Sziv | Önmegvalósítás.hu

Sziv

2013. január 03. csütörtök, 3:00 | Látogató

Sziasztok

Egy erdekes elmenyem osztanam meg veletek, egyik november vegi hajnalon raneztem a haloszobaablakomra, veletlenul, ugyanis a nappaliban tartozkodtam, es megdöbbentem: az ablakra egy perfekt sziv forma rajzolodott ki, nem a konturje, hanem parabol, gözböl rajzolodott ki tisztan, ugy hogy körulötte nem volt több para , köd,csak maga a sziv, rajzolni sem lehetett volna tökeletesebbet, perfekt szimmetrikus volt, alul hegyesedö csucsökkel es felul a 2 perfekt szimmetrikus domborulattal es közepen a melyedes:-), egeszen felviditott.
Hozzatennem hogy az az ablak idönkent parasodik enyhen es rövid ideig es en sose rajzolgattam az ablakra az ujjammal, a lanyommal lakunk itt ketten aki csak öt eves es fel sem erne olyan magasra es amint mondtam, nem egy kontur rajzolodott ki , hanem egy alakzat parabol, szerintetek ez mitjelentaz ezoteriaszerint??
Le is fotoztam kulönben

Udvözlet egy utkeresötöl

u.erika képe
Az energiák ha kellö intenzitással bírnak megmutatkoznak a
2013. január 03. csütörtök, 18:18 | u.erika

Az energiák ha kellö intenzitással bírnak megmutatkoznak a fizikai szinten.
Èrezd át azt az érzést amit akkor éreztél amikor felfedezted,mert ezzel táplálod növeled az erejét ahhoz hogy megmutatkozzon egyre nagyobb intenzitással.Ezt úgy értem hogy most ,,csak" egy foltként mutatkozott meg,de ha növekszik az intenzitása akkor megmutatkozhat életeseményként vagy fizikai formában ami kiváltja Benned ezt az érzést majd.
Így teremtünk egyébként ahogy most leírtam.A kicsi mag az adva van,és rajtunk mulik hogy lesz-e belöle valami..vagy marad a kicsi mag állapotában....
Csak táplálnunk kell önmagával.
Ez a képesség az ember kiváltsága hogy ezt képes müvelni még akkor is ha nem tudatosan.
De csak tudatosan félelem nélkül tudunk energiát adni a pozitív és kellemes dolgoknak valósággá formálni a fizikai világban.

Üdv!Erika

Köszi
2013. január 04. péntek, 1:51 | A sziv (útkereső)   Előzmény

A valaszt , biztos az en esetemben a lelki egyensuly jön helyre, mas pozitivitas nem nagyon hiszem h az en testaulyommal aktualis:-), de pontosan milyen energiak materializalodasarol beszelsz?

Elöre is köszi

Egy duci sziv

Köszi
2013. január 05. szombat, 20:26 | A sziv (útkereső)

A valaszodat, mit ertsek "az energiak kellö intenzitasan" azaz milyen energiakrol van szo?

Elöre is köszi