Tarot számisztika | Önmegvalósítás.hu

Tarot számisztika

2011. szeptember 17. szombat, 21:13 | Látogató

Mint kiderül egy férfi akit mindenkinél tisztábban szeretek ő a duál párom és lehetett is volna kapcsolat köztünk ha a környezetünk nem avatkozik bele és mi nem távolodunk el. Nem akarok rosszul dönteni nagyon erős karmám van vele és nem tudom mi a karmikus feladatunk. Mester és tanítványa kapcsolat ez vagy Szerelmi? Nem akarok rosszul dönteni. Előző életben szerelemben buktunk meg.
Ő kapcsolatban van és nekem is akadna, de már annyira megvagyok keveredve mert én hagynám had élje a kapcsolatát. De folyamatos jeleket kapok és álmokat, mivel jós vagyok ha nem nyúlok a lapokhoz válaszért mit tegyek, akkor az álmaimban keresnek meg a fentiek és szó szerint löknek felé. Ebben kérném a véleményetek.

Az én személyes számom a tarot-ban 21 a Világ lapja ha ezt tovább redukálom az a 3as az Császárnő. Az övé 4es az Császár. A közös kapcsolati számunk a 7es a Diadalszekér. Egyetlen egy lapon szerepel közösen az Császár és az Császárnő a szeretők lapján. S a Császárhoz és a Császárnőhöz köthetők egyedül az olyan dolgok mint a rend, rendszerezés, család, anyaság,apaság,irányítás, szerelem ,különleges férfi és különleges nő.
Ő oroszlán nyilas aszcendens,én nyilas oroszlán. Mindkettőnk tel.száma ha leredukálom 2es.

Köszönöm.


fehercsongor képe
A tarot értelmezéséhez
2011. szeptember 18. vasárnap, 12:06 | fehercsongor

nem értek , a saját magam számára kapott válaszok értelmezéséből sem sikerül kiszűrni a vágyaim, gondolataim ,tapasztalataim . A te problémádnál én úgy látom, hogy szellemi szinten bonyolódtál bele a kérdésbe . Szerintem te biztosra akarsz menni , és ami még rosszabb , szerintem elhinnéd , és az összejövésetekig , vagy a lehetőségének a végső elillanásáig vezérlőcsillagnak tekintenéd az oldal gondolkodóinak , érzőinek és egyéb érzékelőinek a többségi véleményét . Egy szempontból viszont igazat adok neked a tanácskérésed szükségességében ,és pedig azért , mert a saját problémákkal szemben mindig van egy lelki vakságunk : önmagunk , és mások eltérő látásmódja sokszor ötletet ad , inspirál , rávilágít a nyilvánvalóra ,ami neked esetleg éppen a látásod vakfoltjára esik .
Azt írtad , hogy gyakorlati szinten közbeszóltak az intrikusok , de mindenkinél tisztábban szereted . Ha tényleg így van , akkor hallgass a szívedre , és próbáld meg a szálakat újra összevarrni . Szerelemmel , de nyitott szemmel figyeld az ő válaszát a közeledésedre . Aztán hagyd , hogy ő közeledjen , ha akar . Ha nem veszi a lapot , akkor hiába duál párod : most még nem vagytok egy hullámhosszon , valószínűleg nem érett az idő arra , hogy megéljétek együttléteteket . Akkor számodra ő még most nem lehetőség , engedd útjára . Az iránta való érzéseidet meg ajándékozd neki gondolatban , cipelje ő , vagy temesd el , de ne magadba . A karmátok a megfelelő időpontban és a megfelelő módon össze fog úgyis hozni , és magától , erőlködés ,akarás nélkül fog kialakulni az a kapcsolati mód , ami kettőtök számára a legkényelmesebb , és sorsotok alakulásához is a legfejlesztőbb . Üdvözlettel : felacso

Ahogy olvasom a levelet egy erzes kapott el,dual parom az enyem
2011. szeptember 18. vasárnap, 22:49 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Ahogy olvasom a levelet egy erzes kapott el,dual parom az enyem s nem kell semmit tennem ha keszen allunk nincs akadaly es azt kapjuk amit csak legjobbat kaphat az ember.Tiszta szerelmet es boldogsagot,jmost mar tudom igy kell elengednem.bar mi tortenik a javam szolgalja es o kozeledni fog nem tavolodni. Mar tudom h engedjem el.Koszonom,konnyebb mint gondoltam. Bar nem fajdalom mentes,de pozitivan megtudom elni az erzesreim igy,legyen barmirol szo.

Duálpár
2012. szeptember 03. hétfő, 21:29 | olahcsaba   Előzmény

Sokszor azonnal ráérez az ember a duálpárjára, de úgy is van, hogy évek, évtizedek telnek el, és hát akkor se megy, ezzel persze még nem mondtam semmit, viszont a távolság az egyik, és van hogy az a szomszéd utca, aztán megint egy szomszéd utca, és az elengedés a másik - ők a nagy tanítók. Ez volna az igazi megismerés. Mert, akkor lehet csak igazán meglelni Őt. Azon gondolkodok, hogy egyáltalán szűkséges-e megismerni a Másikat, vagy elég a puszta érzés, tehát, hogy egy idegen is lehet-e duál? Igazán nem rossz értelemben mondom, mert mindenki ismeri ET történetét...

Michaelita képe
véleményem szerint
2011. szeptember 18. vasárnap, 20:52 | Michaelita

Úgy tűnik számomra, hogy ezt az erős vonzalmat Te mindkettőtöknél erősebben érzékeled. Ami nem baj, csak meg kellene kérdezned/hallgatnod a másik felet is. (Már ha Ő a jelenlegi kapcsolata mellett szükségét érzi egyáltalán egy beszélgetésnek... )
Az is eszembe jut még, hogy lehetséges, hogy az előző történésekbe sikerült úgy beleragadnod, hogy most nem tudsz belőle kilépni (de esetleg ő már régen továbblépett). Miből gondolom ezt? Abból, hogy azt írod: "nem akarok rosszul dönteni"
Márpedig ha bármi miatt - más kívülálló személyek miatt is akár - nem vagytok együtt, akkor számomra nagyon úgy tűnik a helyzet, hogy ez már nem a döntési helyzet, hanem jóval a döntési helyzet után vagyunk.
Ne haragudj nem bántani akarnálak, csak szeretném, ha több aspektusból is látnád magadat és a helyzetet, ezért feszegetek ilyen dolgokat is.

Úgy gondolom egyébként, hogy nem a számmisztikán keresztül fogod ezt a dolgot bármi módon megoldani, hanem csakis a szíved tanácsain keresztül és a belső tanácsadódon keresztül.
Szóval ha ebben a helyzetben lennék: én kérdéseket tennék fel meditáció előtt vagy elalvás előtt (amelyikben jobban megbízol) önmagamnak, hogy segítséget kaphassak, hogy tisztán lássam a hogyan továbbot, hogy megtudjam azt hogy tennem kell-e bármit is vagy csak kivárnom?

Megértem a helyzetedet, mert a karmikus kapcsolatok tényleg nem könnyűek. Amit én tenni szoktam ilyenkor az az, hogy megélem az összes érzésemet, ami csak jön, olyan intenzíven, ahogyan csak jön és szeretettel, de maximális elengedéssel próbálok gondolni a másik emberre, aztán hagyom, hogy az idő azt hozza, amit hoznia kell (kivárok).

Van egy bölcs mondás: "Ha szeretsz valakit engedd el. Ha visszajön örökre a Tied, ha pedig nem, akkor nem is volt az soha."

Ha az almaimra hallgatok akkor akar es jon :-) elozo eletben nem
2011. szeptember 18. vasárnap, 22:40 | Látogató (útkereső)

Ha az almaimra hallgatok akkor akar es jon :-) elozo eletben nem kuzdottem erte a legkritikusabb szemszogbol ,nem akarom ujra elveteni.kuzdeni akarok erte,de tudom fntrol latjak a lelkem ,h oszinten akarom.tiszta szerelemmel minden intrikus cselekedet nelkul.

Domoszlai Katalin képe
A karmikus feladatok
2011. szeptember 19. hétfő, 9:26 | Domoszlai Katalin   Előzmény

nem kikerülhetőek. Biztos ismered a mondást a kijelölt úton vagy végig mész, vagy a hajadnál fogva húznak rajta végig.

Van egy élet, ahol két ember találkozik és az akkori lelki és tudatossági szintjükön megoldják vagy megoldatlanul hagyják a problémákat.

Ha a következő életre áthúzódó karmikus kapcsolat ez, akkor úgy kellene ránézni, hogy egy magasabb lelki és tudatossági szinten újra neki lehet futni a problémának.

Érdemes lenne ebből a szemszögből nézned. Ez a minősítésed hogy elbukás, meg tisztaság iránti vágy miatt úgy érzem hogy át vagy itatva a keresztény egyház által hirdetett erkölcsi alapokon nyugvó bűnösség érzésével.

Nekem az a véleményem, hogy egy kapcsolat soha nem a külső harmadik miatt romlik meg és bomlik fel. Már rég elrohadt az alma, mire a harmadik ott felbukkan.

Elképzelhető, hogy megteheted, hogy elutasítod ezt a feladatot és az abban rejlő fejlődési lehetőséget. Ha a felsőbb éned szerint ezzel mindenképpen dolgod van, úgyis addig fogja eléd rakni egyre keményebb és keményebb formában amíg be nem vállalod.

Ha tisztábban szeretnél látni, akkor érdemes lenne visszautazni és pontosan megnézni, Te mit rontottál el ott, mi az amit bűntudatként áthoztál erre az életre, mi az amit csak ettől az embertől tudsz megtanulni, milyen jó és rossz karma az, ami benneteket összeköt. Az utaztatás és az ott felszínre kerülő tudattartamok feldolgozása sokat segíthetne ebben a helyzetben.