Tudatos élet

059.jpg

Kedves Sanyi!

Egy hónapja találtam rátok. Azóta napról-napra többet olvasok és ismerkedem veletek. Nagyon tetszenek a témák, a tanácsok. Több órás előadásodat is meghallgattam különböző témákban.
Kerestem egy utat a fejlődés érdekében, így találtam rátok.
100 %-os életet élhetnék, mégsem élek azt. Mindenem meg van, még sincs semmim. Így élem a mindennapjaimat. Lehetnék pozitív és jókedvű, mégis negatív vagyok, zárkózott és túlzottan megfontolt. Nagyjából tudom mire visszavezetni, de úgy gondolom én élem az életem és igenis én tehetek a jelenemről és a tudatállapotomról. Az fejlődésem első lépcsőfoka a következő. Tisztában lenni önmagunkkal: az abszolút tudatállapot (tiszta lélek + tiszta fej) = ha az önképünk egyenlő a valódi önmagunkkal. Mert, ha az önképünk torz (akár magasabban értékelt, akár alacsonyabban), akkor soha nem lehetünk tisztában a valódi önmagunkkal. Ergo nem tudunk tisztában lenni magunkkal.
Amit most kell keresnem: hogyan tudom felmérni, hogy a valódi énem és az önképem mennyire van összhangban egymással.
Kérlek, segíts megtalálni a választ.

Köszönöm!

Örülök, hogy megtaláltalak Benneteket! :)

Domoszlai Katalin képe

Azt javaslom

neked, Zsóki és mindenki másnak, aki még a profi technikákat kezelni nem tudja, hogy egyszerűen a figyelmed erejével kérd a választ. Ez azt jelenti, ismételgesd magadban - Tudni akarom ki vagyok én. Tudni akarom, milyen vagyok én.

A válasz nagyon sok formában jöhet. Legyél nagyon nyitott, a Felsőbb Éned alig várja hogy fel tudja veled venni a kapcsolatot. Taníthat másik emberen keresztül, kezedbe kerülhet könyv, más írások, felteheted a kérdést meditációban, Tarot kártyával stb. Nagyon jó a Sanyi kártyája is.

Az az én-kép, amit kialakítottál magadról és fals, valószínűleg azért sikerült ennyire jól, mert a szülők elvárásainak nagyon meg akartál felelni. A legtöbb szülő a szeretetet úgy adja és vonja vissza a gyerek viselkedésének függvényében, mintha az cukorka lenne. Nagyon kevés az, aki képes arra, hogy sugározza a szeretet és közben úgy nevelje a gyereket, hogy jól érzékelhető határokat húz. Az ego a szülői viselkedést utánozza le, szeretem magam, ha rendes vagyok és kizárom ( elfojtom ) egyes tulajdonságaimat. De ezek az enyémek az énem részei és jogosan követelik vissza a helyüket. Na, kicsit elkanyarodtam, de ez nagyon sok embert érintő probléma.

Ha önismeretet akarsz tanulni a Sanyitól, akkor töltsd le az Őszinteség előadásokat és meditációkat, ezek ingyenesek. Aztán jöhet az Önértékelésről a Sirály csomag.