Telepatia, gondol rám, nem engedett el vagy miért látom mindennap a nevét? | Önmegvalósítás.hu

Telepatia, gondol rám, nem engedett el vagy miért látom mindennap a nevét?

2018. augusztus 20. hétfő, 18:46 | Látogató

Volt egy srác akivel el indult köztünk. Hatalmas szenvedély volt köztünk,semmi olyan nem történt, hagytam mindent vagyis elmenekultem. nem tudom biztosra hogy benne meg maradtam e, de azt érzem hogy igen.Közben én meg bántam hogy így döntöttem..

Volt hogy abszolút eszembe sem volt hetekig de volt hogy igen. Próbáltam le zárni ami el se indult igazán, de pont ezért nem tudom mintha nem lenne túl rajtam vagy valami, elvileg én mondtam hagyjuk abba. Félelem van mindkettőnkbe ő nem akart utána már semmit tőlem és én sem, de közben meg igen mert csak félünk az érzelmektol csalódástol stb.. Én akartam találkozni mert bennem erősödött az érzelem... Ő nem akart már.

De azt érzem ő benne is van valami.már több hónapja volt ennek és miért nekem miért én látom mindennap egész nap az ő vezeték nevét látom neten! Hetekig semmi,egy xy nevűt nem látok utána megint egy hét két hétig mindennap látom..már kezdek felni.. Ez lehet azért van mert gondol rám vagy dolgunk van mert abba maradt ez az egész vagy nincs lezárva és azért? ha nincs akkor miért reggeltől estig egyfolytában jönnek a jelek róla és nem csak nekem hanem körülöttem lévő embereknek is?? Az ismerősömnek is már mentek vagyis a vezetékneve de volt hogy a teljes neve... Egyik óráról a másikra egész nap...

egy nap tízszer is videókba képen hozzászolásokba, és minden olyan hely város ami hozzá köthető. Egymás után...Már ez nagyon ijesztő és nem tudom miért lehet ez? Miért tolja őt valami utánam ezért nem tudok nem gondolni rá és így nem tudok tovább lépni sem.. Létezik hogy valamit mutatni akar nekem a sors vagy miért??
Volt hogy valakivel beszélgettem és egyszer csak mondja egy csaj nevét aki az ő családneve is...aznap előtte már vagy ötször láttam...

mintha üldözne és nem engedne el vagy nem tudom miért de már nagyon idegesítő. Mit csináljak vagy miért mi ez?? Ennyire létezik hogy csak én vonzom be??? Vagy ő se engedett el?? Nem tartjuk már a kapcsolatot...Köszi előre is.