Tarot jóslás | Önmegvalósítás.hu

Tarot jóslás

2009. július 04. szombat, 11:12 | Látogató

1.jpg

A tarot egy 78 lapból álló kártyacsomag, melyet kártyajátékra és jóslásra használnak. A kártyák egyik oldalán szimbolikus képek találhatók, a másik oldaluk egyforma színű és mintázatú. Már régóta a jövendölés egyik legnépszerűbb formája. A kártyalapok jelentése és értelmezése azonban nagyon is függ az egyes kártyajósoktól.
A Tarot igazat mond? Általában az a véleményem, hogy ha jó kezekben van a kártya mindig fényderűl az titkokra, az igazságra. Mi a véleményetek?

Már adtál meg címkéket. Saját címkéid:

A tarotnál szerintem a legfontosabb,hogy az ember
2009. július 04. szombat, 14:20 | mareta (útkereső)

A tarotnál szerintem a legfontosabb,hogy az ember őszintén,szívvel használja,ego nélkül..Fontos,h megtanuljuk,mikor mit szabad elmondani,kimondani a kártya által kirakott dolgokból.
Mindenképp olyan információkhoz kell hozzá juttatni a jósoltatót,amiből ő fejlődni,építkezni tud,és semmiképp se romboljuk őt lelkileg..
A kártya mindig tükör-lelkünk tükre!
A lényeg, a tarot,de akármilyen más kártya nem azt mondja meg,hogy konkrétan ekkor és itt ez fog történni veled,hanem felvázolja azt,h épp az adott pillanatban egy bizonyos témával kapcsolatban hogy állsz,megmutatja,h milyen utak lehetségesek,de ez pillanatról-pillanatra változhat..
A kártya megerősítést tud nyújtani,választ adhat a kérdésekre,amiket már alapból mindenki tud,csak nem veszi észre,nem figyel a megérzésekre,a belső hangra...

Crowley-tarot?? használja valaki? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!

Edina

szia
2009. július 05. vasárnap, 9:49 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Én nem a Crowley-t használom a Ridert és a látnok tarot-at. A Crowley nekem túl elvont.
Te azt használod?

kártya
2009. július 05. vasárnap, 21:54 | mareta (útkereső)   Előzmény

Igen,én a Crowley-t használom,annak ellenére,hogy a Kozmikus tarot a nagy kedvencem a szimbolikája miatt. Szerintem gyönyörű a kártya,de mégis a crowley az,amiből én olvasni tudok.
Engem ez a tarot évekig vonzott,és kb.1éve használom.
Én a Crowleyt azért szeretem nagyon,m nagyon mélyen beleás a dolgokba,nem túl bonyolult,de mégis gazdag a szimbolikája,és én azt vettem észre,hogy többnyire inkább a lélek dolgaira tér ki,mint konkrét tényezőkre,és mindig a probléma gyökeréig visszavezet..
Azt érzem,hogy ebben a kártyában van egy fajta fekete mágia is,amit nem csodálnék,hisz Aleister Crowleyt akkoriban nagyon elítélték,sokan a sátánnak tartották,és elég mélyen benne volt ő a mágiában..

A Doren Virtuee angyalkártyák azok,amiket nagyon szívesen bármikor használok,a tarot már inkább óvatosabban..

A Rider nekem pedig túl egyszerű..Mármint a szimbolikája.Valahogy nem fogott meg,de ugye a kártya is olyan mint az inga, a kristályok vagy bármi más,hogy megszólít.
Érzed azt,h melyik az,amire neked szükséged van..
A látnok tarot nem igazán ismerem.
Mesélhetnél róla?!

"mareta"

tarot
2009. július 05. vasárnap, 22:01 | mareta (útkereső)

"Tarot igazat mond?" ...> a Tarot mindig a Te igazadat,vagyis a jósoltató igazát mondja,mutatja.
Az már másik kérdés,h az ego vagy a lélek igazáról van-e szó..
Ez folyamatosan,pillanatról-pillanatra változik.Magyarul ez azt jelenti,hogy a tarot mindig egy adott pillanatot vázol fel,és az abból eredő lehetséges utakat mutatja meg,ami lehetséges,hogy holnapra megváltozik,és azzal együtt az utak lehetősége is változik..
A tarot egy közvetítő..Segítség..Minent,amit a kártya megmutat,azt saját magadban ugyanúgy megtalálod,csak meg kell tanulni elcsendesedni,és figyelni..
Az emberek a tudattalanban mindig tudják a kérdésekre a választ,csak még nem tanulták meg,hogyan lehet azokat felszínre hozni...

.)
2009. július 06. hétfő, 14:15 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Szia Edina!

Te valahol vetsz kártyát, vagy magadnak szoktál csak?
Én úgy vagyok a kártyával ,hogy nem mindegy melyik paklit veszem elő és nem mindegy milyen kártyával jósolok.Vagyis nem is jósolok, csak tanácsot kérek vagy akinek jósolok ő kér tanácsot a kártyától!Szerintem nem kell túl miszcifikálni a kártyát másik tasakban tartani ilyesmi...
Persze én teljesen más vagyok.

szia:))
2009. július 06. hétfő, 18:06 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Te foglalkozol valamivel komolyan? Kártya,stb?

jóslás
2009. július 06. hétfő, 18:16 | mareta (útkereső)   Előzmény

Szia!

Én csak akkor szoktam kártyát rakni,ha arra valaki megkér,magamnak például nagyon ritkán..
Másoknak nagyo szívesen rakok,de csak,ha úgy érzem,h tényleg rakni kell rá..Van olyan szituáció,h jóslás nélkül elmondom neki azt,amire kíváncsi..Nem mindig szükséges,mert sokszor olyan egyértelmű dolgokra kérdeznek rá az emberek,csak nem látják a fától az erdőt,és ilyenkor jobbank tartom elülni beszélgetni hosszasan..Többet segíthet,mint egy kártyarakás..

"Szerintem nem kell túl miszcifikálni a kártyát" ---> ebben teljesen egyet értek..

"Persze én teljesen más vagyok." ---> ezt hogy érted? kifejted nekem?:))

Edina

válasz
2009. július 06. hétfő, 19:21 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Ja csak annyit,hogy sokan kérdezték már ,hogy mért nem rakom dobozba, vagy valami tartóba a kártyát. én teljesen más vagyok erre értettem. Nem vagyok boszorkány:)
Te mivel foglalkozol különben?

O

?
2009. július 06. hétfő, 19:34 | mareta (útkereső)   Előzmény

Hogy mivel foglalkozom? Ha arra vagy kíváncsi,h konkrét területem van-e a spiritualitásban,öö akkor nem nincs,konkrétan nem foglalkozom semmivel sem..
Egyszerűen figyelek,érzek,és támogatok,ha szükséges..
Figyelek az álmaimra,az emberekre, a lelkekre,a világunkra,a megérzéseimre, az üzenetkre,a sugallatokra,és folyamatosan tanulok...

Nem konkrétan,egészen kis koromtól kezdve van valami közöm az eoztériához..Engem a fentiek valahogy mindig olyan helyekre,olyan emberek közé küldtek,ahol mindig találkoztam a spiritualitással.
Értek olyan események,pofonok,amik hatására spontán el kezdtem befelé figyelni,elkezdtem keresni a miértekre a válaszokta,és ez tart már egy jó ideje... úgy kb "10en" éve..

Akkor én is visszakérdeznék,h Te kokrétan mivel foglalkozol? :)

!
2009. július 07. kedd, 10:16 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Én a tarot-tal foglalkozom, meg asztrológiával igaz nem úgy ahogy tanulni lehet belső megérzéseim vezetnek mindig.
Bele látok az emberekbe ha tanácsot kérnek intuícióm erős , a kínai asztrológiával is foglalkozom. Nagyon érdekel ez a téma.
De te mit tanultál különben, mert karitatívnak gondollak.
79- ben születtél vagy ...?

!
2009. július 07. kedd, 10:18 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Én a tarot-tal foglalkozom, meg asztrológiával igaz nem úgy ahogy tanulni lehet belső megérzéseim vezetnek mindig.
Bele látok az emberekbe ha tanácsot kérnek intuícióm erős , a kínai asztrológiával is foglalkozom. Nagyon érdekel ez a téma.
De te mit tanultál különben, mert karitatívnak gondollak.
79- ben születtél vagy ...?

intuíció
2009. július 07. kedd, 11:00 | mareta (útkereső)   Előzmény

Az intuíció nálam is erősnek mondható..Bár érdekes,h én nem megérzem a dolgokat,hanem tudom..Régen inkább a tisztán érzés volt a jellemző,motanában pedig egyszerűen tudom a dolgokat.
Régebben olvastam,hogy általában a férfiak rendelkeznek tisztán tudással,a tisztán érzékelés pedig a nőkre jellemző.
Nálunk a családban anyukám is is elég érzékeny,tisztán érző,kicsit olyan,mint a látók,csak nem foglalkozik egyáltalán a képességeivel..Neki van dolga a szellemvilággal is,látogatják őt,de nem akar tudomást venni róluk,mert egyszerűen nem érdekli..
Én eredetileg fogtechnikus vagyok,és szakmám által a véletlenek folytán nagyon sok spiritualitással foglalkozó emberrel ismerkedtem meg az elmúlt évek alatt,akiktől tanultam rengeteget..
De van olyan barátnőm is,akivel még 10enévvel ezelőtt együtt kezdtünk el érdeklődni az ezotéria iránt..Tarot,inga,hastánc,kung-fu. A következő állomás a gimi volt,ahol egyik tanárunk rendszeresen tartott nekünk táborokat,és utólag kiderült,h ő táltos..( A barátnőm azóta nadizik,táltot is elkezdte..)
Fogalmunk nem volt a táborok értelméről,csak azt tudtuk,h minket nagyon vonz,érdekel,van benne valami más,valami nem megszokott..Így az évek alatt szépen fokozatosan kezdett kinyílni a szemem dolgokra,rengeteg könyvet sodortak az utamba,amikből sok mindent tanultam,és igazából én y nyers tapasztalatokból és pofonokból tanultam és fejlődtem rengeteget...
A fogtechnikában egyik kollegámról kiderült,h ő és a felesége reikiznek,látó a feleség,természetgyógyász stbstb..És több mint egy éve,már napi szinten kapom úgymond a tudást tőle,napi szinte beszélgetünk dolgokról,magyarul nekem az orrom elé tolták a tanuláshoz,fejlődéshez való megfelelő segítséget..

Szóval röviden,engem sok spirituális gondolkodású ember vesz körül,akik mind foglalkoznak kokrétan valamivel,én tőlük és velük együtt tanulok..Azt,hogy konkrétan milyen területre szeretnék majd specializálódni,nem tudom..Mindenképp gyógyítani szeretnék,nagyon nagy szüksége van rá a földnek,az emberiségnek,és kell az,h foglalkozzunk egymás lelkével is!
A kineziológia pl. nagyon érdekelne,de majd mindennek eljön az ideje..idővel úgyis megtudom majd,h mi nekem a feladatom az életben..

Én kicsit később születtem,mint 79:))) 87es vagyok:)

Nálad mikor kezdődött az érdeklődés a tarot,az asztrológia után? Hogyan jutottál hozzájuk?

intuició
2009. július 07. kedd, 11:59 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Szia azért kérdeztem a 79-et mert kicsit idősebbnek gondoltalak de nem sokat tévedtem mivel...
1979 kecske éve
1987 nyúl éve ami te vagy Milyen hónap azt is kitaláljam?
mivel ez a kettő év és a disznó éve ami 1983 kapcsolódnak egymáshoz nem sokat tévedtem.
Én amikor 4-5 éves lehettem jógagyakorlatokkal szórakoztattam a szüleimet és a testvéreimet.
Anyukám szerint jógász szerettem volna lenni.
persze ma már nem tornázom elég sérülékenyek, az izületeim és idővel be is szűkültek.
Én is látok szellemeket néha és hallok is de nem foglalkozok vele.Nem félek tőlük de értem miért vannak ott ahová vissza kell jönniük.Embereket és állatokat is felismerek.
A halottakat megérzem de csak azokat természetesen akikről hírt is hallok vagyis a közeli emberek halálát érzem meg,vagy álmodom meg.
Biológus akartam lenni de nem lettem most mát bánom.
jártam egy gyülekezetbe is de a vallásból mint olyan kiábrándultam.Nem viselem sehogy a hierarchiát.
de azt még nem tudtam akkor.
kb 10 éve foglalkozom tarot-tal hamar megmutatkoztak képességeim a kártya felé.
Asztrológiával is ez idő tájt kezdtem foglalkozni.
A kínai asztrológiával 1998 óta foglalkozom.
nincs az asztrológiáról papírom .Az asztrológiában a születési állások érdekelnek és az orvos asztrológia
agykontroll tanfolyamot végeztem ott is a diagnózis felállítás ment a legjobban.
Ha kíváncsi vagy a születési előrejelzésedre ,akkor megcsinálom.
na mesélek valamit ezzel kapcsolatban majd, ha érdekel.
csak már sokat írtam

asztrológia
2009. július 07. kedd, 14:59 | mareta (útkereső)   Előzmény

"mivel ez a kettő év és a disznó éve ami 1983 kapcsolódnak egymáshoz" --> ezt hogy kell érteni,hogy kapcsolódnak egymáshoz?
Amúgy áprilisi vagyok (23)

A szellemek,halottak azokat az embereket keresik fel,akiknek az aurájában látják azt,h képesek segíteni és kommunikálni velük.Én úgy gondolom,h nem véletlen,ha valaki ezzel a képességgel rendelkezik,és mindenképp foglalkozni kell vele..Rengetegen itt maradtak a földön,és a földünk enegetikailag így is eléggé le van terhelve,és szükség van a tisztításra,azáltal is ,h az itt ragadtakat átsegítjük..
(ők nagyon húzzák energetikailag a kis bolygónkat)

"Ha kíváncsi vagy a születési előrejelzésedre ,akkor megcsinálom." --> igen,kíváncsi vagyok rá,ezt megköszönném!:)

na mesélek valamit ezzel kapcsolatban majd, ha érdekel. --> mesélj csak,érdekel!
,,
Nekem asztrológia elemzést kb. 8éve csináltak,amikor elkezdtem hastáncra járni,és ott a nő és férje asztrológusok is voltak egyben,csak az volt a baj,h sokan voltunk lányok,és mindenkinek csak nagyon felüleltesen elemeztek..1-2fontosabb dolgot mondtak el..
Az asztrológia annyiból érdekel engem,h figyelem az emberek jegyeit.. Általában kevés ismeretség után meg szoktak mondani,h ki milyen csillagjegyben születik..Érdekes ,h az alap energetikai lenyomatok mennyire megfigyelhetőek az egy csillagjegyben születetteknél..
Ami nálam nagykérdés,h a halakat,skorpiókat és legfőképpen a kos ffiakat (akikkel nagyon nem jövök ki jól,folyamatos konfliktusom van velük) miért vonzom be..És az az érdekes,h mindig ezek a jegyek találnak meg engem,és nem én őket... Egy időben gondolkoztam az asztrológiai egyetemen,de letettem róla,m az még +5év..

,,Én amikor 4-5 éves lehettem jógagyakorlatokkal szórakoztattam a szüleimet" --> ez érdekes,én pedig egészen 3-4éves korom óta vonzódtam a harcművészetekhez,távol kelethez,később el is kezdtem kung-fuzni,utána jött a hastánc kicsit éles ellentét,de kellett a hastánc,h a nőies energiákat erősítsem.. A női-ffi energiák egyensúlyban tartásával sokszor bajban vagyok..
Rengeteg harcba,konfliktusba keveredek,állandóan ffiakkal vagyok körülvéve,és kosokkal főleg..A főnökeim,feletteseim,volt tanáraim pedig mindig vizes jegyűek..
Azt hiszem ez vmi karmikus dolog lehet,csak még nem jöttem rá,h konkrétan mi...

Mi erről a véleményed?
Most én írtam kicsit többet a kelleténél,ne haragudj?!:)

amiket elmondasz a férfiakról akikkel nem jössz ki talán azért
2009. július 07. kedd, 16:11 | bubalis (útkereső)   Előzmény

amiket elmondasz a férfiakról akikkel nem jössz ki talán azért van mivel a nyúl évben születtél Bika vagy?Kos?Na majd úgy is elmondod ( év , nap, óra,születési kooridináták (város,falu))
A nyulak nagyon kedves érzékeny emberek, de ha támadják őket megharapják az ellenfelet egy kicsit nagyot nem képesek harapni erre vigyáznak.Az ismerős embereket nagyon kedvelik az idegenekkel visszafogottabbak.
Talán ez is jelentheti a sok konfliktust nálad. A lány nyulak romantikusak ,de barátnőkkel jobban kijönnek vagy is a nőkkel ( a fiukra is igaz, sok lány ismerősük lehet, és van)
Amit mesélek:

Az interneten találtam egy olyan hirdetést ami a ezo tv-be keres jósokat.Nekem kos holdam van ezért mindent kalandnak fogok fel főleg szeretem az újdonságokat . ez annak tűnt és írtam egy email-t a tv-nek ahol leírtam nagy vonalakban mihez értek ( vagy is csak a tarot-tat mondtam)
be is hívtak
mindenki boszorkány spiritiszta és nagyon nem jó arcú volt.Elmondták mindenkivel egyenként elbeszélget a főnök nő aki mint ha nem is értett volna semmihez.
na itt az a lényeg nem tettszettem
mindegy nem is fogadtam volna el az állást tudom
ott volt egy lány aki még a kártyán kívül ingázott is.Vele elkezdtem levelezni. minden nap kérdezte visszahívtak-e a tvtől.
Én a tv után azt mondtam szeretnék már komolyan foglalkozni ezzel a témával és megkérdeztem volna -e kedve velem együtt jósolni valahol
mindenben benne volt aztán ahogy kiderült nem kellek a humbuk tévének lassan leépített persze nem bánom mert amikor beszélt magáról és a dolgairól jobbnak éreztem távolodni tőle.
Ló évében született és én a lovakkal nem jövök ki igazán.csináltunk elemzést egymásnak na ő volt aki egy kiválogatott sémát küldött nekem vissza.Pl: erre és erre a bolygó állásra jellemző ez és ez...
na ez volt az én találkozásom az ezoterikus médiával.
Na írd meg a mikor születtél megcsinálom a elemzést.

asztrológia
2009. július 07. kedd, 17:05 | mareta (útkereső)   Előzmény

Az az érdekes,h amúgy meg a ffiakkal jövök ki jól,és a nőkkel nagyon nehezen találom meg a közös hangot...
Bika vagyok oroszlán aszcendenssel..
1987.ápr.23 11:20 Debrecen (ekkor és itt születtem)

Az a lány akkor elég egoval működik még,látod nekem ezért vannak fenntartásaim a médiával kapcsolatban..Az a baj,h mindent eltorzítanak,és kegyetleneül manipulálják az embreket,és igazából én már nem csodálkozom,hogyha az emberek szkeptikusak az ezotériával kapcsolatban,m nagyon sok hozzá nem értő ember nyúl bele dolgokba,és hatalmas károkat képesek okozni,és a média erre még rá tesz egy lapáttal..

pl. Az ilyen embernek,mint ez a lány is volt nagyon nem lenne szabad még kártyával foglalkoznia..Lehet van hozzá képessége,de amíg nem teszi rendbe az egoját,önmagát,addig hogy akar emberekkel foglalkozni? mert ott nála lenne mit helyre rakni,rendbe hozni..Nem vicc és játék,ha valaki segítséget kér,és ekkora egoval és önzéssel a háttérben próbál ő segítséget nyútani másoknak..ez így nem okés..
De érdekes,h nála nem érezted a 2színűséget már a legelején...
Igazából az lenne a természetes,és remélem egyszer ez így lesz,h az emberek ha elmennek tanulni egy mesterhez,vagy elmennek jósoltatni vagy segítséget kérni bárkitől,meg tudnák vizsgálni az aurájuk színét..Szükség lenne rá, mert így akkor tudná,h az tényleg gyógyító, mester,tanító vagy sem.

tarot
2009. július 07. kedd, 17:17 | mareta (útkereső)

+néztem a honlapot címet,amit kitettél az oldaladra..
Kazanlár tarotval is foglalkozol? gyönyörű a kártya,forgattam már a kezemben,de érdekes nekem az sokkal de sokkal bonyolultabbnak tűnik mint a crowley..
Íbisz tarot-m is van,de nem szeretem,nem az én kártyám..
A honlapon a Te elérhetőségeid vannak fent?

tarot
2009. július 07. kedd, 19:11 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Igen a Vásár utcában kaptam helyet ahol vethetek kártyát. Ott még szövést is fogok tartani, de csak kisebb munkákra van hely. Nem ott lakom.A kazanlár-t én választottam mert olyan mesés szép kártya ,de én sem szeretem . Valamit ki kellett rakni.
Az egyiptomi kártyát is kaptam ,de azt sem szeretem annyira. A kardok lapokat nem szeretem csak a bolond játéknál használom az egész kártyát.
Igazán én a Crowley-t nem is ismerem.
Milyen a honlap?Nem akartam el misztifikálni a "Látképet"
A lánynak nagyon sok kellemetlen erőszakos fényszögei vannak, nagyon sajnálom érte.:)megcsinálom holnap a elemzésedet!

tarot
2009. július 07. kedd, 19:14 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Most is Debrecenben élsz?

...
2009. július 07. kedd, 21:59 | mareta (útkereső)   Előzmény

Neem,2éve Pesten élek..Még anno a suli miatt költöztem fel..

tarot
2009. július 07. kedd, 22:07 | mareta (útkereső)   Előzmény

És mi az eddigi tapasztalat,megéri így külön ezzel foglalkozni?
Keresnek az emberek,van "forgalmad"? Mióta vagy ott?

A honlap egyszerű,a lényeg rajta,max. reklámként lehetne még egy pcit spécizni a dolgot,de ez már csak részlet kérdés.Szerintem nem az internet lesz az,amin keresztül keresni fognak Téged!
Akinek szüksége lesz Rád,úgyis meg fog találni!:)

Én a Crowleyban nem szeretem a kardokat.tTávol állnak tőlem,lehet azért,m levegőbeli jegyekre és vonáskra utalnak..
Angyalkártyákat egyáltalán nem szoktál használni?

Meséltem a ingás lányról akkor döntöttem úgy elkezdem és
2009. július 08. szerda, 8:14 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Meséltem a ingás lányról akkor döntöttem úgy elkezdem és kerestem helyet. Egy ismerősöm ajánlotta hogy a szőnyegeimet oda bevihetem.akkor néztem meg a honlapot és kiderült más ...asztrológiai tanfolyamokat is fognak ott tartani . Ezért megkérdeztem tarthatok kártyavetést és megnézett a hölgy és mehetek oda , mivel itthon nem szeretném csinálni.
Angyal kártya nem érdekel.

horoszkóp
2009. július 08. szerda, 10:06 | bubalis (útkereső)   Előzmény

Írd meg hová küldjem az elemzést, mert ide mégsem tehetem ki a te érdekedben.

horoszkóp
2009. július 08. szerda, 12:51 | mareta (útkereső)   Előzmény

juras.edina@gmail.com az email címem,ide küldheted nyugodtan..
Köszönöm szépen! Találd majd ki,h hogy háláljam meg?! :))

Elemezni fogtok? huh, az jó.... én is csatlakozhatok? :) :P
2009. július 08. szerda, 13:04 | Szabó_Péter   Előzmény

Elemezni fogtok? huh, az jó.... én is csatlakozhatok? :) :P

ikerláng
2009. július 08. szerda, 13:32 | mareta (útkereső)   Előzmény

Ha nagyon szépen megkrész mind2nket Peti,akkor lehet beveszünk 3.nak...:)

Én csak tarotval +cigánykártyávalval+angyalkártyával+ingával tudok szolgálni,az asztrológia Kedves Orsi területe(a tarot) :)))

megvan a 2. dejavum!!!! És még ahogy írom még ez is (volt)!
2009. július 08. szerda, 14:12 | Szabó_Péter   Előzmény

megvan a 2. dejavum!!!! És még ahogy írom még ez is (volt)! Szépen kérlek, Edina drága bevesztek 3.nak? :)

harmadik Peti.:)
2009. július 08. szerda, 14:16 | mareta (útkereső)   Előzmény

2 .deja vu? Hogyhogy csak 2.?

Rajtam nem múljék,így meg van a 3 Muskétás!:)
Orsi viszont eltűnt reggel óta,majd neki is írj Kedves Peti:)))))))

A múltkor emlékszel, h mondtam a beszélgetésünk közben a
2009. július 08. szerda, 14:27 | Szabó_Péter   Előzmény

A múltkor emlékszel, h mondtam a beszélgetésünk közben a deja-vut? na, amost is az irományod olvasása és a kommentem közben végig volt.... de ilyen még sosem volt(értsd: senkivel eddig)

Szóval, ha Orsi nekem is megcsinálja az elemzést, akkor:

1987.04.21 - Szikszó, 19.30

Előre is nagyon köszi Lányok! :)

jah, lényeg: szabox87@gmail.com
2009. július 08. szerda, 14:28 | Szabó_Péter   Előzmény

jah, lényeg: szabox87@gmail.com

Feliratkozás Hírlevélre