Természetfeletti képességek | Önmegvalósítás.hu

Természetfeletti képességek

2008. július 03. csütörtök, 10:56 | Huszti Sándor -...

Mozifilmek, rajzfilmek, TV sorozatok, show-műsorok tömkelege szól természetfeletti, különleges képességekkel megáldott hősök és antihősök sorsáról.

Valóban igényük van az embereknek ezekre az emberi csodákra? Miért?

Lehetségesnek tartod eme képességek elérését, vagy az egész csak mese és szemfényvesztés?

Neked van esetleg valamilyen különleges képességed? Titkolod a környezeted előtt?

Mi lesz, ha egyszer szuperman-ek rohangálnak majd az utcán? Szerinted mekkora felfordulást okoznának?

 


Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Indigó gyerekek és képességeik
2008. július 18. péntek, 23:05 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Láttam pár éve egy házilag szinkronizált amerikai filmet az indigókról. Abban is mindenféle különleges képességgel rendelkeztek a szereplők és igen nehezen illeszkedtek be emiatt a környezetükbe.

Nem levitáltak vagy teleportáltak, hanem egyszerűen bölcsek voltak, gondolatot olvastak, aurát láttak, vagy energiával gyógyítottak. Nekik ez természetes volt, de sokuk nehezen tudta elfogadtatni magát a környezetével.Esetleg nem is akarta?

Néha úgy tűnt, hogy szívesen kérkednek a képességeikkel, élvezik, hogy emiatt különlegesnek tartják Őket. Megértem, egy időben nekem is feltűnési viszketegségem volt emiatt. De ahogy egyre jobban megleli magát az ember, úgy ez feleslegessé válik.

Vajon tényleg természetfeletti képességekről van itt szó?
2008. szeptember 03. szerda, 16:57 | Erdos Ildi   Előzmény

Ha GYEREKEK képesek arra, hogy aurát lássanak, telepatikus úton kommunikáljanak, vagy energiával gyógyítsanak, akkor nem lehetséges, hogy épp ez a Természetes?

Vagyis emiatt nem is kellene természetfeletti, különleges képességekről beszélnünk, hiszen ha egy gyerek bármiféle előzetes tanulás, képzés nélkül képes erre, akkor ez valahol zsigeri dolog... csak felnőttként már elfelejtettük vagy elfelejttették velünk.

Vajon ha felnőttként vagy "nagy gyerek"-ként azáltal, hogy auralátást, belső látást, reikit tanulunk lehetséges, hogy nem különlegessé akarunk válni, egyszerűen csak a velünk született képességeinket akarjuk visszaszerezni... ?!

White_Falcon képe
Gyerekek, es kepessegek
2008. október 13. hétfő, 18:31 | White_Falcon   Előzmény

Posted by Erdos Ildi on 2008, szeptember 3 - 16:57
"Ha GYEREKEK képesek arra, hogy aurát lássanak, telepatikus úton kommunikáljanak, vagy energiával gyógyítsanak, akkor nem lehetséges, hogy épp ez a Természetes?"

De, bizony hogy az....Csakhogy, a fejlodes kozben jovo erkolcsi, moralis, neveltetes - beli gatak elzarjak az utat ezen erzekeleshez, aztan meg az a fura helyzet all elo, hogy az, aki elindul onmagat megvalositani, elobb - utobb rajon, hogy a leghasznosabb ut, ha ujra megtanul a gyermek szemevel latni, azaz erdeklodoen, eloiteletektol mentesen szemlelni mindent, ami korulottunk es bennunk zajlik, nem celok miatt kerulni eletszituaciokba, hanem csak ott lenni - es hagyni, hogy megtortenjenek velunk a dolgok.....

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ha többet használnánk az agykapacitásunkból, mint 5-10%, akkor
2008. október 03. péntek, 8:27 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ha többet használnánk az agykapacitásunkból, mint 5-10%, akkor talán úgy élnénk, mint ahogyan már ma tudjuk, hogy élnünk kellene!
Nekem ez is bőven elég lenne a boldogsághoz, akkor már nem is vágynék különleges képességekre. De ennyi ésszel, mint amennyi most van, még azt szoktam álmodni, hogy tudok levitálni és repülni, és hogy ez mennyire fantasztikus érzés, milyen felemelő - lelkileg is!

zsuzsa9421 képe
A 12 szálas DNS -t vágták le, 2-vé.Ezzel aképességeink
2009. szeptember 02. szerda, 10:27 | zsuzsa9421

A 12 szálas DNS -t vágták le, 2-vé.Ezzel aképességeink lecsökkentek erősen.A manipulálhatóság,engedelmesség volt a cél-lásd Anunkik, 12-ik bolygó.Nem akartak dolgozni, kellett valaki, aki dolgozik helyettük.Most az emberek tudatossága, fénye,eléri a teremtő Istenek szintjét, visszakapjuk a 12 DNS szálat és használhatjuk képességeinket.
Októberben induló szellemsebész tanfolyam egyik témája lesz.

Természet feletti
2009. szeptember 09. szerda, 9:57 | pajkos

Kérdésedre, hogy valóban igényünk van-e rá:

Szükségünk van rá az tuti meggyőződésem.

Természet feletti, tehát reális, józan, tudományos stb, szemüvegen nézve nem illik bele földi rendzserünkbe. Hála ezeket Istentől mindenki zömében kéretlenül kapja, és szükség esetén működteti. Ezek eredményei a CSODÁK.

Ezeket tehát a fentiekből levezetve szükségünk szerint "érjük" el a kérd és megadatik elven, ill. ajándékként - kegyelemből - kapjuk.

Vagyis a mérce, hogy melyik képesség ezen katagória egyszerű a fentiek alapján.

A tisztán látást sorolhatjuk ide? 17 évesen úgy érzem, hogy ha
2012. augusztus 05. vasárnap, 23:34 | equilibrium

A tisztán látást sorolhatjuk ide? 17 évesen úgy érzem, hogy ha lehet ezt mondani, túl sokat fogok fel a világból (ez nem feltétlenül gond, csak olykor teher). A dolgok, szavak, tettek mögé látok, és úgy érzem, nem figyelek rá, csak észreveszem. Viszont nagyon sokat köszönhetek ennek a képességnek, fogalmam sincs, hogyan alakult ki, honnan kaphattam ezt, de nagyon sokat segít, és még ha furcsa is, örülök, hogy hamarabb jutottam el a belső világomnak erre a szintjére, mint mások, így talán nyertem magamnak egy kis időt :) (most először sikerült rávennem magam, hogy bármiképpen megnyilvánuljak itt az oldalon, jó látni, hogy nem vagyok teljesen egyedül, és hogy vannak, akikben a gondolataim, érzéseim értő lelkekre találhatnak. köszönöm :) )

Feliratkozás Hírlevélre