 2 ilyen egyed fiúhoz szerencsém mikor 17 voltam ő 21, a másik mikor 25 és ő 33 elvált,gyereke.
Elötte volt szar alakok férfiak,apák és szülők,gyerekkel dolgom,és a kettőt sajnos más nyúlta le,bekavartak és utánunk is szar jutott,volt elég konfliktusom akiknek a szájából ömlött a fos a mocsok,szidalom a káromkodás, a cigi,drog,szex a hazugság az ártás a gonoszság az életminőségük,az otthonukból,szemléletük,hozzáállásuk,magatartásukból,ilyen iskolák,tanár,szülő,gyermekkor,barátok,minták,magatartás formákat hozott.
Ki kell mondani egyes férfiak,apák hiába a kor,az évek a tapasztalatok,munka cégek,válások nem valók társnak,apának barát és szeretőnek hiányzik az anyjuk pofonja az apai szigor,a móres a keménység,a neveltetési és jellembeli hiányosságok,aztán a problémamegoldás területén,konfliktus oldás.Rendezés.
Kommunikáció,igények ,sérelmek,bánat,vágyak,kifejezése,együttes célok és munka ,egymás támasszal enni,bizalom ,mi a fontossági sorrend ha két ember családdá lesz, elfeledik ha nő,van társ és gyerek akkor nem a haver az anyjuk vagy hogy cigi,haverok,ital zene röfög,fingik,káromkodik, és durvul,azt is ha együtt vagytok van számla, el kel számolni idővel,munkával ki mit rak bele és nem okék hogy szingliként akarnak melletted élni.
Így,csajozás ,éterem,kocsi,motor,tv ,dvd ,hifi és számítógép és a nő,a gyereknek a lakásba,kertre ,ételre nem jut ő miatta,eladósítja a családot,bajba visznek cégeket,ott ezer munkatársat és családokat,országokat pl.
az én családom női tagjai sok kapcsin voltak túl 4- 8 is sok év,mire 35, 42 évesen mentek férjhez ,szültek és jól megvannak,találtak olyan párt aki olyan hozzájuk,velük a gyerekükhöz nem kell sírni ,se vívni,kérni,könyörögni és vitázni.belül dől el minden az az ember milyen.Akar vagy sem irigy,fösvény,szemét,önző teli férges tulajdonságokkal,tett,szó,gondolatit magatartásformákkal.
Jobb korán ki és felismerni,belátni ha ez nem az irritál,idegesít mert kutyából nem lesz Szalonna .

Tehát vársz,kérsz ígérget ,de nem fog,tud és akar, változtatni magukon,magukban a körülményeiken,hibáikon és szokásaikon,az otthonuk ,család a munkahelyen kialakult helyzetekért, se a férfi feladatokért és a nőnek kell vívni,a férfi ügyekben perek,anyagiak ,álláskeresés,apaság,terhek.Talpraesettség.kreativitás-
A hanyag szülők gyerekei, ilyenek ,elkényeztetettek,anyuci kisfia,egy szem fia,akiknek a női,anyuka,barátok megkönnyítette az életét,tette,ruházva pénzelve volt,hiú, nagy pofa nagy arc,bunkó nem lett pofán vágva elégszer és megnevelve,gatyába rázva és válásokat,boldogtalan nők,feleségek,gyerekek,szeretők és konfliktusbeli munkahelyek,perek ,tönkretett vállalkozások,adósságok hagynak maguk után.Felelőtlenek se számlára,házba,adót a gyerekre,nőre nem ad költ se a házra,bútorokra ,kirándulásra csak a maga örömei,igényei és szórakoztatására és mindenkit akivel él leszar.Az ilyentől azonnal tessék pucolni,költözni,várni és inkább keresni,szerető vagy egyedül ,csak barát,összejárni,támogatókat.

A nők kapcsolataiból talán ha eddíg 2 boldog nőt láttam akihez,olyan volt a férje,szülő,fa,munkahelye,közege,környezete.Tanulni belőle,megrágni nem belemenni és kihátrálni.
Ha meg megtaláltad a jó pasit mint én azt ne enged,ne birtokold,ellenőrizd ne fojtsd meg,ne áruld el,bántsd meg, ne enged elvinni,rámászni,kisemmizni és bárki rokona,barát ,gyereke,anyja,exe cégügyek,hatóság,perek által szétmarni a kapcsolatot.
Küzdj tégy meg mindent ha volt min 1, 2 csodás makulátlan éved vele.
A férfiakban hamar elmegy a varázs a szikra hónapok max 1 év,aztán előjön a való énjük aki anyunál,a haveroknál otthon is ,a rossz ártó,taszító arca,dolgai,természete viszonyai ,amikor már a tetőfokára hág a stressz,örül ha nincs otthon és veled és ő nem lát,hallja magát.

Sok paraszt eljátssza ,előadja a herceget virág,öltöny szép beszéd, Ezoteria,intellektus ,ígér láttat,kezdeti virág,utazás,ajándék aztán otthon melegítő,sörhas,büdös morgó állat lesz belőle a farkasod az ellentettje nem tudod ki ez.Akinek volt rossz apja,párja,testvér,főnökei munkatársa,vezetője aki szenvedéssel töltötte ki az élet és sok nőét gyerekét egy barom az ne akarjon ilyen társat,szeretőt se barátot se nekiszülni,férjhez menni akkor se ha Bankvezér van pénze,autó,birtoka,ajándék,luxusruha és utazás néha tud kedves lenni,ritkán mert egy bunkó.A jó kapcsolathoz ez még nem elég.
Ruházd fel igenis elvárások és tulajdonságokkal a vágyott partnert kérd meg és vonzd be.
Ha működnek ezek a pontok az elején akkor később is fognak.
A legfontosabb a nyíltság az önkifejezés a beszélgetések a kommunikáció,mindkettőtök vágyai,célja igénye kielégüljön ne épüljön önzés hazugság szemétségre,érdekekre a kapcsolat hogy akarja ő is hogy sikerüljön,működjön tesz érte,igyekszik.Nemcsak az elején nem 8,hónap és 3,5 év után is.

Én ismertem egy ilyen fiút.Megtévedt,hibázott elengedtem.cégügyek,hazugság,nők az exe ,mocskos ügyek, tartozások,behajtók és én hagytam ott úgy hogy imádtam majd belehaltam,hazudtam szégyelltem és tagadtam így van mert megbántott,elárult és kihízott az öntudata,egó,elszemtelenedett,láttam el kell engedni arra,azokhoz ami,akik őt vonzzák hogy tanuljon,oda tart hiába kértem,fékeztem ez nem volt elég.
választott.elengedtem,A gyerekei imádtak.Sírtak.
Esküvő elött voltunk,sok év a közüs házunk,pénzt birtokot hagytam ott mert a rokonok,anyja szülők,haverok ex elbunkult.
Kiderült csak a lakásba,rám és a gyerekeire szánt,pénzt eszközük figyelmet ,munkát akarták tőle erővel,Papucs volt,.Lettek és maradtak ők,láttam bukni,szomorúnak és tönkremenni,én vittem fel őt a cégét minket a családját.Azt hitte mindenki szép,okos dolgos,szerény igaz ,hű és megbízható ,rendes és őszinte ,jó hozzá olyan mint én,aki jót akar neki,érzi őt.Mellettem kinyíltak, szabadok voltak,szeretve becsülve megértve ,azóta lerombolták őket,osztják.Mindegyiket bajában ismertem meg,alázatos szerény volt bajban kirúgott. Míg nem ment jól a dolga cég,anyagilag,ház autó én ne voltam nem hízott ki az egó,a szája.Kellettem és rám szorult.Rendes és szelíd volt.

Hát eddíg tart mi női szerelmünk,bizalmunk feléjük.elrontják,ez tény.
Miért ? Mert nem fontos.
El kell érni hogy egy légy egyetlen millióból,csak te csak vele,csak neked és érted és akkor érezni fogja,tudni mit veszt és másban nem találja meg magát nem érez így,kapja meg azt.
Ezt a legnehezebb de nem lehetetlen.
Sokszor mikor ez megvan a férfi kísérletezik .
Tehát túl sok állás,nőn,mindenféle kapcsolat és korosztály rá 12 évre ébred rá,egyszer megvolt de ő elszúrta azóta se talált jobbat, csak rosszabbat hiába voltak szebbek,okosabb,tanultabb,dolgosabb,szexibb és az önérzetük miatt,szégyen sose fog eléd állni,megkeresni inkább jön a tv, a sör a haverok és a munka,az anyjuk.
Elvesznek egy libát aki kisemmizi,bántja ordít velük szar haver,szar munkatárs,szar pénz szar főnök,ordító anya vizasárkányosodik meg a felesége,az ex a gyerekei is a haverok akik támogatták rúgd ki,az meg kiröhögői és kiszúr vele.Az ember ad nekik 1,2 ,4 évet megvár, hiába ráébred megkeres semmi baj,tanult hibázott.
Visszatér ,elmeséli hányan tapostak rajt át min ment át és így már ne tetszik nem kell.elveszti a vonzását.
Balek,szerencsétlen lesz,mint akivel akkor szóba álltam,de annál lejjebb esett.pár ilyen kör és többé egy nőt se szeret ,az előző egy szemét miatt, egy bukta egy hiba ,mindenkihez úgy él,úgy viszonyul ezentúl akkor s ha szeretnék,az drága aranyos és ő csak bánt és bántja fel se fogja,hogy a másiknak ez fáj,ellöki magától.aztán 15 év munkakapcsi,utazás ,haveri jön egy izgi,vonzó nő,szex és megont behüjül .Az megburitja,leépiti újabb 10 évre..

A barátnőm és a férje házassága tökéletes volt ,kölcsönös szerelemre,szeretet bizalom épült,míg be nem jött a képbe örömök,pénz utazás,ház boldogság egy kivülláló 3.4 .
Ezek : nő,munkatársak,haverok,rokonok,gondok,adósság és stresszfaktorok,külső nyomás és követelések.
Szétestek a pasi megváltozott átfordult,kifordult önmagából jelemben,természet hozzáállásban elkezdett hazudni,lopni megcsalás,átverés,aljasság.Inni ,morgás káromkodás,agresszivitás ,elbunkult,mindenkibe belemart,támadt követelt adta otthon magát.
Kiderült sokáig a fiút az anyja nők,szeretők,barátnők, tartották ki ,fekete munka,jól élt,vállalkozó volt nem bírta az alkalmazotti szerepet,és a közös csapat ,élet hozta a hazugságokat meg a többit.
Az anyja jól ismerte a hibáit kiházasította és lepasszolta a fiát ,azok szülei,elfedték,hazudták kiszintezték a fiút nem nevelték meg,ezzel csináltak egy válást a feleségnek,jövőtlenség a gyereknek.
A szeretőinek és a munkatársaknak is rontotta az életét lelkiállapotát a volt férj.

Nem ismert rá ,és pár hónap,hét szétesett a családja idegené lett,ellenségükké a párja,ő vált el fogta a fiát elment.
A pasi maradt ebben az átfordult állapotban azóta is,eltelt 3 év,neki így jó ágya,nő haver,munka pénz és inni legyen.belekóstolt máshol,,másokba és egy nap elment köztük az ami megvolt,szép volt irigyelhető,tökéletes.Máshol evett,aludt,lakot,szerelt,evet azzal dolgozott és tanult.
Azóta már nem lesz az aki volt.
Várt hátha javít a férje,kérte beszélt vele várt.Egy nap már nem is látta ,hallotta kérdezte meg őt az otthoni dolgok,feladatok,gondokat,a gyereket nem vett részt leszarta és szó nélkül ment el,köszönés nélkül.Más főztje lukáért megérte e a barátságot,szerelmi szeretetteli szövetség,családot szétrombolni nem tudom,bármiért is szabad e megéri.

Sose láttam mosolyogni többé Ancsát a fiát,se a volt férjet.Mintapár voltak.
Isten egyszer adott kincset: őket,egymást nem becsülték a jót a szépet.egy elszúrta.
Most se bánja hapsi,nem rágódik rajt neki nem volt veszteség annál jobban a szexeket,pénzt a kihagyott munkákat,tárgyak és birtokot a szeretőit.Remélem az élet rendel mellé egy intelligens férfit aki akar szerető,férj,apa társ lenni,családot,őket olyan velük,hozzájuk.

Aki szingli,elvált jól rágja meg mibe vállal ,ha kiszabadult,mert,ha benne van élettársi,közös cég,ház,házasság vagyon közösség,szerető akkor késő.
Inkább egyedül,szeretőkkel,barátok mint egy rossz házastárs.férj,apa fiúgyerekkel.Erdélyi Mónika ,és én legyek a példa.

A boldogság mindíg nyit egy új partot,új ajtót x évente,addíg tölsd ki a napokat szépen,szinesen találd fel magad,találj magadra ,találd meg magad valahol,valamiben,valakiben,élményt,munkát és programot,barátokat.Mikor jól megleszel és nem kell,nem várod a szél oda sordorja őt,téged egy helyre vele.Találkozási pont.

Ancsa külföldön él,kapott állást. A munkahelyén lett szeretője aki támogatja, csak barát.Képzi magát,él ,utazik,költ a gyerekkel.Közösségek,barátnők,programok.nem bírálom,ne ítélem meg.ahogy mondták összejött a munkája által,a pénz ,és a szerető támogatásának, köszönhetően egy férfival aki rendes hozzá ás a fiával.Majd meglátják.Pár év együtt,de akkor is ott van a munkája a szerető ,azaz a főnöke,a stabil pont a visszaút, ha mégse.Ha egyedül tudsz boldog lenni ,azt megtalálod magadban valamiben a gyerekeddel, egy réteggel,akkor rájössz nem kell azt pont társ férfihoz kötni.a munkáját szereti.Úgy választotta ha már nem lehet boldog férfival akkor a munkaterülete legyen olyan amit élvez,ért és szeret,ismer a legjobb tudását adhatja,pályázott,nyert,kevésből indúlt és kezdett.
2 év mire beért,az új főnök,szerető által.

Kellenek ezek a lépcsőfokok.

A semmiből lesz az 1 a kezdet,egyből a kettő,abból a harmadik és így tovább felfelé.

Becsülöm felnézek rá hogy vesztes helyzetből jól jött ki ,felállt egyedül,nem adta fel kitartott és végig csinálta,kibírta.A bátorságáért a merszért hogy változtatott mikor nem is látta az új ajtót,társat állást merre és hova de elindult vakon az ismeretlenbe.sokunk nem teszi,nem fogja.fél,és gyáva,kényelmes ,jobb a biztos rossz.mindezt egxydül,pémnz eszköz és támogatás nélkül,csak remélt és bízott .
Sok egyedülálló nő,férjezett,szingli,elvált ,házas lejjebb esik,tönkremegy ne képes rá,megcsömörlik és megalkudva egy éltre leszerződik bánatra,vitákra hogy alázzák,nyomorra adósság,hazugság és elnyomás.
Ő maga nem ad esélyt magának a gyerekének.
A többi ürügy,indok,duma félelem,kétség aggodalom,mert ezért,azért stb okgyártás,kifogás ,hazugság,kényelmesség,amit maga kreált logika,ésszerúség a miért nemre.Meg se próbálja.
pedig tudja nem jó a szülei,barátnői,a gyerekei is érzi mi a nem jó a szar de van,jobb mint a semmi,a nulla mínusz leesni.

Pedig egy nap egy hét is boldogabb lehet ,megéri mint egy ilyen hitvény,szar üres,örömtelen tartalmatlan fénytelen,élménytelen megszokássá fajult vegetációval kitöltött élő holt élet!
Sose adjátok fel,míg éltek.! Soha !

A siker a boldogság hogy tetszel,vonzó légy,csodás,boldog és szuper nő valakinek,valahol,valamiben lám nem kor kérdése,olykor ne is millióké,hátszélé.nem kell az egész világnak csak egynek,párnak.Minden belül dől el nézőpont,belső program és hozzáállás kérése.
Legyetek azok önmagatoknak,istennek a gyerekeitek,egy barát és egy embernek szépek,csodásak,vonzóak,tökéletesek.Istennők.
Akkor is ha 30 kg plusz van,elálló füle neki,ő csont sovány és nem egy Adonisz ,és nincs kibélelve annyira,neked kócos a hajad,nincs 90-es mellbőséged és vastag erszényed,akkor is az arcod nem egy modellé,se a tested ha vannak hibáid .

De ők az az 1, nem azt nézi hol vagy gyenge,törött rossz és hibás ,és miben,hányban .
Nem azt,hogy miben keressen hibát,kivetnivalót,mikor,mit szóljon meg,hogyan bántson meg,döngöljön le,vegye el a kedved a kenyered és az álmaidat, hanem azt említi,lássa és mondja csak,ami jó,szép,nagy erős benned élteti,észreveszi és vonzza.Remélem okultok belőle csajok.Sose késő.56,78 évesenis jár a boldogság csak hinni kell,szeressétek,értékeljétek magatokat,vonnzatok!
Tudjátok mindig,mindenhol ,minden közeg és körülmények között, bárkivel,bárkinél mit akartok,kit .Onnét csak,és csakis azt az eggyet lásd a többit szelektáld.

Ji Ching : "Ha túl sok a vágy ,az út ami felvezet a vágyakhoz a hegyre,sok ahhoz,hogy egyre is rálépnénk,tennénk érte, nem fogsz felérni a hegyre.
Áldozz föl valamit kint,magadban meg a többit.Sokszor sok a gondolat a vágy a kell az akarom,az igény képe,terve a szív a fej az elmében naponta és hetente.Állíts tervet,sorrendet,x ideig ere gondolj csak naponta.Ez x nap,hét év a teljesedésig.Kezdj,kicsi,apróval,könnyű,olcsó elérhetővel.Gyakorolj.írd le figyeld kövesd jegyezd le.Rezegj.
Ha megy bejöhet a nagyis,akár az angol herceg is a tiéd lehet mert a szellemvilág nem ismer kicsit és nagyot,siker és siker,boldogság és boldogsáág,győzelem és győzelem közt különbséget.

Egyszerre mindig egyet,tartósan sokáig csak egyet szüntelenül akarni,kitartani sokáig és tudd,hidd bízz ,lásd beérik.Ne szorítsd nagyon ne akard nagyon ne görcsölj,csak lazán hagyd elég napi párszor rágondolni,látni,érezni és tudni már megvan és kész megkapod.az idő egy intervallum,egy dolog.Akkor amikor kell jó az idő eljött nem te szerinted az égiek szerint.Az időzítés fontos dolog,hidd el.A vetés a csaták,a születés a halál ideje.a megkapásé mindené,az esőé,a régi korok,és azok népei,ősei út a ez jelentőséggel bír és az isten,angyali szférában is ahova elültetik egy kertbe a terv,a kívánság magod,gondolatod,Tápláld öntözd szüntelenül magadban és fent,lásd hogy kivirul.Neked.megkapod,eléred.
Ezért ne mindegy mit érzel,gondolsz vágysz,mit szeretnél és kész.A jót és a rosszat is megkapod,
Amit félsz,kerülsz ,lenézel,megvetsz,szidsz,nem akarsz,ne remélsz és amit akarsz,keresel azt is.
Ez jó lesz barátnak,ez erre,eddíg ezt megtartom,ez talomnak.
Tartsd magadat az az egyhez,igazodási pont,mérce viszonyítás,kitűzött cél,vágyott társ képe,ismérvei tartsd magad.Megéri!Várni is ! A kitöltő űr is,egyedül.Akinek volt jó jobb ,már volt,sikerült,az legyen a minimum szint ne adja alább!

Abrakadabralányka

Egy féle válasz
2009. május 07. csütörtök, 10:27 | Almás (útkereső)

Egyszer, kapcsolatunk elején megkérdeztem egy harmadik személyt, mi a véleménye rólunk, s hogy szerinte honnan lehet tudni egy kapcsolatnak mikor van vége, mikor kell befejezni ??
Egyszerűen csak annyit mondott.
Ha lesz majd egyszer egy érzés, amikor felteszed magadnak a kérdést, ... hogy mit keresek én itt ? ..., na akkor van vége.

Szóval kedvelni sokféleképpen lehet, s elég lehet egy kapcsolathoz szerintem, én nem is vágyom az égető esztelen szerelem összetartó erejére, de úgy érzem párom mellett, jó helyen vagyok, itt van faladataom, lehetőségem, dolgom. Remélem ez sokáig így marad... Vagy lehet örökre is. :-)

adrilepi képe
Teljes mértékben egyetértek veled. Nekem volt lángoló
2009. május 13. szerda, 11:17 | adrilepi   Előzmény

Teljes mértékben egyetértek veled.
Nekem volt lángoló szerelemben részem, de egy idő után csak felemésztettük magunkat! Nem sikerült a dolog!
A jelenlegi párommal békében szeretjük egymást, nincs emésztő szenvedély, de nagyon szeretem szerelemmel.
És egy kapcsolatnak tényleg ott a vége, ha már eszembe jut, a gondolat megfordul a fejemben, hogy nem jó ez így, és el kéne hagyni!

Kedveled?
2009. augusztus 23. vasárnap, 16:39 | pajkos

Mi az hogy csak? A kedvelés Rólad szól, hol a másik érzése?

Kedveled és ő téged? Közös történéseitek gazdag tárháza nincs, vagy szőnyeg alá söpörted? Az egód jó erős, nem biztos jó felé visz, vagy tán vitt?

Döntésed megtörtént, tehát jelenedben, ne ezen filózz, mert pazarlod időtöket.

Adott helyzetedből el kell döntened-döntenetek EGYÜTT? merre tovább, de ebből nem vonhatod ki párodat is, hiszen egységbe léptél vele. Olyan ez, mintha egy lábon szeretnél futni, a másik lábadat kihagyva.

Kedv ez elég múlandó, a párkapcsolatot erre építeni kezdetnek nem rossz, de most is hatalmas lehetőséged. Ha utálod az is, mert valamerre viheted (vihetitek), rajtad is áll, mit teszel a tálcára párod elé, és mire vagytok EGYÜTT képesek!

BIZALMAD-HiTED hová tűnt? Bátran beszélj Feleddel, mi aggaszt, kérd segítségét tartalommal megtölteni közös élteteket, és irányt kijelölni!

Mitől félsz?

Feliratkozás Hírlevélre